arkadaşlar pc açılırken ilk başka işlem yapılamıyor hiç bir link çalışmıyor ançak windows görev yöneticisini açtıktan sonra '''üste solda bilgisayarı kapat tıklıyorum ve oturum kapt şeçenegini yaptıktan sonra pc normale donuyor bunu kaldırmak için veya sorunun ne oldugunu bilen varsa ayrdımcı olursa cok sevinirim ilginize tşler
açıkcası sorununuzu tam anlayamadım anladım ise şü bariz bi kasılma var diyorsunuz ya yazılımsaldır yada donanımsal pekala görev yönetiçinize bakın bakalım cpu yu yoran ne başlangıca bakın başlangıçta çalışıyormu o buldunuz bi vürüsten tutunda işlemci ısı sorununa ve hatta güvenlik yazılımları da buna neden olabilir..........
Registry ile alakalı olabilir, eskiden başlangıçta olan fakat eksik veya yanlış kaldırılan programların registry keyleri bilgisayarınıza bunu yapıyor olabilir
Bende de aynı şey başlat menüsünde oluyordu. Başlat menüsü ve görev çubuğu gelmiyordu hiçbir şekilde oturumu kapatıp tekrar açmadan. Formattan önce karşılaşıyordum bu sorunla.
Başlat>Çalıştır a msconfig yazarak başlangıç sekmesine gelin ve oraya başlangıçta hangi programların başlaması komutu verilmiş bakın.
PC DE FAZLA PROGRAM YOK ARKADAŞLAR ACIKSASI DEVLET KURUM DAİRSENİN PC Sİ BU SADECE KENDİ PROGRAMMI VAR ONUN DIŞINDA BAŞKA BİR PROGRAM YOK DÜN FARKETTİM USER ŞİFRE KOYDUGUMUZDA VE ŞİFRELİ OLARAK AÇTIGIMIZDA PC NORMAL OLARAK ÇALIŞIYOR!!! PC BİDE YENİ FORMAT ATILDI AGDAKİ BÜTÜN VİRUSLER TEMİZLENDİ SİSTEMLER YENİ KURULDU DEDİM VIRUS OLABİLİR Mİ AMA ODA YOK SİSTEMLE İLĞİLİ SORUN MU DİÇEM AMA İLK DEFA BÖLE BİR SORUNLA KARŞILAŞIYORUM....
O zaman normal kullanıcı hesabında bir sorun olsa gerek. Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları ndan yeni bir hesap oluşturun, tabi ki admin (bilgisayar yöneticisi) olacak hesap türü. Daha sonra diğer hesabı bilgileri yedekleyerek silin.
Sonuç olarak problem gene registry keyden Yeni kullanıcı oluşturmak problemi çözecektir bencede.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme