Şimdi Ara

pda öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkdaslar ben pda yı ilk olarak qtek s200 de tattım ama s200de istediğim pda dan bekldiklerimi alamadım hep kastı hep sorunlar çıktı daha alalı 2 ay oladan 2 kere garantiye gitti ve aldığıma alacağıma pişman oldum aldığımdada sıfır almıştım fakat keşke almasaydım çok büyük zararlada tekrar sattım o yüzden pdadan ağzım yandı ama telefon piyasasına bakıncada elle tutulur güzel bir özelliklere sahip cep telefonu yok n95 var onada o kadar para vermeye değmeyeceğini düşnüyorum.o yüzden tekrar sağlam ve güzel özelliklere sahip bir pda almaya karar verdim ama ne alacağımı bilmiyorum sağlam özelliklere sahip camerası iyi müzik sesi ideal hızı tatmin edici birşey olsun yeter...fiyata gelincede fiyat öenmli değil bir şekilde denkleştirir alırım arkdaslar lüften fikirleriniz ve düşüncelerinizi sölermisniiz.

şu an aklımda olan pda lar özelliklerini bilmiyorum ama duruş olarak hoşuma gidenler
    1-asus p535
    2-asus p525

aklımda olanlar bunlar ama tatmin edermi bilmiyorum sadece dış görünüşleri hoşuma gitti.
    şimdiden teşekkürler herkese ;)

• iki gün önce asus 525 aldım bence çok güzel.çok memnunum diyebiirim.Hertarafını bızıklamama sürekli program indirip kaldırmama rağmen daha banamsın demedi.Donma bile olmuyor.Ben aslında 535 alacaktım ama aralarındaki fiyat farkı yüzünden almadım.Şimdi bunu kullanırım bir süre sonra p535 ucuzlayınca da onu alırım diye düşünüdüm.Nasılsa bunda da beni idare etmiyecek hiç bir eksiklik yok.ayrıca tuş takımı da kullanışlı oluyor günlük hayatta.
  • evet aslında tuş takımının olması günlük hayatta bir avantaj yolda yüyürürken araba sürerken mesaj atmak arama yapmak'ta kolaylık sağlayabilir tuş takımı sen fiyat olarak ne kadara aldın?ve camerası çözünürlüğü yani p525 hakkında genel bilgileri verirmisin çektiğin birkaç foto müzik dinlerken çıkan ses hakkında bir kaç yorum yapabilirmisin?
    ya en iyisi gel msnde konusalım:D özelden msn adresimi atım.;)
  • 2 mp kamerası var .Bu pixelin hakkını veriyor oldukca iyi cekimler yapabiliyorsun.

su an hzılı sistem bayilerinde satıılıyor fiyatı 549 dolar + KDV bende aylardır kullanıyorum çok memnunum.
    Fiyat performansı en iyi pda olmasının yanısıra en kullanışlı pdalrdan birisi.
  • kullanan arkdaslar msn adresim sinankarakutuk@hotmail.com eklerseniz ordan sıcağı sıcağı ve daha detatylı bilgi aalbilirim kandımca onun için eklerseniz sevinirim.şimdiden teşekkrüler.
  • anlatması uzun tavsiyem p535 ama sakın telefon için alma çünkü tel özelliğini kullanmak zor hele benim gibi araç kullanıyorsan
  • hem tel hem bilgisayar özelliğini bir arada kullanıcam...anlatmadıktan sonra ben artısı ve eksilerini nerden bilicem be kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    7 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım benm sana önerim p525 neden dersen 535 in kalvyesi yok ve klavye acayip kolaylaştırıyo emin ol ve bi gps için 400ytl fazladan vermek saçma bence gider alırsın 100ytl ye bt gps olur biter ..bende aldım p525 geçen hafta çokta memnunum
  • zaten bulunduğum yerde gps yokki öle pek seyehate çıkan biri de değilim:)kardes sen bari p525 ile ilgili osrularımı cevapla.
    1.zil ses tonu ve ses kalitesi nasıl?
    2.görüntü kaltesi nasıl film izlerken kasma oluyormu
    3.wirelles bağlantı hıız nasıl
    4.kamera nasıl
    5.proğramlarda flan kasma oluyormu
    ......gibi soruların cevaplarını veirisen çok memnun kalırım kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__ -- 29 Ağustos 2007; 1:12:17 >

• vereyim cevapları sırasıyla başlıyoruz bismillahhh
    1-kendi equalizer prog geliyo ve ses kalitesi mükemmel 5.1e bağladım denedim harika zaten sistemden bass-tiz ayarı yapabiliyorsun telefondada oldukca kaliteli ses geliyo ki ben baya kısık kullanıyorum kulaklık sessi baya güçlü çünki
    2-daha hiç video izleyemedim ama bi mp4 çektim oda gerçekten çok ii
    3-wifi güzel ne diyim ben kendi evimizdekine bağlandım bana güzel gibi geliyo aynı anda hem laptop hem psp hem asus bağlı bi sorun yok
    4-kamera güzel gibi geldi ama sonyericsson telf ile yarıştırılamaz kesinlikte otofocus çooook iyi bence en yakındaki bulanık şeyi bile anında netli ama pc de o kadar da ii degil herhalde resim kalitesi ile ilgili çözemedim daha onu ama qtek s200 den çok ii artık sen öle düşün
    5-programlarda kasma yokda ben ramı biraz daha arttırmak istiyorum eskiden casper m500 vardı flashtan rama verebiliyorduk 64 se mesela 90mb oluyordu ama bunda bulamadım

ve asusun destegi ile gelen programlar var çok ii bence hepside bu arada tekrar söylüyorum klavyesi harika msj yazmada filan baya işe yarıyor

yardımcı olabildiysem sevindim

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__

zaten bulunduğum yerde gps yokki öle pek seyehate çıkan biri de değilim:)kardes sen bari p525 ile ilgili osrularımı cevapla.
    1.zil ses tonu ve ses kalitesi nasıl?
    2.görüntü kaltesi nasıl film izlerken kasma oluyormu
    3.wirelles bağlantı hıız nasıl
    4.kamera nasıl
    5.proğramlarda flan kasma oluyormu
    ......gibi soruların cevaplarını veirisen çok memnun kalırım kardeş

bu sorularının hepsine bende cihaz için olumlu diyorum.
    sesde iyi görüntüde hiçbir kasılma yasamadım 50 mb lık tonyhawks Pro Skater oyunu bile sorunsuz takılmadan çalısıyor.
  • bilgilerinizzeee çok teşekkür ederim arkdaslar birde ben bu aleti sıfır almak istemiyorum pek işime gelmiyor açıkcası s200ü sıfır aldım 1200e satarken yokpahasına sattım ve bu çok kötü oldu.ikinci el temiz 2 ay kullanılmış sahibinden sitesinde var birtane 700 ytl diyor sizce nasıl uygunmu alet çok temize benziyor ama.url gönderim birde siz bakın (ama sakın almayın haaaa:)
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4233486&keyword=asus
  • arkdaslar yokmu hiç bilgisi olan ya p525 il p535 ile hangisinin daha iyi olduğu ve hangisinin daha iyi olduğu hakkında.
    lüften yardımcı olurmusunuz.
  • P525'in artıları

-Tuş takımı olduğundan kullanım kollaylığı
    -Fiyat performans oranı yüksekliği

P535'in artıları

-GPS
    -wi-fi g desteği
    -boyut
    -işlemci hızı (p525'in Intel Xscale 416 MHz işlemci p535'in Intel XScale® 520MHz)
    -romu fazla

Gerisi sana kalmış 2. el alcaksan p525 bulma olasılığın daha yüksek zaten sıfır alsanda p525 i öneririm.
  • p525 in wireles bağlantısı iyi değilmi?yani tatmin edicimi
    işlemci hızı farklılıkları gözle görülür ve ihtiyaç duyulur orandamı fark var.
    quote:

Orjinalden alıntı: D_E_V_I_L

P525'in artıları

-Tuş takımı olduğundan kullanım kollaylığı
    -Fiyat performans oranı yüksekliği

P535'in artıları

-GPS
    -wi-fi g desteği
    -boyut
    -işlemci hızı (p525'in Intel Xscale 416 MHz işlemci p535'in Intel XScale® 520MHz)
    -romu fazla

Gerisi sana kalmış 2. el alcaksan p525 bulma olasılığın daha yüksek zaten sıfır alsanda p525 i öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.