Şimdi Ara

PCSX2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır uğraştığım bir konu ama bir türlü çözüm bulamadım.

elimde iyi olduğunu düşündüğüm bir laptop var. ancak ne yaptısyam ps2 oyunlarını kasma olmadan açamadım. windows 7 mi sorun çıkarıyor acaba dedim ama cevap bulamadım. bilgisayarın özelliklerini aşağıya yazıyorum acaba sistem mi dandik ?

laptop üzerindeki stickerda yazanlar:

- acer aspire 5738g
    - intel core™ 2 duo processor P7350 (2,0 GHz, 1066 MHz FSB)
    - ati mobility radeon hd 4570 up to 2304 mb hypermemory
    - 4 gb memory (ram)

ya pc de bir sorun var ya da ayarlarımda. artık pc de ps2 guitar hero oyunlarını oynamak istiyorum :D yardımlarınızı bekliyorum.

• Ps2 emulatörleri iyi değil ondan olmuyor. Boşuna uğraşma. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Temmuz 2010; 17:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ps2 emulatörleri iyi değil ondan olmuyor. Boşuna uğraşma. :)

GencayA arkadaşım, acaba ps2 emülatörlerini denedin mi ? ben samsung r580 kullanıyorum, şunu söyleyeyim; god of war 1 ve 2 yi 60 fps de oynayabiliyorum; tabi oynayana kadar araştırmalar yaptım -her nekadar ps1 emülatörlerinden aşina olsam da ps2 emülatörlerininin püf noktalarını anlamaya çalıştım.Kısacası biraz araştırma ile güzel sonuçlar elde edilebilir.speed hack gibisinden işlevlerle oyunlar gayet güzel oynanabiliyor.benim karşılaştığım sorunlar sadece tekken 4 te arasıra dikine çıkan çizgiler(plugin sürümlerinin farklılığından kaynaklanıyor.) ve tekken 5 te grafiklerin dövüş açıldığında gelmemesiydi(yine plugin farklılığı).Bunların dışında herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım.God of war 1-2, tekken tag tournament, gran turismo 4 muazzam çalıştı.

PCSX2 ile uğraşacak arkadaşlar bol bol youtube dan emülasyon ile ilgili video izlemeli, ve bikaç siteyi dikkatli okumalılar, mesela:
    forums.pcsx2.net
    ..:: PCSX2 Forums ::.. - General Discussion and Support (Windows)
    http://forums.pcsx2.net/Forum-General-Discussion
    herkese iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: gravis

quote:

GencayA arkadaşım, acaba ps2 emülatörlerini denedin mi ? ben samsung r580 kullanıyorum, şunu söyleyeyim; god of war 1 ve 2 yi 60 fps de oynayabiliyorum; tabi oynayana kadar araştırmalar yaptım -her nekadar ps1 emülatörlerinden aşina olsam da ps2 emülatörlerininin püf noktalarını anlamaya çalıştım.Kısacası biraz araştırma ile güzel sonuçlar elde edilebilir.speed hack gibisinden işlevlerle oyunlar gayet güzel oynanabiliyor.benim karşılaştığım sorunlar sadece tekken 4 te arasıra dikine çıkan çizgiler(plugin sürümlerinin farklılığından kaynaklanıyor.) ve tekken 5 te grafiklerin dövüş açıldığında gelmemesiydi(yine plugin farklılığı).Bunların dışında herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım.God of war 1-2, tekken tag tournament, gran turismo 4 muazzam çalıştı.

PCSX2 ile uğraşacak arkadaşlar bol bol youtube dan emülasyon ile ilgili video izlemeli, ve bikaç siteyi dikkatli okumalılar, mesela:
    forums.pcsx2.net
    herkese iyi eğlenceler

Hocam forumda bir arkadaş paylaşmıştı emulatörü God of War oynamak için. God of War'da gayet iyi performans gösteriyordu ama diğer oyunlar çok kötüydü. Ve ne kadar iyi olursa olsun o Ps2 kalitesini hissettirmiyor henüz Ps2 emulatörleri demek istediğim buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

quote:

forums.pcsx2.net
    herkese iyi eğlenceler

Hocam forumda bir arkadaş paylaşmıştı emulatörü God of War oynamak için. God of War'da gayet iyi performans gösteriyordu ama diğer oyunlar çok kötüydü. Ve ne kadar iyi olursa olsun o Ps2 kalitesini hissettirmiyor henüz Ps2 emulatörleri demek istediğim buydu.

Alıntıları Göster
    al bitane ps2 fiyatlar çok düştü hiç uğraşma derim
    daha stabil emulator görmedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: LookLike

uzun zamandır uğraştığım bir konu ama bir türlü çözüm bulamadım.

elimde iyi olduğunu düşündüğüm bir laptop var. ancak ne yaptısyam ps2 oyunlarını kasma olmadan açamadım. windows 7 mi sorun çıkarıyor acaba dedim ama cevap bulamadım. bilgisayarın özelliklerini aşağıya yazıyorum acaba sistem mi dandik ?

laptop üzerindeki stickerda yazanlar:

- acer aspire 5738g
    - intel core™ 2 duo processor P7350 (2,0 GHz, 1066 MHz FSB)
    - ati mobility radeon hd 4570 up to 2304 mb hypermemory
    - 4 gb memory (ram)

ya pc de bir sorun var ya da ayarlarımda. artık pc de ps2 guitar hero oyunlarını oynamak istiyorum :D yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeş bende baya kafayı taktım bir ara...sistemin yeterli....PCSX2 biraz uğraşmak istiyor sadece incik cıncık bir sürü ayarı var ama inan son güncellemelerle inan ps2 de göremeyeceğin güzellikte görüntü veriyor...Forumları biraz kurcalar araştırırsan kaçırdığın oyunları oynayabilirsin...Bu arada sixaxisi de bağlamayı unutma al sana ps2....

Speed hack ve değişik türlü grafik kombinasyonlarını dene...Mesela dx9 software falan seçili ise imkansız oynaman...dikkat et ayarlara..

Kısacası çabuk pes etmeyen tiplerdensen...gözlerine inanamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 1 Temmuz 2010; 21:02:07 >

• quote:

Evet anladım ya bence konsolun kalitesini hissettirmemesi değilde ta eskiden,NES zamanından beri alıştığımız klasik hisleri tam olarak vermemesi açısından bir eksik var.Kim arada atarisini yada sonraki zamanlarda play station 1 i ni özenle televizyonun başında kurmayı kurmayı özlemiyor ki yok ki işte hocam duyguların emülatörü

quote:

Orijinalden alıntı:elhussoo

ya tabi ki de sonuçta herhangi bi sistemin --genel olarak-- en düzenli, en keyif verici yanı konsola sahip olmaktır.playstation 2 sisteminin göze batan oyunları (final fantasy, shadow of the colossus, ico, tekken serileri, gran turismo serileri, god of war serileri ve daha nice büyük yapımlar) şu anda gayet sağlam bir şekilde oynanıyor.şu anda bilgisayarımda emülatör yüklü olmadığından tam anlamıyla yardımcı olamıyorum.ancak birkaç güne kalmaz emülatörleri tekrar yüklerim ve kullandığım ayarları sizlerle paylaşırım

bu arada cancanax haklı, sadece biraz uğraşmak ve işin peşinden gitmek gerekiyor, sonrası zaten eğlencenin önde gideni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 1 Temmuz 2010; 21:07:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet anladım ya bence konsolun kalitesini hissettirmemesi değilde ta eskiden,NES zamanından beri alıştığımız klasik hisleri tam olarak vermemesi açısından bir eksik var.Kim arada atarisini yada sonraki zamanlarda play station 1 i ni özenle televizyonun başında kurmayı kurmayı özlemiyor ki yok ki işte hocam duyguların emülatörü

quote:

Orijinalden alıntı:elhussoo

ya tabi ki de sonuçta herhangi bi sistemin --genel olarak-- en düzenli, en keyif verici yanı konsola sahip olmaktır.playstation 2 sisteminin göze batan oyunları (final fantasy, shadow of the colossus, ico, tekken serileri, gran turismo serileri, god of war serileri ve daha nice büyük yapımlar) şu anda gayet sağlam bir şekilde oynanıyor.şu anda bilgisayarımda emülatör yüklü olmadığından tam anlamıyla yardımcı olamıyorum.ancak birkaç güne kalmaz emülatörleri tekrar yüklerim ve kullandığım ayarları sizlerle paylaşırım

bu arada cancanax haklı, sadece biraz uğraşmak ve işin peşinden gitmek gerekiyor, sonrası zaten eğlencenin önde gideni

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_35275562/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35275562

belkı yardımı dokunur

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

belkı yardımı dokunur

Alıntıları Göster
    valla varsa öyle çalışan tam ayarlı bende bakmak isterim
    az dreambox sega saturn emulatorle uğraşmadım sevinirim gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: elhussoo

valla varsa öyle çalışan tam ayarlı bende bakmak isterim
    az dreambox sega saturn emulatorle uğraşmadım sevinirim gerçekten

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

doğru her deneyişimde fps biraz daha artıyo :D ps2 fiyatları ucuzladı ama bütçe kısıtlı benim aklımda emulatorü çalıştırıp ps2 ye verceğim parayla guitar hero drum kit almak. bu yüzden bu kadar uğraşıyorum. gh world tour en yüksek ayarlarda süper şekilde çalışıyo ancak daha çalıştıramadım bu meretle ghII yi :D

• quote:

doğru her deneyişimde fps biraz daha artıyo :D ps2 fiyatları ucuzladı ama bütçe kısıtlı benim aklımda emulatorü çalıştırıp ps2 ye verceğim parayla guitar hero drum kit almak. bu yüzden bu kadar uğraşıyorum. gh world tour en yüksek ayarlarda süper şekilde çalışıyo ancak daha çalıştıramadım bu meretle ghII yi :D

emülatör konusuyla tamamen alakasız ama internetteki bazı sitelerde guitar hero serilerinin şarkılarını sanırım serinin 3.oyununa ekleme gibi bi olay vardı, onu da bi kurcala istersen
  • quote:

quote:

emülatör konusuyla tamamen alakasız ama internetteki bazı sitelerde guitar hero serilerinin şarkılarını sanırım serinin 3.oyununa ekleme gibi bi olay vardı, onu da bi kurcala istersen

Alıntıları Göster
    şarkı ekleme konusunda sorun yok da o atmosferi yaşatmıyo be :D şimdi ghIII oynasam metallica şarkısıyla arkadakiler öyle durcak sadece şarkı çalcam. ama ghM oynasam atmosfer süper + metallica grubu + yeni özellikleri kullanabilme + gitar yanında davul ve mic (davul için istiyorum zaten pcsx2) vb. yani daha zevkli :D

• quote:

şarkı ekleme konusunda sorun yok da o atmosferi yaşatmıyo be :D şimdi ghIII oynasam metallica şarkısıyla arkadakiler öyle durcak sadece şarkı çalcam. ama ghM oynasam atmosfer süper + metallica grubu + yeni özellikleri kullanabilme + gitar yanında davul ve mic (davul için istiyorum zaten pcsx2) vb. yani daha zevkli :D

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

belkı yardımı dokunur

Adam hem RPG Master, hem de Emulator Master. Emule etmediği bir bu nesil konsollar kaldı, belki Wii'yi bile emule etmiştir, bu adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

belkı yardımı dokunur

Adam hem RPG Master, hem de Emulator Master. Emule etmediği bir bu nesil konsollar kaldı, belki Wii'yi bile emule etmiştir, bu adam...

Alıntıları Göster
    Şu PS2 emulatörü bütün oyunlarda tam randımanlı çalışsa çok güzel olacak ama sadece birkaç oyunda full performans veriyor ama bu oyunlarda kalite olarak PS2'den daha iyi tabi. (AA vb.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Şu PS2 emulatörü bütün oyunlarda tam randımanlı çalışsa çok güzel olacak ama sadece birkaç oyunda full performans veriyor ama bu oyunlarda kalite olarak PS2'den daha iyi tabi. (AA vb.)

Alıntıları Göster
    uplayalım
  • quote:

uplayalım

Alıntıları Göster
    emülatörle bence uğraşma 250 liraya ps2 var al bi tane keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

emülatörle bence uğraşma 250 liraya ps2 var al bi tane keyfine bak

Alıntıları Göster
    up
  • Hortlatayım. Tekken 5'te 55-60 fps alıyorum. Tekken Tag Tournament'ta ise 40 fps civarında kalıyor. 1.4.0 yüklü.
    Uğraşan kaldıysa fps arttırma konusunda yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Şubat 2019; 12:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan uğraşmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.