Şimdi Ara

Pc'den Dıt Sesleri Çıkıyor ve Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyun oynarken birden oyun dondu ctrl-alt-del yaptım ekrana çıkmadı bende bilgisayarı kapattım sonra tekrar açmaya çalıştığımdı 1 kısa 1 uzun dıt sesi tekrarlanıp durdu ve ekrana görüntü gelmedi bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor 1 kısa 1 uzun dıt sesi çıktı sizce problem nerede olabilir? ayrıca bilgisayarın önündeki pil işaretinin altındaki yerde ışık yanıp sönmesi gerek ama yanıp sönmüyor sorun anakartta olabilir mi acaba yada güç kaynağı?



  • Arkadaşım eğer ekran kartını çok zorladıysan , ve overclock yaptıysan , ekran kartında bir sorun olmuş olabilir , on board girişi varsa , ekran kartından çıkar monitör girişini ve on boarda tak ve yeniden dene..
  • Overclock yapmadım ve on board girişi nerdedir biraz açabilir misiniz?
  • bu ses ekran kartı uyarı kodu. ekran kartında sorun olması muhtemel. Anakartın üzerinde bios pili vardır. kasanın elektrik kablosunu çıkartın. bios pilini sökün. ekran kartını da çıkarın. pil tırnaklarını tornavida vs ile bir kaç saniye kısa devre edin. sonra önce pili sonrasında tekrar ekran kartını yerine düzgünce takın. tekrar deneyin. eğer ekran kartınızda fiziksel bir hasar meydana gelmediyse büyük ihtimalle çalışacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhun

    bu ses ekran kartı uyarı kodu. ekran kartında sorun olması muhtemel. Anakartın üzerinde bios pili vardır. kasanın elektrik kablosunu çıkartın. bios pilini sökün. ekran kartını da çıkarın. pil tırnaklarını tornavida vs ile bir kaç saniye kısa devre edin. sonra önce pili sonrasında tekrar ekran kartını yerine düzgünce takın. tekrar deneyin. eğer ekran kartınızda fiziksel bir hasar meydana gelmediyse büyük ihtimalle çalışacaktır.


    Teşekkürler çok yardımcı oldunuz.
  • bios pilini çıkarıp bilgisayarı çalıştırdım ve ekrana görüntü geldi ama hoşgeldinizden sonra bilgisayara giriş yapmadı taktığımdada yine aynı sorun oldu aynı ses tonunu verdi. Ama ekran kartında problem var bios pilini takınca ışık veriyor ve dıt sesi geliyor takmayıp çalıştırıncada hoşgeldiniz yazısını geçmiyor sizce ne yapmalıyım?:D bir bilgisayarcı arkadaşıda aradığımda kısa devrenin tüm diğer parçalara zarar vereceğini söyledi şu anda kafam çok karışık:D
  • **Güncel**
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den çıkan sesi kaydetme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçici ekran kartı bulabilirsen bence bir deneme yapmalısın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.