Şimdi Ara

PC de 1-2 saniyelik donmalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda iken masaüstünde veya msn de iken arasıra 1-2 saniyelik donmalar yaşıyorum.Bunun nedeni ne olabilir acaba?

Kaspersky 7 ve deepfreeze kullanıyorum.

sistemim

e8400 işlemci
    hd4850 anakart
    2gb 1+1 kingston 800mhz ram
    250Gb 16mb seagate hdd
    ga ep35c ds3r anakart.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 26 Ağustos 2008; 2:58:21 >

• Anakartın tam marka modelini söylermisin.
  • Hiren Boot adlı bi test programı var bu programı indir cd yaz ve bilisayara boot ettir icerisinde pc doktor adlı
    bi secenek olaca onu sec ve teste balasın bütün donanımını test edecek her hangi bi donanımda field verirse
    büyük bi ihtimale arızalıdır ama proglemin ne oldunu tam anlamak için farklı testler yapmak lazım işletim sitemi de olabilir Kaspersky 7 de olabilir.

Hiren için bi link buldum buradan indir bi cd ye yaz

http://rapidshare.com/files/21987894/balamir-hbtcdsd.rar

• bi ara indirirm hocam.anakartım gigabyte ep35c - ds3r
  • pc bayadır açık ama 1-2 haftadır.Ondanda olabilirmi?
  • Helal olsun 40 kere bakılmış 1 kişi cevap yazmış.Ilginiz için teşekkür ederim.Durumun ciddiyetini anlatmak için ACIL YARDIM mı yazmamız gerekiyor.Bu seferde mod arkadaşlar saolsun küfür yazmışız gibi konusyu 5 dk ya kapatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAJESTICA

Helal olsun 40 kere bakılmış 1 kişi cevap yazmış.Ilginiz için teşekkür ederim.Durumun ciddiyetini anlatmak için ACIL YARDIM mı yazmamız gerekiyor.Bu seferde mod arkadaşlar saolsun küfür yazmışız gibi konusyu 5 dk ya kapatıyor.

önce arkadaşın önerdiği yolu dene olmazsa söyle başka yöntemler gelir başkasında kabahat bulmadan önce kendine bi bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bılsem yardım ederdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

quote:

Helal olsun 40 kere bakılmış 1 kişi cevap yazmış.Ilginiz için teşekkür ederim.Durumun ciddiyetini anlatmak için ACIL YARDIM mı yazmamız gerekiyor.Bu seferde mod arkadaşlar saolsun küfür yazmışız gibi konusyu 5 dk ya kapatıyor.

önce arkadaşın önerdiği yolu dene olmazsa söyle başka yöntemler gelir başkasında kabahat bulmadan önce kendine bi bak

+1

Deepfreeze yazmışsınız. Bazen internet kafelerden internete girdiğim zamanlarda ve deep freeze yüklü ise aynen dediğiniz türden donmalar oluyordu. Deep freeze kaynaklı olabilir.

• bilgisayarda ikinci bir ethernet kartı varmı boşta
  • donma esnasında hdd ışığı yanıyor mu?
  • önceden bole bi problemim yoktu şimdi yazı yazarken bile rahatsız oluyorum cok sinir bişi bu ya abcd yazıorum efg yazarken donuyor hijkl den devam ediyorum. :( arkadaşın dediği programı denedim.Fail falan rastlamadım Harddisk read falan taramaları testleri yaptı.1 tek Pc stres gibi bişi vardı orda failed dedi.Farklı bi cd den xp kurmakla alakası olabilirmi bu donmanın cd den kaynaklanan bi problem ?.
  • 2 Tane ram vardı demi biri çıkar makineyi öyle bi çalıstır donma yine olursa çıkardıgın rammi tak digerini çıkar öyle bi çalıstır bide bunudene

Sorun devam diyorsa biyerden aynı özellikte ama başka marka ram bul onları dene
  • yüksek olasılık işlemci kasıyor bunun nedenini ya ısı yada cpu kullanımı örnegin vürüs yazılımınız tarih ayarlı ise kendini otomatik taraması vsvs bu hata olunca görev yöneticisine cpu kullanımına bakın cpu yu yoran bir uygulama varmı varsa uygulama isminden yola çıkarak sorunu çözün..bi trojan bile cpu yu yorabilir..yada vürüs
  • sanırım sorun düzeldi kaspersky ile deepfreeze i caliştirmiyorum.Bi arkadaşta program çakışması olabilir demişti.spyware doctor u da kaldırdım.
  • bunun sebebi düzgür sürücüsü yüklenmemiş ethernet kartı olabilir..

çalışan bir .exe dosyası olabilir. o .exe kaldırın .. veya açılışta silin..
  • ekran kartından kaynaklanıyor da olabilir fazla ısınmış olması bi ihtimal
  • quote:

sanırım sorun düzeldi kaspersky ile deepfreeze i caliştirmiyorum.Bi arkadaşta program çakışması olabilir demişti.spyware doctor u da kaldırdım.

Hocam çok makinada gördüm sorun deepfreeze den zannedersem. Nedenini bilmiyorum ama deepfreeze bu şekilde sistemde donmalar yapıyor.
  • Eger düzeldi ise kaspersky ile deepfreeze yerine nod32 tavsiye edrim 1 yıllık lisansıda çok para degil 30 Ytl cıvarında ben nod32 kullanıyorum çok sıtabil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.