Şimdi Ara

Pc'de oyun oynayınca başım dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Call of Duty MW3 kurdum oynamaya başladım

Başım dönmeye başladı, biraz daha devam etsem çok afedersiniz istifra edecektim.

Sizde de oluyormu, yoksa sorun bendemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.SAYGILI -- 1 Aralık 2011; 18:55:42 >

• 2 sene önce, oyun oynadığım zamanlar banada oluyordu. Şimdi oynamadığım için sorun yok. Başlarsam yine olacağından eminim.
  • bendede oluyordu genelde oyundaki renklerin canlılığından kaynaklanıyor.Monitörünüzde gece modu, tiyatro modu, oyun modu gibi renk ayarlama seçenekleri var ise tek tek deneyip renklerin az daha kısık olduğu moda geitirn baş dönmesi olmaz
  • Bu banada oluyor ama içten görüntü oyunlarda sanırım aşırı gerçek yaptıkları için
  • monitördeki bazı renkler baş dönmesini tetikliyor olabilir. Bilgisayarın başından kalk gözlerin dinlensin biraz.
  • nick - mesaj uyumu
  • Oyun motoru sağlam o oyunun taş gibi mübarek.
    Bütün sorunları geçtim monitör vs. Oyun motorunun da bir etkisi var bu işte bu bir gerçek.
    Şimdiki oyunlarda böyle soruna pek rastlamadaım fakat eski oyunlarda şikayetler oluyordu motor ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de oluyor postal oynarken bile oluyordu ama artık biraz geliştim
  • Konsolda oyna.

Pc'de oyun oynayınca başım dönüyor
  • Babamda da oluyor
  • Aynı durum bende söz konusu kafam güzel oluyor...
  • oh iyi bari sadece bende olmuyormuş
  • Ben bir kere bayılır gibi oldum crysis 2'de ama senin probleminden farklıydı
  • Tamam
    Tamam
    Tamam
    Tamam
    Tamam
    Tamam
    Tamam
  • koxp kullan bu gibi şikayetlerin olmasın
  • işlemcin ne? ekran kartın darboğaz yapıyordur belki?
  • Bende de oluyor. Ayrıca salondaki konsolda uzaktan oynarken de oluyor. Beynin algılamasıyla alakalı birşey olsa gerek, oyunlar gerçekçileşiyor çünkü.
  • bazı oyunlarda bende de oluyor. konsolda mw oynarken falan da olmuştu.
  • Bende bu zamana kadar olmamıştı ama yakın zamanda Rage oyununda acayip baş dönmesi,baş ağrısı,uyku ve mide bulantısı yapmıştı.Oyundan değildir dedim ertesi gün yine bir oynayayım dedim 30 dk oynadım yine aynı şeyler oldu.Ve bu sebepten dolayı Rage'yi oynamayı bıraktım,yazık oldu

Rage'den başka beni böyle yapan bir oyun yok daha.Rage'yi tebrik ediyorum (!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 2 Aralık 2011; 23:03:48 >
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama buna bir çözüm bulan var mı? Sistemim çok iyi, fps sorunum yok monitör piyasada en iyi markanın en iyi serisinden ama 5 dakika oyun oynayınca yarım saat kendime gelemiyorum baş dönmesi, mide bulantısı şiddetli oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.