Şimdi Ara

pc açılıyor bir süre sonra kapanıyor açılmıyor vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gb ram
    gigbyte anakart
    300 watt psu
    500 gb samsuns hdd
    5450 ekran kartı
    psu 300w standart psu
    bu özelliklerde pc m var...7/24 açık ip kamera kayıt için kullanıyorum..pc günlerce açık kalıyor ama pat diye kapanıyor bazen..ve açılmıyor..peşine açılıyor bu sefer tam masaüstü geliyor yine kapanıyor...kapatıyorum güç kablolarını söküp takıyorum geliyor 5 dk sonra yine gidiyor..biraz cebelleştikten sonra sorunsuz bir şekilde bir müddet daha kullanıyorum hoppa bi daha gidiyor 3-5 gün yada daha uzun süre sonra..stabil bir şekilde çalışma yok..ocz agility 3 ssd takmıştım ondandır dedim söktüm hdd bağladım düzeldi sandım bu hafta aynı şey yeniden oldu biraz önce..psu değiştrim elimde farklı vardı..ama yine aynı oldu..çıldırtacak bu pc beni....yeni pc topladım aldım ama bunuda sattım..sattığım kişiye ayıp olmasın..bir türlü sorun nerden kaynaklı bulamadım..ram tak çıkart yapıyorum açılıyor tam sorunu buldum diyorum tekrar kapanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologs -- 26 Ağustos 2012; 13:47:30 >

• Isınma sorunu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

intel core2 duo 6550
    2 gb ram
    gigbyte anakart
    300 watt psu
    500 gb samsuns hdd
    5450 ekran kartı
    psu 300w standart psu
    bu özelliklerde pc m var...7/24 açık ip kamera kayıt için kullanıyorum..pc günlerce açık kalıyor ama pat diye kapanıyor bazen..ve açılmıyor..peşine açılıyor bu sefer tam masaüstü geliyor yine kapanıyor...kapatıyorum güç kablolarını söküp takıyorum geliyor 5 dk sonra yine gidiyor..biraz cebelleştikten sonra sorunsuz bir şekilde bir müddet daha kullanıyorum hoppa bi daha gidiyor 3-5 gün yada daha uzun süre sonra..stabil bir şekilde çalışma yok..ocz agility 3 ssd takmıştım ondandır dedim söktüm hdd bağladım düzeldi sandım bu hafta aynı şey yeniden oldu biraz önce..psu değiştrim elimde farklı vardı..ama yine aynı oldu..çıldırtacak bu pc beni....yeni pc topladım aldım ama bunuda sattım..sattığım kişiye ayıp olmasın..bir türlü sorun nerden kaynaklı bulamadım..ram tak çıkart yapıyorum açılıyor tam sorunu buldum diyorum tekrar kapanıyor..

mavi ekran vermeden kapanıyorsa işlemcinin üzerindeki termal macunun durumuna bak derim hatta yenile bile diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay AKSOY

quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

intel core2 duo 6550
    2 gb ram
    gigbyte anakart
    300 watt psu
    500 gb samsuns hdd
    5450 ekran kartı
    psu 300w standart psu

mavi ekran vermeden kapanıyorsa işlemcinin üzerindeki termal macunun durumuna bak derim hatta yenile bile diyebilirim

mavi ekran vermeden tak diye kapanıyor...peşine açıyorum tam masaüstü geldi yine mavi ekran vermeden kapanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Isınma sorunu olabilir.

kasada ısı göstergesinden bakıyorum..kasa içi sıcaklığı 35-38 derece aralığında..max kaç olması gerek..
  • termal macun en son 8 ay önce sürmüştüm...tekrar deneceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.