Şimdi Ara

PC Açılışta Siyah Ekran Sorunu [Çözüm] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
48.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açılırken siyah ekranla karşılaşma sorunum anakarttan çıktı. anakartı değiştirilce düzeldi. (bu anlattığın, format vs hiçbiri fayda vermemişti.)
  • senın problemınle bu alakasız bı durum bu wındows acılmasına yakın olusan durumdur
  • arkada yıl olmuş 2015 bende aynı virüsü yemiş bulunmaktayım fakat ctrl+alt+delt ve 5 shft falan işe yaramıyor f8 den girdim güvenli mod nede başkası nafile anlayacağınız.Kıdemli,bilgili dh üyelerinin değerli yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum
  • Aynı sorun başıma geldi dün pcye virüs girdi yarın temizlerim dedim spyhunterı kurdum bıraktım ama bugün siyah ekranda kalıyor acil yardım asus yazısı falan da gelmiyor bu yolu da denedim olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun konuyu acandan.2 saattir ugrasiyordum.

Donanimhaber e de ayrıca teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşalr aynı sorun bende de ortaya çıktı.Yapışkan tuşlar açılıyor ama altındaki onay kımı yazısı açılmıyor o yüzden öyle ce kalıyor ne yapmam gerekir Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amediko

Arkadaşalr aynı sorun bende de ortaya çıktı.Yapışkan tuşlar açılıyor ama altındaki onay kımı yazısı açılmıyor o yüzden öyle ce kalıyor ne yapmam gerekir Teşekkürler.

Arkadaşlar benide yaktı aynı virüs yapışkan tuşları açınca en alttaki mavi yazı gelmiyor arkadaştaki gibi bi yardım edin format atmadan bunu halletmenin yolu yok mudur?

• Yazıyorum ama bilgisayarım açılıyor

• 3 resimde ne yaziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows tuşu+R basmayı deneyin. Çalıştır penceresi çıkarsa explorer.exe yazın. ondan sonra virüs taraması falan filan...
  • Fotografi acabilen biri komutu yazsin virüs banada bulaştı

• Arkadaşlar aynı sorunu yaşamaktayım bilgisayarı formatladım..Windows ekranı geliyor şifremi giriyorum yalnız masaüstü gelmeden önce siyah ekran hatası alıyorum..
    Not: Yukarıda yazılan herşeyi denedim hiç bir şekilde işe yaramadı yardımcı olabilecek varsa sevinirim sadece fae imleci var.
  • selamlar nereye yazılıyor bilmiyorum mazur görün :( bilgisayarım siyah ekranda windows 7 compaq hiç bir hareket yok çalışıyor ışıklar yanıyor ama imleç vs yok f8-f10-vs teker teker demedim uzun süre açık bıraktım ama ekran gelmedi ne yapabilirim acil lütfennnnnnnnnn
  • benim arkdaşın laptopunda da siyah ekran sorunu vardı ben burdaki işlemleri yapınca düzeldi valla
    site buhttp://eayoz.com/2016/08/siyah-ekran-bilgisayar-acilmama-sorunu-pc-onarimi/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.