Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
217.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Pcdepodan aldım asus 9 gün içinde geldi 12/10/2015 sipariş tarihim 22/10/2015 Kargoya verildi ve 2 gün sonra elime ulaştı. Arkadaşta benden 3 4 gün sonra aldı ama onunki hala gelmedi umarım iflas sorunu yoktur. Fiyatlardaki bu kadar dalgalanma ve şikayet var daki şikayetleri hiç önemsemeyişleri aldırmamaları bile yani nasıl deyim müşteri memnuniyetine gram önem vermemeleri nasıl olsa kapatacağız boşver der gibi geldi banada inşallah öyle olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    ben para kaptırmadım hocam. hangi siteden almamalıyım diye bakmak için dh ye girdim 2-3 hafta önce pcdepoyu gördüm, istanbulbilişimden aldım. bu ölücülerden zarardan başka bişey gelmez insanın başına. bende msgdurların çırpınışlarını izliyorum öfke ve korkuyla. umarım en kısa zamanda son kuruşa kadar paralarını geri alırlar.
  • Beyler geçmiş olsun. Ben pcdepodan hiçbirşey almadım ama almış kadar üzüldüm mağdur arkadaşlar umarım hak yerini bulur.

• la kimse dolandiricilik ihbari yapmiyor. polis bulamaz mi bu adamlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir diğer sorun ise 2 yıl içinde pcdepodan alışveriş yapan kişilerin bilgisayarı arızalandığında teknikservisten değişim raporu/para iadesi aldığında parasını kimden alıcak?
  • Bu adamların sitesinde hala ürün satılıyor. Olayı savcılığa intikal ettirip eğer hesaplarında para bıraktılarsa derhal ihtiyati tedbir kararı aldırın. Büyük bir dolandırıcılık söz konusu görünüyor. Herkese büyük geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri204

arkadaş söyleyince aklıma geldi bu adamlar bizim T.c numarasını aldılar sizce bir durum olur mu?

Hocam konuyla alakam yok sadece okuyordum gördüm yorumunuzu. Pek yapılacak bir şey yok diye biliyorum tc no ile. Staj yaptığım zamanda internet sitesinde herkese paylaşmışlardı bizimkileri 130 kişi. Her senede böyleydi.
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sipariş verilen sitedeki uzaktan satış sözleşmesinin de çıktısını alın. Okuyun güzelce. Teslim süreleri orda yazar, hukuki bir durumda o süre asıl alınır. Herşeyi kitabına uygun yapın boşa vakit kaybetmiş olmayın. Çoğumuzun okumadığı o sözleşmede malın teslim süresi en geç 20 iş günü diyorsa ve siz o sureden önce başvuru yaparsanız bir sonuç alamayabilirsiniz. Hamlenizi iyice araştırıp yapmanızı tavsiye ederim. Hepinize kolay gelsin.

• hayret. genelde böyle olaylar benim başıma gelir ama bu sefer yırttım. benim için en iyisi hiçbir şeye bulaşmamak demekki :)
    bu arada tüm arkadaşlara geçmiş olsun. şimdi baktım pcdepo da tedarik sıkıntısı var ürünlerinizi teslim edeceğiz tarzı bir şey yazıyordu. içiniz rahat olsun bu kadar dh üyesi adamı ipe bile götürür. kimse başa çıkamaz. şaka bir yana bende geçen sene zar zor biriktirdiğim param ve biraz borç ile aldım notebooku. bu yüzden riske girmedim. mediamarkttan aldım. diğer her şeyi internetten alan biriyim. ama bence ne kadar cazip görünse de hep bir risk var bu işte. özellikle notebook tv telefon gibi pahalı eşyaları almamanızı tavsiye ederim.

edit: sitede gözüme çarptı da 8 gb ramli ssdsiz freedos notebook nasıl 18 bin TL olabiliyor? bir enayi çıkarda borçları kapatır diye bekliyorlar heralde :)

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-apache-2qd-1019xtr-apache-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 4 Kasım 2015; 1:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rollerbob

Ölücüler için çok sevindim kazıklanmalarına. Beter olsun bu ölücüler, ya arkadaş bir insan sabun,deterjanın bile konusunu açıp bir kere 50-100 tane alırsa ben de böyle buraya gelip bu yorumu yazarım.

tek adam gibi yorum senden kardeşim

bu herifler hepsiburada da 10 tlya satılan converslerden 100er adet aldılar, ihtiyacı olan adama 1 tane bile bırakmadı açlar. sonra 70-80 tldan satmaya çalıştılar burda.

hani beleş baklavaya atlayanlar vardı ya meşhur video hiçbir farkları yok.

halk tabiriyle bir deyim vardır ama burda söylemiyim D

• İns paranizi alamazsiniz, secimlerden sonra toplum dusmani oldum. Kusura bakmayin..

• Herkese geçmiş olsun.Umarım hepinizin parası bir şekilde ödenir.Kredi kartlarınızı yeniletmenizde fayda
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Merak ettim baktım şimdi hepsiburada.com da aynı gün kargo ibaresi olan bir ürün için okumadan onayladığimız ön bilgilendirme ve sözleşmede şu ibare var...

3) Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk SATICI’ya aittir.

Yani bu durumda 30 Gün geçmeden hiç bir işlem yapamazsınız. Çünkü bu süreyi baştan kabul etmiş oluyorsunuz. Malum sitedeki sözleşmeyi ve süreyi mutlaka bulup inceleyin hocam.

• Rollerbob kullanıcısına yanıt
    ahahahh çok sevindim umarım dolandırılmışsınızdır, bak hırsızlık yapan adamlar rekor oyla seçildi yine ve halk onların dürüstlüğünden zerre şüphe etmiyor aksine ödüllendiriyor ne diyim müstehak size 4 ay sonra sıcak fırsatlardan gene alışveriş yapıp diyalektiği tamamlarsınız.

100 tane almayı unutmayın

hayatın felsefesi güzel aslında uyanıklık yapayım derken oltaya getirilmek :P adeleg yerini bulmuş en azından bu konuda.
    allah 3 kuruş kar için başkasının hakkı yiyen her uyanığın cebinden on katını alsın.

amen.

edit. teknosa çalışanı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 4 Kasım 2015; 1:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyxre

Beyler bir diğer sorun ise 2 yıl içinde pcdepodan alışveriş yapan kişilerin bilgisayarı arızalandığında teknikservisten değişim raporu/para iadesi aldığında parasını kimden alıcak?

Guzel bir soru. Bir kac kisi cevaplamaya calismisti ama havada kaldi cevaplar..

• incendies kullanıcısına yanıt
    Bu olayıda siyasete bağlamayı başardınız ya Helal olsun size. Diyecek başka söz yok ...
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Pcdepo da bu süre 15 gün yazılmış

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Malum sitede mail yoluylada bana sırasıyla 5 gun 7 gun ve 10 gun dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saulu

Şakası bir yana olay 3-5 kişilik değil yüzlerce insan var. Siyasi bir tanıdığı olan olursa işler daha hızlı yürür. toplu hareket edilirse daha kısa sonuç alınabilir örneğin tek tek dava yerine 50 şerli davalar falan.

binlerce hocam sadece bu forumdan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Hocam bence sipariş verilen sitedeki uzaktan satış sözleşmesinin de çıktısını alın. Okuyun güzelce. Teslim süreleri orda yazar, hukuki bir durumda o süre asıl alınır. Herşeyi kitabına uygun yapın boşa vakit kaybetmiş olmayın. Çoğumuzun okumadığı o sözleşmede malın teslim süresi en geç 20 iş günü diyorsa ve siz o sureden önce başvuru yaparsanız bir sonuç alamayabilirsiniz. Hamlenizi iyice araştırıp yapmanızı tavsiye ederim. Hepinize kolay gelsin.

Hocam prosedürde bu süreler yazılsada,pcdepo gidip bankaya benim daha sürem var diye savunma yapıcak durumda olmadığından şu an bunun bir önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.