Şimdi Ara

Pc Satacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc mi satacam kaç tl koysam bilemiyorum markası Queen, 512 mb ekran kartı ati, 1 gb ram, 75 gb hafızası var hiçbir sorunu yok . Klavye ve hopörlör de hediye.

Orijinalden alıntı: 05mert4

Pc mi satacam kaç tl koysam bilemiyorum markası Queen, 512 mb ekran kartı ati, 1 gb ram, 75 gb hafızası var hiçbir sorunu yok . Klavye ve hopörlör de hediye.

Kardeşim biraz daha detaylı bilgi verirsen bilgisayar hakkında yardımcı olabilirm

• ne gibi sor istediğini

Pc Satacam

Pc Satacam

• Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 Ghz işlemcil, monitör 12 inç galiba, 32 bit, kasanın modelini bilmiyorum, yeni format attım Perfect Xp. Pro. Servis Paket 3 full

Pc Satacam
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05mert4

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 Ghz işlemcil, monitör 12 inç galiba, 32 bit, kasanın modelini bilmiyorum, yeni format attım Perfect Xp. Pro. Servis Paket 3 full

Ben bu bilgisayara 280 diyorum varmı arttıran

• sevdim fiyatı ama sen alsan 280 tl ye alırmısın
  • Kardeşim pc satmaktan üstüme yoktur aslında bak abartmıyorum 256 mb ram ekran kartını hatırlamıyorum 64 dü sanırım hard disk 80 di pek iyi sayılmazdı yani 2008 de 400 e satmıştım böyle bir bilgisayarı yani alıcı bulmana bağlı ama bilgisayarlar çok gelişti yani Allah yardımcın olsun

• sağlasın kardeş
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM & GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • gercekler acıdır 200tlden fazla verirlerse hemen sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gforce2mx

konu yanlış yerde.ha fikrimi sorarsan bilgisayarcıya satmaya kalkarsan komik bir rakam önerirler.tavsiyem bilgisayara ihtiyacı olan fakir birine hediye et.
    kolay gelsin.
    haklısın konu yanlış yerde nerde açmalıydım en uygun burayı düşündüm hediye ederimi de yeni pc için para lağzım ama sağlasın

Orijinalden alıntı: Harungnc

valla kardeşim ben 512 ram 64 mb ekran kartı 20gb hdd 15 inc ekran kartı pentıum 3 ü 40 tl ye alcm bence braz ındr fyatı

sen 64 mb ekran kartıyla hiçbir oyun oynuyamassan counter bile kasar anca mario oynarsın 20 gb hdd de işe yaramaz zaten programlar 13 gb windows dosyaları
    40 tl değil 10 tl bile deseler acırım paraya almam

• satmıyorum ki sadece kaça satarım diye soruyorum 2. el bölümünde satmak için havale işlemleri kargo şirketini seçin felan diyodu

• yok sinirlenmedim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.