Şimdi Ara

pc açılıyor ekran gelmiyor (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kısaca geçeyim neyse pcnin bütün herşeyini taktım ekran kartı filan yalnız pcyi açmaya çalışınca kasadaki fanlar vs çalışıyor ama ekran gelmiyor sorun ne olabir powerden oldugunu düşünüyorum eski ekran kartını taktım yine aynısı oldu sorun ne olabilir yalnız kasadaki tüm herşeyi bağlantıları ben taktım yani yanlış yapma olasığımda var ama powerdende şüpheleniyorum pc 45cmx foxconn pc markası bu

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelsss

Arkadaşlar ben kısaca geçeyim neyse pcnin bütün herşeyini taktım ekran kartı filan yalnız pcyi açmaya çalışınca kasadaki fanlar vs çalışıyor ama ekran gelmiyor sorun ne olabir powerden oldugunu düşünüyorum eski ekran kartını taktım yine aynısı oldu sorun ne olabilir yalnız kasadaki tüm herşeyi bağlantıları ben taktım yani yanlış yapma olasığımda var ama powerdende şüpheleniyorum pc 45cmx foxconn pc markası bu

ramlarden kaynaklanıyor olabilir 2 tane ramin varsa 1 tanesi tak öyle dene bakalım çalışacak mı ?
  • SivasLe5834 kullanıcısına yanıt
    olmadı :( ramla alaklı değil rami farklı takınca ses geliyor ama normal takınca sorun yok
  • bios pilini bir çıkar bios bir sıfırlansın. Bazan parça takarken statik elekttrikten dolayı anakartta sıkıntı olabiliyor. Başıma çok geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.