Şimdi Ara

Pc Oyunları İçin Gamepad Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar için bir gamepad arıyorum. Sizin başarılı bulduğunuz yada kullandığınız gamepadları önerebilirsiniz. Fiyat verirseniz memnun olurum.

Ayrıca gamedda fps oyunlarında isabet almanın zor olduğu söyleniyor. Doğru mu ?

• Çoğu oyunda işe yaramıyo zaten gamepad. Ben şahsen alırken çok hevesliydim ama sadece iki oyunda kullandım üç yıldır...

Markası Snopy ve fiyatıda 20 lira civarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 8 Şubat 2009; 17:17:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Çoğu oyunda işe yaramıyo zaten gamepad. Ben şahsen alırken çok hevesliydim ama sadece iki oyunda kullandım üç yıldır...

Markası Snopy ve fiyatıda 20 lira civarı...

Zaten çoğunlukla spor oyunları oynadığım için

Memnun musun bundan ? Sağlam mı, problem çıkartır mı ? :)

• quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

Oyunlar için bir gamepad arıyorum. Sizin başarılı bulduğunuz yada kullandığınız gamepadları önerebilirsiniz. Fiyat verirseniz memnun olurum.

Ayrıca gamedda fps oyunlarında isabet almanın zor olduğu söyleniyor. Doğru mu ?

söylenenler doğrudur.gamepadle fps oynanmaz.
  • Klavye + Mouse kombinasyonu diyorsun yani
  •  Pc Oyunları İçin Gamepad Önerisi

En ideal'i tabi PC'ye bağlananlarından..
  • Snopy sanırım bu konuda lider.

@OzCrash fiyatı ne kadar onun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Snopy lider olmaktan baya uzak aslinda.Alacaksan Logitech Rumblepad 2,Logitech Chillstream(Titresimsiz) veya Xbox360 controller i öneririm.
  • quote:

Snopy sanırım bu konuda lider.

yok yahu ne snopysi ne lideri

lideri arıyorsan HapLoo arkadaşın dediği gibi logitech liderdir bu konuda..

logitech rumblepad 2 cordless şu an en iyi gamepadlerden biri piyasadaki.

tabi fiyatı da 20 liraya göre biraz pahalı, 90-120 arası fiyatlarda satılıyor sitelerde, belki daha ucuza bile araştırsan bulursun..

• Snopy öneriler gelince bende lider snopy sandım

Fiyatı biraz tuzluymuş bunun. Daha ucuza arıyorum. Logitech

Edit : Titreşim özelliği ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 8 Şubat 2009; 20:03:36 >
  • quote:

Snopy öneriler gelince bende lider snopy sandım

Fiyatı biraz tuzluymuş bunun. Daha ucuza arıyorum. Logitech

Edit : Titreşim özelliği ne oluyor ?

ohoo hocam hiç mi playstation oynamadın hayatında titreşimi soruyosun

çok basit bir olay aslında, oyunun gidişatına göre gamepadin titreşmesi olayı. mesela araba yarışı oynarsın, toprak yola girdiğinde veya kaza yaptığında titreşir. futbol oynarsın şut çektiğinde titreşir. dövüş oyunu oynarsın yumruk attığında/yediğinde titreşir, vs. vs.

daha ucuz alternatif olarak rumblepad 2nin kablosuz olanı var :

örnek fiyat:http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.009/LOGITECH-Rumblepad-2-Titresimli

titreşimsiz olarak dual action var kablolu:

örnek fiyat:http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.005/LOGITECH-Dual-Action-Gamepad

bir de yukarıda arkadaşın dediği gibi logitech chillstream var

bu da çok güzel bir gamepaddir, ama tuş dizilimi xbox tarzıdır fark ettiysen resimde.. ama hemen alışılıyor, o da gayet kullanışlı. en arkadaki LT ve RT tuşlarının hassasiyet özellikleri var.. özellikle yarış oyunlarında gaz ve fren olarak kullanmak çok eğlenceli oluyor, pedal gibi..
    son çıkan windows oyunlarının büyük bir çoğunluğu da bu xbox tarzı gamepadler için tuş ayarları direk yapılmış olarak geliyor, yani ayarla falan uğraşmıyorsun.. ha bir de fanı var içinde, oynarken ellerin terlemiyor
    fiyat örneği:http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.020/LOGITECH-Chillstream-Controller-for-PC--(LOG-963435-0914)

rumblepad 2 alamıyorsan, bence ikinci olarak en iyi alternatif chillstream.

• bende böyle bir konu açmıştım ve yaptıgım araştırmalar sonucu 15 ytl ye snopy aldım
  • quote:

Klavye + Mouse kombinasyonu diyorsun yani

Evet aynen fps oynıcaksan hiç alma.ayrıca pcde gamepad fazla onemli degil.Daha çok sinir eder seni.
    Kanaatimce pcye gamepad alsam pes için alırım vede ps den pcye port edilemeyen(tuş sorunları saçma sapan sorunlar ve bir sürü şey ) için alırım.
  • Zaten spor oyunlarıyla takılıyorum

Öneriler için sağolun, şu aralar kafamda şekilleniyor alacağım model.
  • quote:

Snopy sanırım bu konuda lider.

İdeal demiştim fiyatı 20-15 arası değişir daha iyi birşey istiyorsan Logitech'e bakabilirsin
  • dışı kauçuk kaplı gamepad, parasına göre denediklerim arasında en iyisi ayrıca bir adet kontorland gamepadim var ama o bütün bilgisayarlarda çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

dışı kauçuk kaplı gamepad, parasına göre denediklerim arasında en iyisi ayrıca bir adet kontorland gamepadim var ama o bütün bilgisayarlarda çalışmıyor

bende resimdekinin aynısı var 4.5-5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum fiyatı 15 ile 20 TL arasında geziniyor
  • Modelini söylerseniz, bunu alacağım heralde.
  • xbox controller
  • Ben Chillstream dolayısıyla Logitech tek geçerim . Diğerleriyle Crysis filan birşey oynayamazsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.