Şimdi Ara

Pc'ye Win 7 Kuramıyorum! Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 7 dvd'sini takıyorum bıos'tan boot ediyorum pc'yi yeniden başlatıyorum 'windows loading files' gibi birşey çıkıyor doluyor ve sonra win 7'nin mavi ve dalgalı olan arka plan resimi çıkıyor biraz bekletiyor ama sonra öyle kalıyor kurulum ekranı falan hiç birşey çıkmıyor kurulum dvd'sinde problem yok çünkü laptopuma 2 kere sorunsuz format attım o dvd'den (resimi telefonla çektim kötü çıktı kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 22 Ağustos 2012; 22:03:54 >

• biosdan tam olarak bot edemiyorsundur ondan takılı kalıyordur
    biosu kuracalamadan eski haline getirip kurmayı deneyiniz bu arada anakart ve işlemciniz nedir..
  • birde usb den kurmayı dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

biosdan tam olarak bot edemiyorsundur ondan takılı kalıyordur
    biosu kuracalamadan eski haline getirip kurmayı deneyiniz bu arada anakart ve işlemciniz nedir..

biosdan boot edebiliyorum anakart:Asus pl5pl2-e işlemci:intel pentium d925 3.00 ghz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

birde usb den kurmayı dene istersen.

malesef anakartım usb boot desteklemiyor daha öncede denemiştim
  • o zaman harddisk bölme isinden anlıyorsan harddiskte 3-5 gb lık yeni bir bölüm olustur.
    sonra flash bellekle olan kurulumda flash bellegin icinde olması gereken kurulum dosyalarını yeni actıgımız diske at. bide linkte ufak bir programcık var onu at diske tamamdır.
    boot ayarları gerektirmez. harddiskten kurulum yapılır

Resimli anlatım:

http://www.wincert.net/forum/topic/9020-nt6-hdd-yukleyici-tr-287-hddden-win7-kur/

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

o zaman harddisk bölme isinden anlıyorsan harddiskte 3-5 gb lık yeni bir bölüm olustur.
    sonra flash bellekle olan kurulumda flash bellegin icinde olması gereken kurulum dosyalarını yeni actıgımız diske at. bide linkte ufak bir programcık var onu at diske tamamdır.
    boot ayarları gerektirmez. harddiskten kurulum yapılır

Resimli anlatım:

http://www.wincert.net/forum/topic/9020-nt6-hdd-yukleyici-tr-287-hddden-win7-kur/

çok teşekkürler hocam usbden kuruulum yaptım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Ağustos 2012; 2:06:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nt6 ile hdd den format atarken yanlışlıkla hard diskteki herşeyi "delete" e tıklamak süretiyle sildim...şu an işletim sistemi yüklü değil bilgisayarda...bilgisayarı açtığımda şu ekran geliyor:

''windows başlatılamadı.yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için :

1- windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
    2- dil ayarlarınızı seçin ardından ileriyi tıklayın
    3- vilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın

Diskiniz yoksa yardım için sistem yöneticiize veya bilgisayar üreticisine başvurun

durum: 0xc000000f

bilgi: gerekli bir aygıta erişilemediği için önyükleme seçimi başarısız oldu ''

dvd ve harici hard diske windows7 kurulum dosyalarını atarak yeniden kurmayı da denedim ancak sürekli nt6 yüzünden bu ekran çıkıyor,windows kurulumu başlamıyor...yardım edebilecek varmıdır acep...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.