Bildirim
PCI-E kablo tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ne için arıyorsun uzatma amaçlımı kullanıcaksın ? _____________________________ -
Hayır PSU gelen PCI E kablolarını değiştircem. Çoklanmamış kablo istiyorum. _____________________________ -
Kaliteli psu üzerinde bağlı olandan daha iyisini bulmak zor, eskaza bulunsa dahi bence sorunsuz çalışıyor ve aşınma, kopma vs yok ise boşuna bir zahmet ve masraf + efor olur, eğer takıntılı iseniz uzatmaları dibinden kesersiniz olur biter, hem düzgün, kaliteli lehimde gerekir, işi düzgün yapmak gerekir kalitesiz yada soğuklehim vs gibi bir durumda kaliteli kablo bile bulsanız standart kablosundan kötü duruma düzşmenize mani olamaz. _____________________________ -
Kabloları orjinal kullanın ve kesmeyin. Kabloların ek kısmını düz bir biçimde yapıştırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buna takıntı demeyelim de =) ancak ekran kartım AMD RX 5700 XT cougarın PSU'usu vardı çoklu kablo girişi vardı ekran kartına bu yüzden siyah ekran alıyordum.Şimdi PSU değiştim Corsair aldım onun da kabloları çoklu ama tek tek PCI E girişlerine iki kablo takabiliyorsun. Ekran kartı çok enerji çeken bir kart böyle çoklu kabloyla sağlıklı beslenemediğini düşünüyorum. Tek kablo şeklinde isteme nedenim o _____________________________ -
Yok yok sorun olmaz merak etme. Böyle iyi çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bişey almanıza gerek yok. Çoklanmış çıkışları boşta bırakın, iki ayrı kablo şeklinde bağlayın sıkıntı olmaz. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt