Bildirim
PC Topluyorum Bakarmısınız.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Konunun yeri yanlış, "Dahili Bileşenler Sistem Tavsiyeleri" bölümüne aç daha hızlı cevap gelir. http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
Ayrıca seçtiğin anakart İntel için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 23 Haziran 2015; 16:29:06 > -
-
Kasa çöp kesinlikle Nagas almanı önermem.
600WATT Corsair veya Thermaltake veya Cooler Master bakabilirsin
O Ramleride ayrı ayrı değil kit şeklinde al.
Ekran kartınıda R9 280 serisinden seç.
İşlemcin iyi aynı işlemciyi ben kullanıyorum yalnız ısınıyor ek bir işlemci soğutucusu alman gerekebilir cooler master ın 130 liralık bir soğutucusu vardı onu almanı öneririm bilgisayar stock fanla kapanma falan yapmıyor ama bayağı ses yapıyor
Bu arada Anakartın işlemcine uymuyor 970 Chipset Gigabyte AM3+ anakartlara bakabilirsin tavsiyemdir USB 3.0 olmasına dikkat et.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- reboot and select proper boot device
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- root ne demek
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- telefon neden kasar
- bilgisayar hızlandırma
- udf indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı