Son 2 gündür pc'yi her açtığımda mavi ekranda c üzerindeki dosya sistemini denetliyor , ve 100 kadar sayıyor. biraz daha açmam gerekirse bilgisayarın fişini çekerek kapattığımızda, bir dahaki açtığımızda mavi ekranda 100 kadar sayan denetlemeyi yapıyor.
acaba neden olmuştur , nasıl halledebilirim ?
Bendede aynı sorun vardı pc yi her açtığımda denetleme yapıyordu bende izin veriyordum.Ama her açtığımda oluyordu sonrada kendiliğinden gitti bende birşey anlamadım.
Sana önerim format..Format atmadan bir yolu vardır ama bilemiyorum bilen arkadaşlar varsa bekliyoruz.
benimde aklımdan format geçmedi değil ama bu kadar basit bir sorun yüzünden format anlamsız !
Öncelikle başlattan/çalıştır'a geliyoruz ve kutucuğa chkntfs /x c: yazıp entera basıyoruz. (eğer d:, e:, sürücüleriniz disk gözden geçirme yapıyorsa harfi ona göre belirleyiniz. Yani chkntfs /x d:, chkntfs /x e:.. de olabilir.)
Sonra yine başlattan/çalıştır'a geliyoruz ve kutucuğa regedit yazıyoruz. Açılan pencereden HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager adresine gidiyoruz ve sağ köşeden, BootExecute , bulun ve üzerine sağ tıklayarak degiştir diyin ve içindekileri silin.