Şimdi Ara

pc ekran kartını mı görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben pc ye ekran kartının driverlarını yeniden yükleyem dedim ğc donuyordu bide winamp kapatıyordumses kesiliyodu kendisi gitmiyordu nese kaldırdım yeniden yükleyem dedim ama kur için yazılım ve donanım bulunamadı diyo ekran kartını ı görmüyo yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

slm arkadaşlar ben pc ye ekran kartının driverlarını yeniden yükleyem dedim ğc donuyordu bide winamp kapatıyordumses kesiliyodu kendisi gitmiyordu nese kaldırdım yeniden yükleyem dedim ama kur için yazılım ve donanım bulunamadı diyo ekran kartını ı görmüyo yoksa

ekran kartını başarıyla kaldırmışsın ancak yüklerken aynı başarıyı gösterememişsin.bizim yapacak birşeyimiz yok.sen ekran kartının markasını yazacaksın bizde driverlarının linkini
  • kardeş kaç kere kaldırıp yüklledim bi sorun olmadı şimdi niye böyle oluyo ki.
  • RADEON X3000/X550 SERİES(ATI) EKRAN KARTIM
  • lem sülo bi duramıyon kurcalamadan illa bozacan

download 1 :

https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640

High Speed
    (Cable / DSL) Catalyst Control Center Package 34.7 olanı indir

download2 :

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1319&file=4&evp=9b76a6dca4c07ba36c52deb008f1988e

bu sayfadan yüklersen aşşada ı ıgree yazan yere bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 16:47:18 >

• ne yapayım kardeş sende aman açma msn ni ha tamam belki bi işimiz düşer hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

ne yapayım kardeş sende aman açma msn ni ha tamam belki bi işimiz düşer hani

ayıp edion hee yardım edioz işte yeni geldik yaw kaçmıoz ya aklıma gelmedi pm den bul sende canum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 16:48:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binbaşı nihat selamlar thanks for kisss
  • bu bir binbaşı olma mesajıdır süloooooo darısı başınIZAA

artık şunu diyelim :

DALYAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 17:19:05 >

• umarım kardeşde geçmedi daha binbaşı olarak
  • THANKS THANKS THANKS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2006 17:18:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.