Bildirim
Pc mavi ekran verdi açılmıyor???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up up up up up up yardım lütfen şimdi bilgisayarı açabılıyorum ama her seferinde f12 de ki boot menüsünden açmam gerekiyor
-
UP UP UP başlangıç onarması önermişler ama başlangıç onarması çalışmıyor (elimde windows usb'si var) -
Sistem dosyalarında eksiklik bozukluk var. O yüzden repair istiyor. Kurulum dvd si takıp başlatırsanız eksik bozuk dosyaları dvd den tamamlayacak. Windows USB si nden sistem kurtarma araçlarından komut istemini açın. Komut isteminde sfc /scannow yapın, tarasın.
Fakat sistem dosyaları durup dururken kendi kendine silinmez bozulmaz. Ya virüs falan vardır. Yahut HDD ya da SSD nizde bir bozukluk vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Ağustos 2016; 11:18:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk
Sistem dosyalarında eksiklik bozukluk var. O yüzden repair istiyor. Kurulum dvd si takıp başlatırsanız eksik bozuk dosyaları dvd den tamamlayacak. Windows USB si nden sistem kurtarma araçlarından komut istemini açın. Komut isteminde sfc /scannow yapın, tarasın.
Fakat sistem dosyaları durup dururken kendi kendine silinmez bozulmaz. Ya virüs falan vardır. Yahut HDD ya da SSD nizde bir bozukluk vardır.
Format atmayi dusunuyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesin illuminatidir -
sorun biosta yapılan bir boot değişikliğinden kaynaklanıyor kasayı aç bios pilini çıkar 5 dk o vaziyette beklet ve geri tak bios sıfırlanacak büyük ihtimalle de sorunun çözülecek. bu linkte aynı sorun mevcut ve bu şekilde çözülmüş.https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayar-acilirken-0xc0000225-hatasi.239184/ hata kodunun anlamı şu bilgisayar windows boot manager den boot olmadığı için işletim sistemi açılmıyor ve karşına bu mavi ekran çıkıyor. bir mavi ekran hatası aldığınızda hata kodunu internette arayarak sorunun çözümünü basitce bulabilirsiniz.Sıfırlamadan önce biosu kontrol edin ilk sırada windows boot manager var ise biosta bir problem yoktur o zaman sorun boot managerdedir o zaman format atın işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serious1571 -- 26 Ağustos 2016; 14:43:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: serious1571
sorun biosta yapılan bir boot değişikliğinden kaynaklanıyor kasayı aç bios pilini çıkar 5 dk o vaziyette beklet ve geri tak bios sıfırlanacak büyük ihtimalle de sorunun çözülecek. bu linkte aynı sorun mevcut ve bu şekilde çözülmüş.https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayar-acilirken-0xc0000225-hatasi.239184/ hata kodunun anlamı şu bilgisayar windows boot manager den boot olmadığı için işletim sistemi açılmıyor ve karşına bu mavi ekran çıkıyor. bir mavi ekran hatası aldığınızda hata kodunu internette arayarak sorunun çözümünü basitce bulabilirsiniz.Sıfırlamadan önce biosu kontrol edin ilk sırada windows boot manager var ise biosta bir problem yoktur o zaman sorun boot managerdedir o zaman format atın işte.
Teşekkür ederim hocam! Bios pilini sokup taktim artik boot menusune bile girmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapabilirsen onarma işlemi yap.Olmazsa temiz bir windows 10 Redstone kurulumu yap girsin -
Ekran kartınız bozulmuş.Gidin bir GTX 1080 alın.Rahat edin -
pc in ne marka eğer toshibaysa aynısı bana oldu açılırken 0a basılı tut kendini reboot yapar 4saat kadar sonrada problemsiz düzelir ama bir garantiye götür:) -
Sorunun tam net cevabı budur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X