Şimdi Ara

Pc-Cillin Antivürüs Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
21.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pccillin en iyisi diyebilirim. 2 senedir kullanıyorum, hiç bi tane virüs veya trojan yanına bile yaklaşamadı fakat, bu güne kadar hep Epox ile gelen bundle ile kullandım. Şimdikinin kullanım süresi biraz kısıtlı çıktı. Mecburen orjinalini alacağız. Kullanacaksan orjinal programı satın al ve kullan. Diğerlerinin sorun yarattığını öğrendim.

Serial hikayesi biraz yaş iş.

Tavsiye etmem.
  • Bende 5 yıldır pc.cillin değişik versiyonlarını kullanıyorum bu arada norton ,kaspersky,avast mcafee,de denemek için kullandım ama makinayı en az yoran bence pc.cillin oldu hele norton mu kapıya sokmayın pc.cillin virüsü gördüğü anda ya siler yada uyarı verir.
  • Ben Pc-cillin , AntiVir kullandım.Şimdi Kaspersky kullanıyorum ama sistemi çok kasıyor.Pc-cilline mi geçsek acaba?
  • kaspersky kurdum hec bisey yapamiom ole kasio yani :)
  • bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: kigabuma

Ben Pc-cillin , AntiVir kullandım.Şimdi Kaspersky kullanıyorum ama sistemi çok kasıyor.Pc-cilline mi geçsek acaba?

+1
  • beyler ben kaspersky nin deneme sürümünü kendi sitesinden çekip kurdum ver. 5.0.325 . 2007 e kadar olan key file ının buldum ama nasıl crackliyecem bilmiyorum bilenler buraya yazabilir mi veya PM de atabilirler.
  • valla 55 milyon verdim internet security 2005 aldım ideefixeden su ana kadar sorun yok hatta cok iyi diyebilirim. kasmadan calısıyo ayrıca 3 saatte bir guncellemelere bakıyo otomatik olarak(default ayarı 3 saat) kaspersky daha iyi diyenler cogunlukta ama kaspersky bence cok kasıyo makinayı ve guncellemeleri tam olduktan sonra fazla fark olacagını da dusunmuyorum cunku zaten hepsi kendini kanıtlamıs programlar.
    yerini degistirmediginiz dosyaları taramadıgı icin hızlı scan yapabiliyosunuz (bence onemli ozellik , bosuna zaman kaybı yok) tek kotu yanı internetten register etmek..
    tavsiye ederim internet security 2005 i.. hatta bence cok iyi...
    saygılar
  • PC-CILLIN KULLANDIM. GÜZELDİ AMA KASPERSKY'Yİ TAVSİYE EDERİM, DAHA GÜZEL, DAHA GÜVENLİ.
  • Arkadaşlar,

Ben firewall, spy mpy istemiyorum. Yalnızca Antivirüs düşünüyorum. Birçok programın bir çok versiyonundan bahsediyorsunuz.

Bana hangisi uyar? (Örn. Kaspersky Anti-virüs Personal yüklersem firewall da yüklemiş oluyor muyum?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

pccillin en iyisi diyebilirim. 2 senedir kullanıyorum, hiç bi tane virüs veya trojan yanına bile yaklaşamadı fakat, bu güne kadar hep Epox ile gelen bundle ile kullandım. Şimdikinin kullanım süresi biraz kısıtlı çıktı. Mecburen orjinalini alacağız. Kullanacaksan orjinal programı satın al ve kullan. Diğerlerinin sorun yarattığını öğrendim.

Serial hikayesi biraz yaş iş.

Tavsiye etmem.

2 senedir kullandığın orijinalmiydi ben de almayı düşünüyorum çünkü kullandılarımın içinde en iyisi diyebilirim.

• DİKKATTTTTT pc-cillin kulanan arkadaşlara duyurulur 3 senedir asusun bağışladığı 2002 yi kullannıyordum hemde hergun guncellıyordu amaaaa tarattırıyorum hiç bir şey cıkmıyor iyi dyordum ama benım pc si sanki inşaatta çalışmış gıbı yoruluyor p 4 3 işlemci 1024 ram asus 875 çip delux ana kart her neyse merak edip kaspersky nin son sürumunu indir com dan yukledım belkı inanmıyacaksınız ama 134 tane vrs trjn vsr vırus programı kullanan arkadaşlara denemelerini tasvıye ederim ha şunuda soyleyım ben sılmesını bulamadım bılen varsa soylesın inegolden herkese saygılar sellamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramo

DİKKATTTTTT pc-cillin kulanan arkadaşlara duyurulur 3 senedir asusun bağışladığı 2002 yi kullannıyordum hemde hergun guncellıyordu amaaaa tarattırıyorum hiç bir şey cıkmıyor iyi dyordum ama benım pc si sanki inşaatta çalışmış gıbı yoruluyor p 4 3 işlemci 1024 ram asus 875 çip delux ana kart her neyse merak edip kaspersky nin son sürumunu indir com dan yukledım belkı inanmıyacaksınız ama 134 tane vrs trjn vsr vırus programı kullanan arkadaşlara denemelerini tasvıye ederim ha şunuda soyleyım ben sılmesını bulamadım bılen varsa soylesın inegolden herkese saygılar sellamlar

ben pc.cillini yıllardır kullanıyorum ancak senin kullandığın 2002 versiyonu ve süresi geçtiğinden ve günceleştirme yapmadığından dolayı yeni virüsleri bulamıyor .her yeni versiyon çıktığında eski versiyonlarına verilen destek artık verilmiyor ve hatta son yapılan güncelleştirmede ise içine öyle bişey atıyorlarki silmek zorunda kalıyorsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

ben üç yıldır pc-cillin kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir virüs bulaştırmadı anında haber veriyor ve siliyor silemediğinide karantinaya atıyor manuel siliniyor

Aynı fikirdeyim, benimde anakartla beraber geldi, başkasını kurmaya gerek duymadım, iyi çalışıyor

+1
    bende aynı şekilde
    pc-cilin 2002

• quote:

Orjinalden alıntı: Skorp

quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

ben üç yıldır pc-cillin kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir virüs bulaştırmadı anında haber veriyor ve siliyor silemediğinide karantinaya atıyor manuel siliniyor

Aynı fikirdeyim, benimde anakartla beraber geldi, başkasını kurmaya gerek duymadım, iyi çalışıyor

+1
    bende aynı şekilde
    pc-cilin 2002

peki pc.cillin 2002 kullanıyorsunda xp ile uyumlumu
    ve kendi kendine update edip güncelleme yapıyormu...

• evet xp ile problemsiz,
    kendi kendine update yapıp otomatik olarak ayarladığın zamanda ve tarihte tarayabiliyor, ben hergün 21 de taraması için ayarladım şu ana kadar problem yok.
    kendi içinde firewall dahi var.
    epox anakartım ile gelen cd nin içinden kurup kendi adıma register ettim
  • beyler nie bu kadar zorluonuz iş sırf bunla bitmio ki bi güwenlik duwarı ne biliim trojan bulucu filanda lazım bazı güwenlik paketleri hepsini içerio pcnizi kasmıanı tawsie ederim (1.5ghz ve 512 ram altı altı kasperi filan kullanmaın üstü size serbest:D)
  • aklınıza gelebilecek birçok antivirüs programını kurup denemişimdir. Norton,mcafee,panda,bitdefender,f-prot,antivir,kaspersky, avast,avg,rav,nod32,etrust,pc-cillin,esafe, v.s. içlerinden ençok memnun olduğum kaspersky, açılan her sayfayı tarıyor ve uygunsuzluğu hemen gösteriyor. lakin silme işini birtürlü halledemedim. en kötüsü norton, özellikle security suite kesinlikle tavsiye etmem. bütün çıkışları kapattığı için internete erişemiyorsunz. Şuan ise F-scure 'ı kullanıyorum. memnunum. ama benim deli gönlüm dururmu.?

ayrıca spy doctor, antispy, zone alarm, spy eliminator, Spybot - Search & Destroy, Spyware and Adware Removal, ad-aware, no-adware, spy remover, windows cleaner, window washer, spy blocker, SpywareBlaster, Microsoft Anti-Spyware beta,

pop-up blocker olanlar, yahoo anti spy, google, microsoft.

ama içlerinden önereceklerim zone alarm'ın internet security si çok iyi, siteleri türlerine göre blockladığınızda girişleri engelliyor. şifreleme de yaptığınızda sizin haricinizde kullanan varsa şifreyi girmeden giriş yapamıyor. pc yi o kadarda yormuyor. spy eliminatör de gerçekten çok kaliteli bir program hatta pc net dergisinde en iyi spy engelleyici seçilmişti. sadece crack ini bulamadım. o nedenle kullanamıyorum. spyware doctor hemen akabinde ikinci sırada. ad-aware ellemesini hiç göremedim ama silme konusunda çok iyi. arada bir sistemi tarattırıp temizlik yapabilirsiniz.

bence şu iyi bu iyiden ziyade kullanım açısından içinize sineni alınız. türkçe yaması olanları tercih ediniz. sonuçta çok iyi ingilizce bilmiyorsanız her şeyi işaretlemek iyi birşey değil. Ayrıca neden bilmiyorum biz bu konularda hiç beraber davramıyoruz. neden büyük firmalara baskı yapıp türkçe yamalarını çıkarttıramıyoruz. bence birlik olalım. kendi dilimde program yada yama isityorum.

• quote:

evet xp ile problemsiz,
    kendi kendine update yapıp otomatik olarak ayarladığın zamanda ve tarihte tarayabiliyor, ben hergün 21 de taraması için ayarladım şu ana kadar problem yok.

Şu an için McAfee kullanıyorum bakalım ileride yine Pc.cillin kullanabilirim.
  • quote:

evet xp ile problemsiz,

pekı dostum madem guncellemmıyorda bu zıkkım niniye hergun update yapıyor bunu anlamıyorum birde arkadaşın dedi gibi denemedim vrs prg kalmadı sizin kadar uzman deilim ama bana en iyisi kaspersky geldi kişisel goruşum .şu anda 2006 beta var daha yeni e kolayın verdıgi f sukureyi kaldırdım

• bu testler Windows XP Professional SP1 yüklü P4 2600 Mhz, 512MB DDRAM bir bilgisayarda yapılmıştır 91202 tane virüs kullanılmıştır bu test yapılırken. hiç olmazsa kafanızda biçimlenmiştir
    1. Kaspersky Personal Pro version 5.0.20 - 99.28%

2. AVK version 15.0.5 - 97.93%

3. F-Secure 2005 version 5.10.450 - 97.55%

4. eScan Virus Control version 2.6.518.8 - 96.75%

5. Norton Corporate version 9.0.3.1000 - 91.64%

6. Norton Professional version 2005 - 91.57%

7. McAfee version 9.0.10 - 89.75%

8. Virus Chaser version 5.0 - 88.31%

9. BitDefender version 8.0.137 - 88.13%

10. CyberScrub version 1.0 - 87.87%

11. Panda Platinum 2005 version 9.01.02 - 87.75%

12. Arcavir - 87.73%

13. MKS_VIR 2005 - 87.70%

14. RAV version 8.6.105 - 87.26%

15. F-Prot version 3.16b - 87.07%

16. Panda Titanium version 4.01.02 - 86.27%

17. PC-Cillin 2005 version 12.1.1034 - 85.98%

18. Nod32 version 2.12.4 - 85.66%

19. Command version 4.92.7 - 84.92%

20. AntiVir version 6.30.00.17 - 84.50%

21. Avast version 4.6.623 - 79.65%

devamıda var ama pek bilindik anti virüsler yok
    http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=69&mnu=69

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.