Şimdi Ara

pc reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar pc 3 kere reset attı 1 hafta içinde daha önce oyuna başlarken(loading) - oyunu açmak için ikonu tıkladıgımda ve forumdonanımhaber sitesimize girdigim anda ve yeniden başladıgında pc tekrar google chromeyi tıkladım
    Önbellek okuma hatası
    Web sayfalarını hızlandırmak için, Google Chrome indirilen dosyaları geçici olarak diskte saklar. Google Chrome doğru kapatılmadığında bu dosyalar bozularak bu hataya neden olabilir. Sayfayı yeniden yüklemek sorunu çözecektir. Doğru şekilde kapatmak ileride sorunun tekrarlanmasını önler.

Sorun devam ederse önbelleği temizlemeyi deneyin. Bazı durumlarda bu, arıza vermeye başlayan bir donanımın da belirtisi olabilir.
    Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
    Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
    Hata 401 (net::ERR_CACHE_READ_FAILURE): Önbellekten veri okunurken hata oluştu.
    ve bu hata vardı sizce sorun nedir ram ve anakartımı degiştirmiştim onlarda bi sorun olabilirmi ama saatlerce oyun oynuyorum problem olmuyor yardımlarınızı beklıyorum

• hata google chrome ile ilgili, farklı bir browser kullanmayı deneyebilirsin. Firefox veya internet explorer gibi. ille chrome istiyorum dersen gözatma geçmişini ve geçici bellekte saklanan dosyaları silmelisin, ayarlarından da geçici dosyalara ayrılan alanı en düşüğe çekmelisin
  • ama kardesim oyuna girerken ve oyunda loading deykende oldu o zaman sorun neydi
  • chrome arka planda çalışmaya devam etmiş olabilir, belki güncelleme yapıyordu. ücretsiz bir browser oldugundan sunucu ile veri transferi yapıyo olabilir, hata raporu göndermeye çalışıyodur belkide
  • inş öyledir içimi birazda olsa rahatlattın teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.