İşlemci>Ram>ekran Kartı Neden olduğunuda sölimm hemen işlemci iyise anakartta ona göre iyidir.Ram makinenemizin gözle görülen hızını gösterir... Ekran kartı da benim özel tercihim
"Anakart>Ram>HDD" Bana göre böyle
1.işlemci 2.anakart 3.ram 4.e.k.
bence sıralama böyle olur...
işlemci anakart ekran karttı ram
en önemli parça olarak ilk anakart gelir daha sonra i?lemci daha sonra ram daha sonra ekran kart?
pc'nin ne amaçla kullanılacağına göre değişir bu sıralama.
Gamerlere göre ekran kartı üst sıralardadır programcılara göre CPU Main Bord Ram Hdd sıradan kullanıcılar ise CPU HDD RAM VGA Bazı Profesyoneller için (misal ben öyle hissediyorum) Bunun bir sıralaması yoktur Bir Pc nin en ufak kablo Jack ı bile çok önemlidir biri olmadan diğeri olmaz bunun bir sırası yoktur hepsi çoooook önemlidir.
Hepside birbirini tamamlayan parçalardır bana göre. Birisinin eksikliği diğerininde performans kaybına neden olmaktadır.
Aslında en mantıklı cevabı murdocklawless vermiş. Kullanım amacına göre değişir.
Anonim kullanılacaksa hepside önemli.
sıralama yapmak cok sacma bisey..xdiscovery nn dedigi gibi hepsi birbini tamamlar..biri olmadan dieri ya calsmaz ya performans kaybı yaratır...nası insan vucudunda beyin(cpu,harddisk) olmaynca hic bisey yapamazzsa,nası kalp(anakart olsun buda) olmazsa insan yasayamazsaa,kol veya bacakları(masaustu bilesenleri) olmazsa yapabilecegi islerde geri kalırsa,nasıl ki gozleri(vga) bozuk olunca etrafı kotu gorurse,nası midesi(psu) olmaynca aclıktan olurse bunlarda aynı hesap....
heheheh nası ornekler ama
1-işlemci 2-anakart 3-ram 4-ekran kartı
quote:
Orjinalden alıntı: murdocklawless
pc'nin ne amaçla kullanılacağına göre değişir bu sıralama.
1-kasa 2-monitor 3-klavye 4-pes5
anakart ram işlemci ekran kartı bence böyle cünkü cok iyi bir anakart ve ram ile o.c yapıp önünüzdeki işlemcileri yalalayabilirsiniz BENCE...
1-İŞLEMCİ 2-ANAKART 3-RAM 4-EKRAN KARTI
anakart-işlemci-ram-ekran kartı
anakart-işlemci-ram-ve nedense herkesin atladıgı power supply
1. 5+1 2. gamepad 3. lcd 4. ekr. kartı
1- VGA 2- Anakart 3- Ram 4- İşlemci
Oyun için bu şekilde dizerdim. (o/c yapılmayacaksa Anakart'ı 4. sıraya atabiliriz)
Bence;
1- Anakart 2- Ram 3 -İşlemci 4 -Ekran kartı
Ama mutlaka ve mutlaka bence 1. sıra anakart olmalı anakartın kötü ise ne işlemcinden ne ram lerinden nede ekran kartından iyi performans alamazsın. O/c konusuna girmiyorum bile eğer anakartın kötüyse adını bile anmamak lazım Ayrıca ilerde Upgrade düşünülürse bunu anakartının izin verdiği ölçülerde yapabileceğimizi de unutmamalı....