Şimdi Ara

PC Toplıyacam Wireless Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay içinde pc toplamayı düşünüyorum 1200 ytl bütçem var ( monitor hariç ). Şimdi bunu buraya yazmamdaki sebep ise wirelles olayı , evde kablosuz ağım var pc yi modeme ethernet veya usb üzerinden bağlamak istemiyorum. Ekstra para verip wireless dahili veya usb kart da almak istemiyorum. anlıyacağınız kasanın içinde olsun . şimdi benim düşündüğüm bu özellik anakartta dır diye biliyodum , fakat 2 gün önce konuştuğum arkadaşım bunun kasanın bi özelliğinin olduğunu anakartla bi ilgisi olmadığını söyledi. Şimdi bilgili arkadaşlara soruyorum ben bunun için nasıl bir kasa yada anakart almalıyım. link verirseniz iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim

• P5K-E/WIFI-AP alabilirsin, ancak wireless özelliği olmıyanına göre fiyat farkı olacaktır. Anakart üzeirndkei wirelesıın harici kartlara göre + sı - nedir bilmiyorum, kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1655&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0

http://www.teknofiyat.com/?search=ASUS+P5K-E%2FWIFI-AP&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

1 ay içinde pc toplamayı düşünüyorum 1200 ytl bütçem var ( monitor hariç ). Şimdi bunu buraya yazmamdaki sebep ise wirelles olayı , evde kablosuz ağım var pc yi modeme ethernet veya usb üzerinden bağlamak istemiyorum. Ekstra para verip wireless dahili veya usb kart da almak istemiyorum. anlıyacağınız kasanın içinde olsun . şimdi benim düşündüğüm bu özellik anakartta dır diye biliyodum , fakat 2 gün önce konuştuğum arkadaşım bunun kasanın bi özelliğinin olduğunu anakartla bi ilgisi olmadığını söyledi. Şimdi bilgili arkadaşlara soruyorum ben bunun için nasıl bir kasa yada anakart almalıyım. link verirseniz iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim

Asus un Wifi destekli anakartları var

http://www.asus.com/a_search_products_r.aspx?l1=0&l2=0&l3=0&l4=0&rows=20&keyword=WiFi

• 80 ytl verip usb almanızı tercih ederim..
  • bulabilirsen 802.11b/g/n destekli wireless pci kartlardan al x1 veya pci ları war üç antenli oluo yeni teknoloji türkiyeye bi kaç aya kalmaz gircek yada girmiş olabilir 100mbps üstünde aktarım hızı wardı yanlış hatırlamıosan az deil ağda dosya paylaşımı için önemli bi hız bulamassan wireless pci kartlar işini görürr 802.11b/g destei olanlar 40-50 ytl fln usb den daha stabil olr
  • Ben arkadaşa PM attım USRobotics USR5417 PCI için şu an ihtiyaç fazlası benim için ; o yüzden satıyorum .
    İlgilenen başka arkadaşlar da olursa ilanım :http://forum.donanimhaber.com/m_25052001/mpage_1/key_//tm.htm
    Kart 26.12.2008' e kadar garantilidir.
    Kart sıfır ayarındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 26 Temmuz 2008; 11:39:52 >
  • şimdi sonuç olarak wifi özelliği sadece anakarttamı oluyor benimde tahmin ettiğim gibi , yoksa kasanında böyle bir özelliği oluyormu arkadaşımın bahsettiği gibi ( arkadaş ; donanım olaylarında baya bi bilgili) . wifi için pcı kart düşünebilirim diğer yandan usb yi kablo karmaşası yaratcağından istemiyorum.Zira kasanın yerini 2-3 günde bir değiştirmem gerekiyo , zaten kablosuz istememin nedeni bu. muratcan444 arkadaşımın dediği ve sizin verdiğiniz modelleri bi araştırayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    PC için amfi yapıcam. ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi sonuç olarak wifi özelliği sadece anakarttamı oluyor benimde tahmin ettiğim gibi , yoksa kasanında böyle bir özelliği oluyormu arkadaşımın bahsettiği gibi ( arkadaş ; donanım olaylarında baya bi bilgili) . wifi için pcı kart düşünebilirim diğer yandan usb yi kablo karmaşası yaratcağından istemiyorum.Zira kasanın yerini 2-3 günde bir değiştirmem gerekiyo , zaten kablosuz istememin nedeni bu. muratcan444 arkadaşımın dediği ve sizin verdiğiniz modelleri bi araştırayım

Kasanı böyle bir özelliği olmaz arkdaşım.Ya anakartta olur yada sen alırsın anakartına takarsın modulü.Kasa kutudur yaa böyle bir özelik barındırmaz.

ben kendimden örnek vereyim Asus P5q3-deluxe bu anakartı 3 gün önce aldım ve 2 gün öncede wireless özelliğinin bambaşka türünü öğrendim.Asusun verdiği program ile bilgisayarın wireless modem gibi çalışıyor.yani evdeki bilgisayarlar(laptoplar) senin bilgisayarın üzerinden kablosuz nete girebiliyorlar.Bu benim için hayran olunacak bir özllikti zira evde ethernet bağlantılı zoom adsl modem var ama wireless ads modem yoktu, o da bilgisayarım oldu

Umarım açıklayıcı olmuşumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: lapry

quote:

şimdi sonuç olarak wifi özelliği sadece anakarttamı oluyor benimde tahmin ettiğim gibi , yoksa kasanında böyle bir özelliği oluyormu arkadaşımın bahsettiği gibi ( arkadaş ; donanım olaylarında baya bi bilgili) . wifi için pcı kart düşünebilirim diğer yandan usb yi kablo karmaşası yaratcağından istemiyorum.Zira kasanın yerini 2-3 günde bir değiştirmem gerekiyo , zaten kablosuz istememin nedeni bu. muratcan444 arkadaşımın dediği ve sizin verdiğiniz modelleri bi araştırayım

Kasanı böyle bir özelliği olmaz arkdaşım.Ya anakartta olur yada sen alırsın anakartına takarsın modulü.Kasa kutudur yaa böyle bir özelik barındırmaz.

ben kendimden örnek vereyim Asus P5q3-deluxe bu anakartı 3 gün önce aldım ve 2 gün öncede wireless özelliğinin bambaşka türünü öğrendim.Asusun verdiği program ile bilgisayarın wireless modem gibi çalışıyor.yani evdeki bilgisayarlar(laptoplar) senin bilgisayarın üzerinden kablosuz nete girebiliyorlar.Bu benim için hayran olunacak bir özllikti zira evde ethernet bağlantılı zoom adsl modem var ama wireless ads modem yoktu, o da bilgisayarım oldu

Umarım açıklayıcı olmuşumdur

Anakarttaki gerçekten çok güzel bi özellikmiş, bende ilk defa duydum. Açıklayıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.