Şimdi Ara

Pc açılma problemi Lütfen bi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc yi kasasız olarak kullanıyordum. ilk başta bilgisayar kilitlenlemeye başlandı . daha sonra bios dell e bile basacak vakit vermeden windows xp ekranına geliyordu. windows acılış ekranında kitleniyordu en son olarak. artık hiç bi görüntü gelmiyor siyah ekran. ekran kartını cıkartıp onboard dan denedim. bi kere görüntü geldi monitor kablosunu oynattığım sırada geri gitti. ekran kartı bilgisayar açıldığında tam devir çalışıyor, normalde calıştığı zaman sadece acılışta tam devir oluyordu onda sontra sessizleşiyordu. ram yerini değiştirdim olmad.

14 TEMMUZ??????????????????????????????????????????

HARDDİSK DVDROM CIKARINCA ARADA BİR acılışta ekrana:

Warninig!

Too many cold reset due Bios Post. System might be incorrectly overclocked.

diye biyazı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoyuanjia -- 14 Temmuz 2009; 20:18:38 >

• Görüntü: Monitör kablosunda bir sorun olabilir.
    Kapanma: Sıcaklık değerleri çok yüksek olabilir. Mümkünse BIOS'tan sıcaklık değerlerini kontrol et. Eğer çok yüksekse, sistemin koruma amaçlı olarak kendini kapatıyor olabilir...
  • bilgisayardan hiç görüntü alamıyorum ki bios a gireyim.
  • beyler acaba hangi parca arızalı olabilir ne yapmam gerekiyor. şu an maddi sıkıntım var parayı minimum düzeyde harcayabilirim. internet cafe den yazyıyorum dünden beri kimse bi cevap yazmamış..... tesekkürler
  • şimdi arızalı parçayı tespit edebilmek için her parçandan bir tanede sen bulman lazım imkanın varsa sağdan soldan bul seninkini çıkar getirdiğini öyle yaparak çok rahat bulabilirsin yoksa arızalı parçayı bulmak biraz zor diyebilirim...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.