Şimdi Ara

PC işlemlerde takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC işte ne diyim Google Chrome a girdim dolaştım falan 1-2 dk sonra takılıyo kitleniyo bilgisayar 10 dk sonra açılıyo.Ara sırada hiç açılmıyo kapatmak zorunda kalıyorum.Format attım yine olmadı takılıyor.Oyunlarda kasma falan yok.Ama sıcaklıklar yüksek olunca kasıyor.

ASUS P5KPL-AM SE

VOLAR GF9600GT 256 BİT DDR3

İşlemci Dual Core E5200 2.50 GHz yaklaşık 3-4 senelik işlemci ama çok iyi dayanıyor.

RAM 2 GB KİNGSTON HYPER-X 800 MHZ

FRİSBY 400W ATX (PSU da sorun vardır demeyin ekran kartını ilk taktığımda bilgisayarda hiç birşey yoktu.Bütün oyunları Orta-Highta çalıştırıyodum)

Sıcaklık değerlerini vericem şimdi program SpeedFan

Boşta:

GPU: 52 Derece

CPU:38 Derece

System:44 Derece

AUX:31 Derece

HDD: 41 Derece

Mainboard:44 Derece

Core 0 : 38 Derece

Core 1 : 38 Derece

PES 2012 de oyundayken Tam yükte:

GPU : 58-60 Derece

System:44 Derece

CPU: 58 Derece

AUX:43 Derece

HDD:51 Derece

Mainboard:47 Derece

Core 0 : 59 Derece

Core 1 : 58 Derece

Takılıp duruyo bu konuyu açarken bile zar zor açtım.Bazende reset atıyo.

Soğutucu baktım güzelde buldum.Başka birşeydenmi kaynaklanıyor acaba??

Bulduğum işlemci soğutucusu :http://www.hizlial.com/u30.060.5031.0009/akasa-k32-intel-lga75511551156-socket-islemci-sogutucusu-ak-cc7117ep01
    Akasa iyi markadır diye biliyorum sıcaklıktan kaynaklanıyorsa inşallah sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SowFB -- 25 Temmuz 2012; 22:36:01 >

• Power Suply ya da kasa fanları sorunsuz mu ?

Sadece internette mi yapıyor ?
  • temiz bir format attınız vede hala böyle ise ısı değerlerine bakmak faydalıdır (hatta ilk ona bakmak gerek) lakin değerleriniz güzel değilsede kötü asla değil.size şiddetle tavsiyem.
    1. kasa yı açıp tüm bileşenleri ayırd etmeniz
    2. tüm parçalara hava tutmanız (özelliklede işlemci fanına) bu işlemi saç kurutma makinası ile yapabilirsiniz
    3. işlemci macununu değiştirerek sistemi tekrar toplamanız..
    4. tekrar temiz bir format atmanız antivirüs-bakım onaım proğramları kurmadan denemeniz.
    5. ısı proğramları ile çekirdek değilde işlemci ısı değerlerinizin bu rakamların altına düşüp düşmediğini takip ediniz..
    daha da olmazsa işiniz çok zor ....
  • Diğer sorunları çözdüm de internette iken Windows gezgini çalışmayı durdurdu diyor tek sorun bu arkadaşlar. Lütfen cevap verin
  • Eğer işletim sisteminiz orijinal değilse yani herhangi biryerden indirdiyseniz hele oynanmışsa bu tip sorun çok yaşanıyor,hatayı donanımda araken sök tak ben hdd bozdum.
    eğer onlar düzgün sorun yok diyorsanız hdd kontrol edin.ısı değerleriniz anormal değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Eğer işletim sisteminiz orijinal değilse yani herhangi biryerden indirdiyseniz hele oynanmışsa bu tip sorun çok yaşanıyor,hatayı donanımda araken sök tak ben hdd bozdum.
    eğer onlar düzgün sorun yok diyorsanız hdd kontrol edin.ısı değerleriniz anormal değil bence

İşletim sistemi orjinal değil :/ Neyse en azndan diğerlerini çözdüm pc reset atmıyo mavi ekran verip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC TEK SEFERDE AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.