Şimdi Ara

Pc-Cillin Antivürüs Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
21.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC.Cilline nazar değdi galiba TMProxy diye bişey var yaklaşık 50mb.ram yiyor onu kapatırsak da nete girmiyor daha önce böyle bi sorun yoktu update yaptıktan sonra oldu sanırım sebebini bilen varmı ki
  • arkadaşlar bi virüs programının iyi ve ya kötü olup olmadığını anlamak için onu savaş meydanına sokmanız gerekir eğer yalnızca chat yapıp bi kaç tane legal sitede dolaşıyosanız virüs programınız ne olursa olsun size kaliteli gelir ama iş virüslü dosyalarla uğraşmaya geldi mi KASPERSKY derim

sonuçta her istediğimiz virüs programını bulmamız mümkün o zaman işe yarar bişey olsun Kaspersky 4 serisi olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

PC.Cilline nazar değdi galiba TMProxy diye bişey var yaklaşık 50mb.ram yiyor onu kapatırsak da nete girmiyor daha önce böyle bi sorun yoktu update yaptıktan sonra oldu sanırım sebebini bilen varmı ki

pc.cillini kaldırdım kaspersky kurdum bakalım nasıl olacak hem bu daha az rem yiyor fakat update yaparken ve tararken işlemciye çok asılıyor
  • sşizin tavsiyelerin üzerine PC cilin 2005 indirdim kurucam bana serial yada crackmi nesi varsa biriniz yollarsa seviniriim..

bu arada kaspersky yı yükledim saçmaladı.. kaldırması da bi dertmiş.. ve nete bağlanamya çalıştıpğım zaman mavi ekran hatası verdirdi ..kaldırdım sorun düzeldi..

şimdi bide pc cilin 2005 in tadına bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

pc cillin cok iyi bir program ayrica sisteme en az yük bindiren antivirüs programidir.

+1

ÖzeLLikLe pc-cillin 2003 tavsiye ederim 2005 kullandım bayağı kasıyor makınayı ama 2003 super tek dezavantajı uptude otomatik değil safyasından download yapıp kullanıyorsun ama super ve kasmaz..!
  • babalar bu arada kaspersky sistemi cok kasar mı bende mcafee vardı aglatıodu
  • yaa arkadaşlar bi,riniz bana Pc-cilin 2005 in serial ını yollasın..

lütfen!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

babalar bu arada kaspersky sistemi cok kasar mı bende mcafee vardı aglatıodu

mcafee İşlemciyemi çok yükleniyor yoksa ram emi yükleniyor Kaspersky işlemciye çok yükleniyor ama bizim makinaların PII ve PIII olanlarını kasıyor P4 ler duymuyor
  • kaspersky ile yola devam
  • tek antivir kullanan benmiyim yaw koskoca forumda. antivir çok mu kötüki hiç kimse tavsiye etmiyor. güncelleme olayıda var.alla allahhhh...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanguner

tek antivir kullanan benmiyim yaw koskoca forumda. antivir çok mu kötüki hiç kimse tavsiye etmiyor. güncelleme olayıda var.alla allahhhh...

Ben de 2-3 sene norton kullandım : beş para etmez (haa niye 2-3 sene kullandın o zaman? ; cevap: hem internet yoktu hemde başka programları hiç denememiştim)

2-3 ay antiVir kullandım : Nortona 5 basar yok hatta 10 basar

Şimdi Mcafee kullanıyorum : Mcafee hepsine basar

Kaspersky da kullandım, Mcafee den bi farkını göremedim

Mcafee ve Kaspersky bu işin ustaları...
  • Ben kaspersky kullanıyodum şimdi anakartı değiştirdim ve birlikte gelen Pc cillin 2002 yi kurdum

Kaspersky da hiç kasmıyodu bilgisayarı Pc cillin de hiç ama HİÇ kasmıyor bilgisayarı. firewall özelliğide var. update leri otomatik eksiksiz yapıyo ve bağlantıyı kasmıyor. Yani Kaspersky da Pc cillin de iyi birer antivirus programı
  • Arkadaşlar bende AVG free edioton kullanıyorum ve gayet de memnunum hem beleş kaspersky sanırım bilgisayarı biraz kasıyor özellikle sayfa açılırken
  • avg bir çok trojanı bulumuyor bence panda en iyisi
  • bence bedava anti virüslerden uzak durun
  • pc-cillin 2005 kullananlar varmı varsa nasıl süresini uzatıyorsunuz (uzatınca ne kadar uzuyor)şu an elimde 30 gün deneme sürümü var(trial) p.m den izah edebilirsiniz.
  • pc cillin 2005 kullanıyorum mutluyum sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan1905

pc-cillin tavsiye etmem Kaspersky yi tavsiye ederim
    http://www.illegalteam.com/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=23

Sistemi yavaşlatmaz ayrıca en iyi virüs tanıma ondadır
  • PC boş olduktan sonra isterseniz hiç antivirus kullanmayın...
  • pc cillin veya trend micro internet security tavsiye edrim...
    gayet basarili özellikle solucanlar için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.