Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:40:56 >
  • Merhaba arkadaşlar konudan yeni haberdar oldum öncelikle herkese geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda zararınızı telafi edebilirsiniz… Forumda yılların verdiği tecrübe ile size diyebilirim ki hala firma elemanları aranızda sizleri yanlış yönlendiriyor zaman kaybettirmeye çalışıyorlar.

Benim ürünüm geldi..

İyi niyetliler bence bekleyelim..

Bana iade yaptılar eminim size de yapacaklar..

Adamlar dolandırıcı değil bence konuştum açıklama yapacak..

Vs. bir sürü mesaj var…

Bu ve buna benzer mesajları yazanlar büyük olasılıkla forumu gazını alan, almaya çalışan firma elemanları. 15 yıldır neredeyse bu forumdayım yaklaşık 10 yıl önce konu açmıştım bu pcdepo ile ilgili forumda yaptıkları spekülasyon ve yönlendirmeleri deşifre etmiştim…

2005 yılında açtığım konu

http://forum.donanimhaber.com/m_1903383/f_//tm.htm

O zaman elimden geleni yaptım bunlar için pek takan olmadı bugünlere gelmelerinde forumun katkısı burada yaptıkları gizli reklam ve spekülasyonların katkısı oldukça yüksek bence…

Size tavsiyem yasal yollardan hakkınızı arayın…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese geçmiş olsun, açıkçası konu açılış yorumunu ve 2-3 yorumu daha okudum yani neler oldu bitti o kadar bilgim var.

Benim aklıma gelen ise PCDepo çoğu kişinin beklediği gibi seçimlerde tek partinin çıkacağını tahmin etmiyordu(çoğu anket çıkmaz diyordu)

Böyle olunca ne olacak dersek her seçimde olduğu gibi dolar bir anda fırlayacaktı ama bu sefer anketler yanıldı tek parti çıktı...

Pc depo parayı dolara yatırdı (belki 10 milyon tl) , dolar da düşünce zarar büyük oldu..

Aklıma ilk gelen bu oldu, geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Şakası bir yana olay 3-5 kişilik değil yüzlerce insan var. Siyasi bir tanıdığı olan olursa işler daha hızlı yürür. toplu hareket edilirse daha kısa sonuç alınabilir örneğin tek tek dava yerine 50 şerli davalar falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Firmalara ait her türlü bilgiyi ito.org.tr adresinde görmeniz mümkün.

http://www.ito.org.tr/wps/portal/bilgi-bankasi/detay/?page=fb/sk/tug&prmPageId=BM1.1.3&initView=true

Bugün teknolojikapinda.com BD elektrnik firmasının yerine ben de gittim

Bu adresteki yeni bina
    https://www.google.com/maps/@41.0132909,29.145112,3a,90y,223.9h,88.1t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOhYd3jT--Zk-phGRM8abOQ!2e0!7i13312!8i6656

Şirket için 3 notebook aldık biri geldi, ikisinden ses yok ( haziranda da 3 ad aldık ve 2 günde gelmişti )
    Kapıyı açan yok, başka bir zile basarak kapıyı açtırdık. Sonra bizim geldiğimizi duyan yönetici yanımıza geldi sohbet ettik.
    Geçen haftaya kadar kargolar gelip gidiyormuş

Yöneticinin dediğine göre luks arabalara biniyorlarmış
    Binada 2 tane daireleri kredi ile almışlar, biri giriş, diğer 1. kat varmış
    1.ci katta malzemeleri bilgisayarları varmış

Adamlar aidatlarını da ödememişler,, Yönetici takipteyim alacağımı bırakmam dedi.
    Biz ordayken birisi daha geldi mağdur.
    Bizden önce mersinden birisi gelmiş. bayağı parası gitmiş.

Neyse çıkarken yöneticiye bilgilerimizi verdik gelirlerse bize de haber ver diye
    Akşam 8:00 de haber geldi geldiler diye
    Tuzla dan ümraniyeye gidene kadar gidebilirler ve de adamlar boş olmayabilir diye akşam vakti gitmeye cekindik

ito sitesinden yaptığım araştırmaya göre
    PCDEPO.COM firmasının sahibi SİNAN YENER eskiden BD elektronikin sahibiymiş. Sonradan Şenol İncekara diye birisine devretmiş

Elektrik panosunu açtım faturalara baktım
    iski faturasında Norma Bilgisayar yazıyor. Diğer faturalarda BD elektronik adı var

Anladığım kadarı ile bu ucuz notebook satanların hepsi birbiri ile bağlantılı ve beraber hareket ediyorlar ve yasal yol dışında yapılabilecek bir şey yok gibi.
    Şirket avukatlarına konuyu devredeceğiz..

Notebook tavsiye kısmındaki pcdepo'nun üyeliklerinin yönlendirdiği sitelerden birisi de bu site idi. Pcdepo ile ilgisinin olduğunu size de alıntı ile yazmıştım ama kabul etmemiştiniz. Geçmiş olsun umarım şu karaktersiz firmadan paranızı kurtarırsınız.

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    mahalle ağzıyla konuşup, lan lun dersin sonra ben çok iyi pirinç ayıklarım diye tehditvari konuşan yine sensin şimdi de gelmiş ne ayaksın diye laf salatası yapıyorsun. birader zorlama bence sonunda büzüğü yırttırıcaksın. şov yapma özel mesaj diye bir şey var. maksat konu dağılmasın

Herkese çok büyük geçmiş olsun.
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Aman yapmayin boyle seyler.Sakasi bile kotu.Bu yazdiklarinizi silmenizi tavsiye ederim.Yarin obur gun boyle bir olay olursa supheli duruma dusersiniz.

Konuyu da uzun suredir takip ediyorum,insallah paralarinizi geri alirsiniz.Uzuldum sizler adina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida arkadasin yazdigi givi forumda pcdepo elemanları olduğunu düşünüyorum bu konuda gaz alan, rahat davranmanızı sağlayan kişiler. Dikkat etsin herkes direk başvursunlar mercilere.

@isviçreli bilim adamı

Dolar bu spekülasyon için çok tehlikeli bir kulvar biraz ekonomi bilgisi olan biri seçim sonu yükselir Nasıl olsa diye 10milyon lira dolara basmaz. Zira piyasanın neyi nasıl fiyatlayacağı belli olmaz. Bilakis borsa gibi alanlar daha uygundur bu tip spekülasyonlar için. Fazla komplo teorisi kurmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 4 Kasım 2015; 0:54:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcfalsi kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın akbankı aradım zaten hemen onlar iptal etti direk ne yapacakları belli olmaz.
  • Allah belasını versin insallah bu insanlarin ilk defa internetten bi alisveris yapayim dedim pederi zar zor ikna ettim bu işe şu düştüğümüz duruma bak.Kim bilir kac yüz kişi madur olmuş.Vizeler baslicak onun icin alicaktim simdi elimde bilgisayar yok bide kafama takilan parami geri alabilecekmiyim korkusu var peder beye de yüzümün kalmamasi cabasi ne diyimki insallah herkes hakkini fazlasiyla alir bu dolandiricilardan

• quote:

Orijinalden alıntı: BesNBirK34

Merhaba arkadaşlar konudan yeni haberdar oldum öncelikle herkese geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda zararınızı telafi edebilirsiniz… Forumda yılların verdiği tecrübe ile size diyebilirim ki hala firma elemanları aranızda sizleri yanlış yönlendiriyor zaman kaybettirmeye çalışıyorlar.

Benim ürünüm geldi..

İyi niyetliler bence bekleyelim..

Bana iade yaptılar eminim size de yapacaklar..

Adamlar dolandırıcı değil bence konuştum açıklama yapacak..

Vs. bir sürü mesaj var…

Bu ve buna benzer mesajları yazanlar büyük olasılıkla forumu gazını alan, almaya çalışan firma elemanları. 15 yıldır neredeyse bu forumdayım yaklaşık 10 yıl önce konu açmıştım bu pcdepo ile ilgili forumda yaptıkları spekülasyon ve yönlendirmeleri deşifre etmiştim…

2005 yılında açtığım konu

http://forum.donanimhaber.com/m_1903383/f_//tm.htm

O zaman elimden geleni yaptım bunlar için pek takan olmadı bugünlere gelmelerinde forumun katkısı burada yaptıkları gizli reklam ve spekülasyonların katkısı oldukça yüksek bence…

Size tavsiyem yasal yollardan hakkınızı arayın…

Hocam mesajınızı ve daha önce açtığınız konuyu okudum şimdi ve gerçektende sözü edilen şahıslar pcdepo çalışanı gibi yorum yapmışlar hep. Peki forum yönetimi aracılığı ya da yasal yollarla ile bu şahıslara ulaşmanın bir yolu var mıdır (bu sözü edilen şahısların pcdepo ile ilişkileri olduğunu varsayarsak çünkü belki bu şahısların pcdepo ile ilişkilerinin olduğunu varsaymak yerine bir şekilde kanıtlarsak oradan sinan denen adama ulaşırız belki :) )?

Edit: mesaj sayımın azlığı sizleri yanıltmasın, bende mağdurum ve bu forumda yazmaktan çok okuyan bir kullanıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGST -- 3 Kasım 2015; 23:57:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Öncelikle herkese geçmiş olsun.
    Nasıl zor durumda kaldığınızı ailesini ikna edip alanların durumunu özellikle çok iyi anlıyorum.

Lakin şu konuda hala "gelir bekleyelim" kafasında olanlar kazıklanmayı hakedenler. Bu kadar olay olmuş o bilgisayar gelse ne olur gelmese ne olur. Paranızı kurtarmaya bakın.

Pcdepo ya gelince zaten güvenmediğim bir firmaydı ama bu kadarını beklemiyordum. Forumda fake hesaplardan hep kendilerini öneriyorlardı. Bir kaç defa bazı konular altında bir kaç arkadaş uyardık ama yeterli kişiyi uyaramamışız.

* "13 yıllık dev firma, Vatan'mı Pc Depo nu deseler Pc Depo derim" diyenler var hocam.

* Free-DOS bilgisayarları 200-250 lira ucuza satarak milleti kafesledi adamlar.

* Hala da fake hesaplardan girip ben paramı aldım acele etmeyin, sizinkileri de kesin ödeyecekler diye milleti frenlemeye çalışıyorlar.

* 13 yıl boyunca milletin aklıyla dalga geçti adamlar kütür kütür free-DOS makineleri çaktılar millete en son da 13. yıl şerefine malı hamuduyla götürdüler.

* Hatta arkadaşın biri olay patlak vermeden 3-5 gün önce makine sorunlu çıkınca götürmüş elden teslim etmiş; fakat teslim tutanağı, fiş, yazı vs. vermediler makineyi aldıklarına dair ben şimdi napıcam diye soruyordu. Böyle de büyük kurumsal bir firma işte.

* İnsanların düştüğü şu duruma çok üzülüyorum lakin bazı tipler var ki sana müstehak ulan sen zaten bizzat kazığı kendine atmışsın demek geliyor insanın içinden.

• Arkadaşlar ben sabredin demiştim önceden zira geçen hafta benim cihaz gelmişti o yüzdn dedim.
    Evet malesef görünen o ki hırsızlık var.
    Herkese geçmiş olsun.
    İnşallah kazasız belasız paranızı iade alabilirsiniz.
    Thh ye başvurun. Zaman kaybetmeden. E devletten yazın. Durumu izah edin.
    Arkadaşın biri hürriyetle irtibata geçmiş gazetelere verin. Zaman gazetesi şıcı bucu demeyin 600 binden fazla okuru var. Sabaha haberturk e hepsine yazın.
    Tekrardan geçmiş olsun.

• Öncelikle Mağdur olan her arkadaşa geçmiş olsun umarım paralarınızı kurtarırsınız

Bilindiği kadarıyla norma pc depo cep depo ıvır zıvır adı altında bir çok sitenin arkasında bu adamlar var veya bir çok siteyle bağlantı ağı görünüyor Hala almaya çalışan veya bu siteleri önerenleri gördüğünüz yerde engellemeniz daha fazla mağduriyetin önüne geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendless

1 yıldır para biriktirdim kredi kartının limiti de yetmediği için mecburen havale yaptım... O kadar da araştırdım siteyi herkes memnun kalmış sadece gecikmeden dolayı birkaç sıkıntı yaşayan olmuş diye güvendik... Şimdi uğraş dur...

Kendim mağdur olsam ancak bu kadar üzülürdüm.
    Umarım herkes parasını kuruşu kuruşuna geri alır.
    İşin maddi yönünden ziyade, babasını, dedesini, abisini vs. zorla ikna edip dil döküp belkide hayatında ilk bilgisayarını alacak kişiler var binlerce mağdurun arasında. İşte burda olayın manevi yönü devreye giriyor.
    Burayı takip eden ve oğluna, kızına, kardeşine, torununa, yakınına vs. bilgisayar almak isteyipte mağdur olan büyüklerimiz varsa lütfen çocuklarınıza kızmayın, onların gerçekten bir suçu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 4 Kasım 2015; 0:16:31 >

• Geçen gün başka bir yerden telefonla arayıp ayırttığım PS 4'ü almaya gitmiştim. Göz göre göre bana açılmış kutuyu satmaya çalışmışlardı. Sanırım internetten sipariş etmiş olsam bana o kutuyu yollayacaklardı . İmkanı olanların alacağı şeyleri gidip bakmasını tavsiye ederim. Bu arada herkese geçmiş olsun. Beklemeden bankalarınıza başvurup gerekli işlemleri yapın. Umarım hakkınızı alırsınız.

• Beyler ben 1 sene önce alışveriş yapmıştım.4 günde kargo elimdeydi.Daha sonra 2 ay bilgisayarı kullandım arıza verdi teknik servisten değişim raporu aldım.Pcdepo yu nerdeyse hergün aradım 1.5-2 ay içinde paramı anca teslim alabildim.

Benim kafama takılan bir soru var.Alışveriş yaparken benden tc kimlik numarası ve imzalı kağıt istediler.XXX numaralı siparişi XXXXX tc kimlik numaralı kişi olarak onaylıyorum diye bir kağıt istediler yoksa siparişiniz iptal olucak dendi.Bende istediklerini yaptım.Adamların elinde telefonumuz eposta adresimiz ev adresimiz tc kimlik numaramız dahil müthiş bir veritabanı var.Bu veritabanını adamlar birçok şekilde kullanabilir.En basitinden telefon numaramızı reklamcılara satabilir.Bu konudada birşeyler yapmamız gerekiyor.Ben bu adamlara güvenmiyorum.
  • Fatih portakal ve ya ismail küçükkaya ya mail atın. Ben attım. Ne de olsa ülkede en çok izlenen ana haber ile sabah haberlerini yapan ikililer. Ulusal kanallarla irtibat kurulmalı bence. Ve bunu sadece bşrkaç kişi değil birçok kişi yapmalıyız ki dikkatleri toplayalım. Neticede son yılların en büyük vurgunlarından biri olma yolunda hızla ilerliyor bu olay hiç yoksa ortalama 2000 tlden pc satsa 7000 mağdur ile çarpın yuvarlak hesap 15 milyon lira yapar. İşin içine tedarikçiler, alıcaklılar girince belki de 50 milyonluk bir vurgun söz konusu olabilir. Bence olayı yazılı ve görsel medyaya ulaştırmaya çalışmalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

2150TLye iphone 6 alan var miydi acaba bunlardan? Bayagi reklamini yapmisti millet ama donanimhaber ahalisi kanmamisti tedarik suresi uzundu diye

ben 2250'ye aldım hocam. cepdepo sitesi de açılmıyor siparişimin ekran görüntüsünü alamadım sıkıntı olur mu ki
  • arkadaş söyleyince aklıma geldi bu adamlar bizim T.c numarasını aldılar sizce bir durum olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.