Şimdi Ara

Pc LCD panel kırldı Acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Toshiba Satellite C855-28H kullanıyorum geçenlerde kuzenimşn pc yi çok hızlı kapatması sebebiyle kırıldı.Çok üzücü ki Okul varken kullanamadığım PC'mi Yaz tatli boyuncada kullanamamış oldum.Arkadaşlar acil cevap lazım 2014 Kurban bayramına kadar bu konu hakkında cavap gerekiyor sorum şu.;
    Bu pc yi ben yetkili serviste ne kadara değiştirebilirim biliyorsunuz şimdi göndersem bayram nedeniyle geç verecekler PC'yi onun için bayramdan sonra vermeyi düşünüyorum.O zamana kadar bana ne kadar bir fiyat çıkaracaklarını merak ediyorum benim verebileceğim fiyat max.300 TL. Benim yetkili servise telefonla sorduğumda onalrda 300 TL dedi ama okudğum bağzı konularda Toshibanın 600 TL fiyat çıkarttıklarını söylüyorlar ben ise 15.6" lik LCD panelleri 140 TL ye Gittigidiyorda (http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/toshiba-c855-15-6-led-notebook-lcd-panel-94346631 ) falan gördüm ben bunu Lcd yi satın alıp bir bilgisayarcıda taktırsammı daha pahalı olur yoksa bu şekilde montaj dahil dediklerine göre 300 TL ye taktırsamm? Bayrama kadar en doğru olanın hangisi olduğunu bilmem gerekiyor Arkadaşalr (Bayram dahil) konuyucevaplayan ve okuyan herkezden şimdiden teşekkür ediyorum... Şimdiden bayramınız Mübarek olsun ...
    Not: Kredi kartım yok eğer gittigidiyordan alırsam aras kargo ile 9 tl kdv fazzla ödeyip kapıda ödemeyi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihirlibirisi -- 10 Eylül 2014; 16:14:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.