Şimdi Ara

pc açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.benim pc de problem var.şimdi pc nin fişini takınca normalde power tuşuna basılınca yanması gereken kırmızı ışık yanıyor(kırmızı ışığın yanında önceden yanan mavili ışık hiç yanmıyor),fakat power tuşuna basınca pc açılmıyor,sadece fan çalışıyor.bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.?

Olmadı mı?

Aç bilgisayarını Powerden fişini çek.ve power fişini taktığın güç kaynağının içinde ki 3 tane demir i kısa devre yap.

Ondan sonra açılır.
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.