Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smhyldz41

quote:

Orijinalden alıntı: vyxre

Beyler bir diğer sorun ise 2 yıl içinde pcdepodan alışveriş yapan kişilerin bilgisayarı arızalandığında teknikservisten değişim raporu/para iadesi aldığında parasını kimden alıcak?

Guzel bir soru. Bir kac kisi cevaplamaya calismisti ama havada kaldi cevaplar..

Yetkili distribütör ya da asus teknik servisi kime bağlıysa o öder diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mağdur olan herkes umarım paralarını iade şeklinde alırlar en kisa zamanda. Ben herhangi bir ürün almadım yalnız her gün bu konuya bakıyorum belki bir çözüme kavuşur insanlar diye. Ama bazen aralar kötü yorumlar geliyor mağdur insanlarin üzerine. Lütfen konuyu bu yöne çekmeden magduriyetleri giderilene kadar birbirimize destek verelim. Umarım en kisa surede istediğiniz olur. Iyi forumlar herkese..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şundan eminimki Sinan Yener şu anda burda yazdıklarınızın hepsini okuyor.Facebook grubunda bile RGS Yazılım personelleri casusluk yapıyor :D
  • Kredi kartı ile ödeme yapanlar kendi bankalarına Kredi kartı harcama itiraz dilekçesi doldurup kendi banka/şubelerine teslim etsinler.

Havale geçenlerde baya uğraşacak , tüketici heyeti , savcılık , icra vs vs.

En önemlisi gitti param diyerek soğuk su içmeyin , paranızı alırsınız sadece uzun sürer az buz birşey değil 1500 TL civarı bir şey ve binlerce siparişin karşılanmaması gibi bir durum var.

Yazık günah , alışveriş yapan herkes yasal yollara başvursun.Bu şirketin sahibini bankalara kara listeye aldırın ki bir daha şirket vs açamasın.
  • Beyler Rgs yazılımın web sayfasını Nilay Yener kurmuş.Büyük ihtimalle daha sonra devretti.http://www.webpageowner.com/siteinfo.php?site=rgsyazilim.com

Hiç pcdeponun ümraniyedeki ofisinde zaman kaybetmeyin rgs yazılıma uğrayın Sinan Yener'in Linkedin sayfasıhttps://www.linkedin.com/pub/sinan-yener/59/15a/ab3

http://www.rgsyazilim.com/rgs/iletisim/
    Telefon:
    0216 346 29 82 – 83

Esentepe Mahallesi. Milangaz Caddesi.
    No: 77 A2 Blok Kat: 5 D: 19
    Dumankaya Vizyon Kartal – İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyxre -- 4 Kasım 2015; 2:20:12 >

• karı koca iyi vurgun yaptılar valla 6.000 bin sipariş var yaklaşık ortalama 2.000 tl desek 12 trilyom yapıyor büyük ihtimal yurt dışına kaçmışlardır.4 milyom euro uzuuun süre yeter onlara

• Ölücü lobisi sonunda duvara mı tosladı lan yoksa Şaka bir yana gerçekten ihtiyacı olup alanların bir an önce paralarını geri almaları dileğiyle. Diğer lobi mensuplarının ise paralarını ibiza da yiyorlardır inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

quote:

Orijinalden alıntı: vyxre

Beyler bir diğer sorun ise 2 yıl içinde pcdepodan alışveriş yapan kişilerin bilgisayarı arızalandığında teknikservisten değişim raporu/para iadesi aldığında parasını kimden alıcak?

Guzel bir soru. Bir kac kisi cevaplamaya calismisti ama havada kaldi cevaplar..

Yetkili distribütör ya da asus teknik servisi kime bağlıysa o öder diye tahmin ediyorum.

Hayir ben hizlialdan almistim laptop mesela, turkiyeye getiren firma pentaymis, penta biz size odeme yapamayiz dedi satin aldiginiz yer bize iade faturasi kesecek dedi. Servisten aldigim raporu hizlial a verdim penta parayi hizlial a, hizlial da bana verdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

İns paranizi alamazsiniz, secimlerden sonra toplum dusmani oldum. Kusura bakmayin..

Puhahahha yorumuna çok güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

İns paranizi alamazsiniz, secimlerden sonra toplum dusmani oldum. Kusura bakmayin..

Puhahahha yorumuna çok güldüm

Koptum
  • Site açılmış tekrardan birde yazı koymuşlar tedarik zinciri nde sıkıntı var özür dileriz diye, bende ürün almadım ama hergün bakıyorum inşallah paranızı alırsınız

• Sinan bu kadar ah aldıktan sonra pek doğrulamazsın sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemonway -- 4 Kasım 2015; 8:44:47 >
  • Çok mu hoşunuza gidiyor beyin yoksulları mağdur olmuş insanlar ile dalga geçmek?Böyle bir durumun sizin başınıza gelmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz?Allah nelere kadir.İnsan bir lafı demeden önce tartmalı ölçmeli.Karşındaki de senin gibi(!) insan.
    Ben şahsen pcdepodan bir ürün almadım.Ama forumdaki arkadaşlarımın mağduriyetini anlayabiliyorum.Para denilen şey o kadar kolay kazanılmıyor.Heleki ekmeğin aslanın ağzında olduğu şu dönemde.Allah herkese yardım etsin.

• Konuyla bir ilgim yok fakat madur arkadaşlara çok geçmiş olsun. Müşteri hizmetleriyle telefonda görüşmek yerine bankaya gidin derim. Hatta giriş kat kasiyerleri yerine daha yetkili birini araya sokun. İşiniz daha hızlı hallolur inşallah..

• pcdepo çok büyük fırsatı kaçırdı.Tedarikte sorun olmasaydı parayı kırmışlardı suanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Arkadaşlar olay ne bu konu 3 gündür populerde

nick ine uygun bir soru olmuş.
    Konunun ilk sayfasını bile okusan yetecek ama.
    Oku

• quote:

Orijinalden alıntı: lemonway

quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Arkadaşlar olay ne bu konu 3 gündür populerde

nick ine uygun bir soru olmuş.
    Konunun ilk sayfasını bile okusan yetecek ama.
    Oku

• En son kipada satilan urunu toplayip sonra sicak firsat konusunda karla satan adami gorunce gram uzulmedim sahsen. Ozellikle 2 3 kere iptal edip tekrar alanlar . Acgozlulugun sonu felaket olmus.

• Lafım insani değerlerini kaybetmiş mahluklara, 13 yıldır satış yapan firmadan parasını veripte kendine bir laptop almayı nasıl ölücülük olarak yorumlarsiniz ? Aynı malı daha pahalı satan yerden alıyorsan enayilik sende.
    Ve hangi zihniyetle parası yetmediği ama teknolojiyi takip etmek isteyen, bunu yaparken de kandırılmış olan bir çok insanın karşısına geçmiş hiç üzülmedim diyebiliyorsun ? ve bunu yaparken kahkaha naraları atabiliyorsun.

Unutma keser döner sap döner,
    Gün olur devran döner,
    O kahkaha atan emojinin tuttuğu kazık sana girer.

• İyi hoş ölücülere seviniyorsunuz tamam da ben hayatımda ilk defa Laptop aldım bunu internetten alayım dedim piyasa fiyatının çok da altında almadım ayrıca 2320 liraya aldım i7li olanın 8 gbını... Benim suçum ne...

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.