Şimdi Ara

Pc'm Kaldırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,GTa 4 almayı planlıyorum.Sistemimin çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmek için sizlere sorucağım.
    Sistemim

İşlemci:İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E220 | 2.20 GHz

Ekran Kartım: nVidia GeForce 8500 GT ( 1028 Mb )

Bellek : 2 GB

Birde arkadaşlar oyunu minimum yani low ayarlarına nasıl ayarlayabilirim.Eğer Low ayarlarına ayarlayabilirsem Kasmadan oynayabilirmiyim?.Ayrıca Minimum sistem gereksinimlerini bnm pcm karşılarmı?

~Sevgiler Saygılar.

[arkadaşlar kusura bakmayın.yanlışlıkla albüm balık açmışım.İdare edelim. :D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeduaN -- 19 Ağustos 2009; 18:24:22 >

• kaldırır 1.4 patch ve ekran kartının driver ını güncelleyerek low da bazı yerlerde biraz kasar onun haricinde akıcı şekilde oynarsınız diye tahmin ediyorum
  • arkadaşım şimdi gördüm neden 2 konu açıyorsun mertcan arkadaş cevap vermiş zaten hala ne istiyorsun
  • Abicim. Çok Özür Dilerim.daha yeniyim.Bilmiyorum Forumda ne var ne yok.Yeni olduğuma verin
  • arkadaşlar 1.4 pathc kullanışlımı?kullanan varsa söyleyebilirmi? herhalde ilk patch de use tusu kullanılmıyormuş.
  • 1.4 Tabi Kullanışlı Hatta Mesela LOW Yerine OFF Var Daha Performans Demek Gölgeleri Kapat Ben HD3870"de Bile Gölge Kullanmıyorm Kasmıyor ama kötü görüntü yapıyor HİGH"te BİLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.