Şimdi Ara

Pc Oyunları İçin Gamepad Önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Peki logiteck chillstream mi yoksa xbox360 mı xbox 360 önde sanırım değil mi hem kalite hemde uyumluluk olarak. Uyumluluğu çok önemli. Eldeki joystickler far cry, nfs undercover, crysis ve daha çoğu çalışmıyor. Bu ikisi arasında ne dersiniz tüm oyunlara uyumluluk önemli
  • Bir de merak ettiğim xbox360 daha iyi dersek kablolu kablosuz arasında tercih edilmesi gereken hangisidir?
  • siz biotechi bilmiosunuz galiba:)

Gamepadda 1 numaradır. Biotech PU 201i alın kullanın
    :))
  • Ben Logitech kullanıyodum bi aralar ama artık gamepadle oyun oynamıom
  • Dualshock 2 + Dönüştürücü Aparat.Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama ben gayet memnunum.
  • fiyat/performans dersen kontorland ya da snopy takıl derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

fiyat/performans dersen kontorland ya da snopy takıl derim.

• Playstation 1 kolu ve dönüştürücüsü 7 yıldır kullanıyorum daha tık demedi...
  • genelde PC de FPR RPG yada FPS oyunlaın oyuncuları çoktur o yüzden joypad seçenekleri çok azdır ben sana şöyle diyim Logitech in ürünleri en ucuzu bile iş görecektir (kablosuz) Microsoft da pad ürütimini sonalndırmıştı arz talep meselesinden dolayı
  • valla arkdaşalar ben kontorland aldım 35 tl yaklaşık olarak iki yıldır kullanıyorum nazardegmesin tık yok iki adet aldım biri sıfır hala hem ps hemde usb ikisindede kullanabiliyorsun tavsiye ederim keşke ss de olsa koysam ama işteyis ne yapek
  • logitech rumblepad 2 tavsiye ederim.
    Alalı 5 ay oldu ve ilk günki gibi sorunsuz oynuyorum.araba yarışı,spor oyunları,dövüş oyunları.Kalitesi 10 numara,sağlamlığına ise diyecek söz yok ayrıca hr oyunlabirbir uyumlu özellikle fifadaki joystick seçme sıkıntısı bu üründe yok,hiç bir sıkıntı çekmiyorunuz.
    50 tl civarı fiyatı olan bu joystik kumandasını 1 kez alın ,snopy,platton vs gibi düşük kalite ürünlerden senede 2-3 defa alacağınıza bundan 1 tane alın garanti 2 yıl gider diyorum.
  • Ben Logitech Rumblepad2 kullanıyordum titreşimli, malesef daha 1 yıllık kullanım sonucu ki sadece PES oynadım;
    gamepad'in sağ tuş takımlarından biri ile sol analog stick problem çıkarıyor.

E tabi aradan geçen onca zaman sonra fişi faturayı nerden bulurum bilmiyorum. Bunların tamiri de istanbulda. gönder, getir, tamir ücreti filan desen zaten bedelini buluyor.

Açıkçası o kadar para verip aldığınız ürün beklentilerinizi karşılamayabilir.
  • valla ben 8 liraya minton marka aldım bitane sadece PES 09 için
  •  Pc Oyunları İçin Gamepad Önerisi

buna benzer bir tane almış abim ; pes için snopy marka 10 liraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: archvile

quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

Snopy sanırım bu konuda lider.

@OzCrash fiyatı ne kadar onun ?

yok yahu ne snopysi ne lideri

lideri arıyorsan HapLoo arkadaşın dediği gibi logitech liderdir bu konuda..

logitech rumblepad 2 cordless şu an en iyi gamepadlerden biri piyasadaki.

Pc Oyunları İçin Gamepad Önerisi

tabi fiyatı da 20 liraya göre biraz pahalı, 90-120 arası fiyatlarda satılıyor sitelerde, belki daha ucuza bile araştırsan bulursun..

+3333

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Çoğu oyunda işe yaramıyo zaten gamepad. Ben şahsen alırken çok hevesliydim ama sadece iki oyunda kullandım üç yıldır...

Markası Snopy ve fiyatıda 20 lira civarı...

Aynısı bende var şimdilik memnunum..

• Çok güzel bi up çekmişsin hocam Logitech Chillstream ı almıştım bende. Bu konuyu hatırlamak iyi oldu
  • Memnun musun bari.. kaça aldın ?
  • Valla fiyatı tam aklımda değil ama 60-70 civarı bir şey olması lazımdı. Xbox gamepadi olarak görüyor PC, otomatik ayarları kendi yapıyor. (NBA2K10 da üstümden büyük bir yükü kaldırdı böylece). Birde fanı var oynarken elin terlemesin diye ama pek faydasını görmedim ben genede terliyor elin. Fanı highda aldığındada çok ses yapıyor o da bi eksi. Ama sağlam gamepad görüşünüde çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

En ideal'i tabi PC'ye bağlananlarından..

Ahanda bende bu var, ve çok memnunum.
    f/p en ideal joypaddir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.