Bildirim
pc ekran kartını mı görmüyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: uyusuk
slm arkadaşlar ben pc ye ekran kartının driverlarını yeniden yükleyem dedim ğc donuyordu bide winamp kapatıyordumses kesiliyodu kendisi gitmiyordu nese kaldırdım yeniden yükleyem dedim ama kur için yazılım ve donanım bulunamadı diyo ekran kartını ı görmüyo yoksa
ekran kartını başarıyla kaldırmışsın ancak yüklerken aynı başarıyı gösterememişsin.bizim yapacak birşeyimiz yok.sen ekran kartının markasını yazacaksın bizde driverlarının linkini -
kardeş kaç kere kaldırıp yüklledim bi sorun olmadı şimdi niye böyle oluyo ki. -
RADEON X3000/X550 SERİES(ATI) EKRAN KARTIM -
lem sülo bi duramıyon kurcalamadan illa bozacan
download 1 :
https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640
High Speed
(Cable / DSL) Catalyst Control Center Package 34.7 olanı indir
download2 :
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1319&file=4&evp=9b76a6dca4c07ba36c52deb008f1988e
bu sayfadan yüklersen aşşada ı ıgree yazan yere bas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 16:47:18 >
-
ne yapayım kardeş sende aman açma msn ni ha tamam belki bi işimiz düşer hani -
quote:
Orjinalden alıntı: uyusuk
ne yapayım kardeş sende aman açma msn ni ha tamam belki bi işimiz düşer hani
ayıp edion hee yardım edioz işte yeni geldik yaw kaçmıoz ya aklıma gelmedi
pm den bul sende canum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 16:48:56 >
-
binbaşı nihat selamlar thanks for kisss
-
bu bir binbaşı olma mesajıdır süloooooo darısı başınIZAA
artık şunu diyelim :
DALYAAAAAAA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 17:19:05 >
-
umarım kardeşde geçmedi daha binbaşı olarak -
THANKS THANKS THANKS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 17:18:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X