Şimdi Ara

Pc İçin Ram Alacağım Bir Sorum Var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar üstatlar..Asus P5PL2-E anakartım var..Şu an kingston 1 GB SDRAM DDR2 kullanıyorum resimde gördüğünüz gibi..

Windows XP x32 bit olduğu için 3 gb almak yerine 2 gb alacağım..

Sizlere bir sorum olacak..Everest'ten gördüğüm kadarıyla 533 ramleri destekliyor..Ama Anakartın kutusunda 1066 , 800 , 533 mhz'leri desteklediğini söylüyordu..

Sorularım...

1.)800 mhz 2 gb sdram alsam , şu anki 533 mhz'lik 1 gb sdram ile tam performans alabilirmiyim?
    2.)800 mhz anakart kutusunda desteklendiği söyleniyor, everest desteklemiyor diyor. Ne yapmalıyım?
    3.)İlk resimde Bellek Hızı DDR2-533 (266 MHz) Yazdığını gördüm..Burada 533'de tam performans sağlanmıyormu?

Bütçem 150 ytl..ne yapabileceğim konusunda önerilerinizi bekliyorum.

teşekkürler,

• Anakartın 4 ram slotlu , max. 2 GB ram kapasiteli ve DDR2 533 Mhz ram destekliyor.

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1478&l1=3&l2=11&l3=194&l4=0

Anakartın kutusunda yazan 1066/800/533 MHz Front Side Bus yani , anakartının desteklediği işlemci hızlarıdır.

• Teşekkürler, o zaman 1 gb ramime , 1 gb 800 mhz ram ekleyip , yeni bir ekran kartı almak lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirilhan

Teşekkürler, o zaman 1 gb ramime , 1 gb 800 mhz ram ekleyip , yeni bir ekran kartı almak lazım..

Yanlış anlamışsın.

Anakartın sadece DDR2 533 Mhz ram destekliyor.
  • ram girişlerinin sadece bi tanesi dolu(3.)
    sen aynı ramden bitanede 1. girişe tak tamamdır seninki cl4
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd60167

2 gb 533mhz dual çalışır

bide yeni ekran kartı için düşündüğünüz fiyat nedir
    powersubly de önemli tabi onuda yazarsanız iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.