Şimdi Ara

Pc Cok Kasıyor Özellikler İçeride...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512mb(64bit) NVidia(Axle3d) 6200A
    2 gb Ram
    Tür:ACPI Cok İşlemcili Bilgisayar

Cok Kasıyor :(

Kasa'nın Tertemiz 0 gibi pislikden olabilir diye dusundum ama degil
    Sizler Ne Önerirsiniz ?

• ne yaparken kasıyor? günlük kullanımda kasıyorsa harddiskte falan problem olabilir ama oyunlarda kasıyorsa normaldir.
  • Daha önce Yapmıyordu böyle. Mario Oynanır durumda degil pc :)
  • Prime 95 testi Yapın Bi isterseniz ram le işlemci stabil çalısıyormu onu anlarsınız bendede bi ara takılma sorunu oluyordu prime 95 de test yaptım mavi ekran vermişti hdd regenetorle 20 saat hdd yi taratmıstım hataları düzeltmişti birde pc nin içini temizlemiştim düzgün çalısmaya başlamıstı
  • Sistemin özelliklerini de bildiğin üzere malesef güncel oyunlari çin yavaş kalır, bunun dışında internet, msn vb. ofis gibi günlük işleri ise rahatlıkla yapabilmen lazım, kasma vb. sorunların ise bir çok nedeni vardır, kardeşimin pc'de P4 cpu + 2gb ram 512mb vga var ve sorunsuz 250gb hdd mevcut, temiz format ve pc'yi kastıran programalrdan uzak durulmalıdır, arka plan programlara bakmakta lazım gereksiz yere sistemi sömüren şeyler oluyor...

Ama elindeki anakart,ram ve işlemciyi satıp min. aşağıdaki bileşenleri alırsan rahat edersin;

MSI 760GM-P23 FX DDR3 AM3+ anakart --- 95 TL
    AMD ATHLON II X2 250 3.0ghz 2MB --- 120 TL
    4GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül) --- 40 TL

255 TL kdv dahil.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 17 Kasım 2011; 16:18:31 >
  • Eğer klasör açma, küçük dosya açma/tarama gibi işlemleri bile yapmakta zorlanıyorsa pc, görev yöneticisini açın ve işlemici ve bellek kullanımına bakın. İşlemciyi veya belleği meşgul eden bir işlem varsa sonlandırın. Eğer sonlandırdıktan sonra kendini tekrar başlatan bir işlem ise trojan gibi bir şey olabilir, combofix tarzı bir temizleme aracı ile sistemi temizleyin.

Buarada sistem bileşenleriniz oldukça eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 17 Kasım 2011; 16:14:34 >
  • Şimdiki cep telefonları bile sisteminizden hızlı kasması normal diye düşünüyorum malesef uprage çözüm görüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD LIANO A6 X2 3400 QUAD CORE 2.7 GHZ 4MB VGA FM1 .................. 155 TL
    MSI AMD A55M-P35 A55 DDR3 1866 VGA GLAN RAID 0/1/10 16X FM1.......130 TL
    HI-LEVEL 4GB 1333MHZ DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM TEK MODÜL .............44 TL

Toplam : 329 tl 12 taksit

diğer parçalarıda sat ikinci el SSD al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.