B

Yüzbaşı
21 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar ilk arabam olacak 20-25 bin aralığında araç bakıyorum acemilik var araçlardan hiç anlamam o yüzden beni sanaiye çok sık götürmeyecek araç almam gerek şimdilik şu araçlara göz gezdiriyorum sizlerin önerilerine de ihtiyacım var.

Renault Clio 1.4 rxt
Opel Corsa 1.4 gls ve swing
Hyundai Accent 1.5 Gls
Polo 97 98 99 model
Palio 1.2 16V
peugeot 206

dediğim gibi acemiliğide göz önünde bulundurursak hangi araca yönelmeliyim sizce?
Merhaba arkadaşlar klavyede çalışmayan tuşlar vardı formatladım ama düzelme olmadı.Sıvı teması olmamıştır en fazla ıslak mendil ile klavyeyi silerken mendilden olmuş ise olmuştur ki oda çok düşük bir ihtimal.
e,y,d,l,ç ,sol taraf 4,5,7, tuşları ve üstteki numaralardan 3,7,9 çalışmıyor 6 ya basınca 1 oluyor.
benzer şekilde C tuşuna basınca uçak moduna alıyor f2 ve f11 fn tuşları ile çalışıyor f4 e basınca f tuşu oluyor.
sol shift f7 görevi görüyor
bunların haricinde diğer tuşlar çalışıyor
benim sorunum donanımsal mıdır? çözümü nedir sizce?
garantisi yeni bitti o yüzden göndermiyorum
yardımcı olabilecek birileri var mı?
Merhaba arkadaşlar bahar dönemi için Ales dershane önerilerine ihtiyacım var sayılsalım kötü malesef ve dershane şart, gittiğiniz duyduğunuz dershane önerilerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba arkadaşlar freedoslu inspiron 7537 aldim.Uefi moodda format atmaya calisiyorum ama bir turlu gormuyor usb yi.Rufus ile yazdirdim olmadi dvd tools ile yazdirdim olmadı.
Legacy moodda goruyo ama uefiye alinca gormuyor suan legacy moodda windows yüklü uefi ye alinca acilmiyor windows

Sorun ne acaba yardimci olacak biri var mi?
 Uefi moodda usb yi görmüyor
Merhaba arkadaşlar dell inspiron 75 37 freedos olarak aldim uefi olarak kurmaya çalıştım ama sanirim indirdigim windows uefi destekli değil kurulum yapamadim
Suan pc yi actigim zaman NO BOOT DEVICE FOUND.PRESS ANY KEY TO REBOOT MACHINE HATASI ALIYORUM.

sanirim harddisk yada kurulu işletim sistemi yok diyor emin degilim.Ilk actigimda boyle hata vermemisti uefi ayarlarini yaparken biseyler degistirdim sonra boyle oldu
Windows yukleniyordu sonra gitti suan usb ile format atilmiyo ilerlemiyo

Acaba legacy mood ta windows yuklesem simdilik sonra uefi bulup indirim onu yuklesem olur mu?
Harddisk bozuk mudur acaba?
Pc de bi sorun varsa bunu bilmem lazimki cihazı geri gondereyim
Merhaba arkadaslar yaklasik 4-5 gundur fiyatları takip ediyorum windowslu dell inspiron 75 37 almak icin ama dusmuyor bir türlü bi kac sorum var acil cevaplarsaniz sevinirim siparis verecegim.
Suan bende pc yok telefondan hallediyorum herseyi evde fiber net var.
Fredoos lu dell 1580 tl
Windows lu 1660 tl aradaki 80 tl fark icin windows mu almaliyim? Deger mi sizce? Fark biraz daha dusuk olsa alcaktim ama 80 tl az degil bir öğrenci icin.
Simdi freedos aldim diyelim gelince ben nete girip Windows indirip flash bellege atabilir miyim? Hic format atmadim flash ile.8 gb lik flash bellegim var.
Yada telefondan Windows indirip onu pc ye ordan usb ye atabilir miyim?

Birde verdigim fiyatlar notebookadresi.com da bu site ne kadar guvenilir acaba?

Not:Akdeniz Üniversitesi son sinif ogrencisiyim dreamspark in sanırım anlasmasi yok üniversite ile daha once bakmistim indirilecek bisey gorunmemisti.
Merhaba arkadaşlar buyuk ölçüde karar verdim dell7537 alacağım danismak istedigim su
https://www.notebookadresi.com/dell-inspiron-7537-s21f65c-notebook?keyword=dell%20inspiron%2075

Burdan 1580 tl ye freedos almak mi?
Yoksa indirimleri takip edip özellikle pcdepoyu 1600 kusurlerde w8 li mi almak?
Daha onceden hic freedosu Windows a çevirmedim nasil yapılır bilmiyorum ayrica elimde Windows dvd si de yok.
Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayar dan para iadesi aldim eski cihazim lenovo z580 idi
Simdi dell 7537 almayi düşünüyorum ama ogrendim ki dell yerinde hizmet bitmis ve kocsistem le anlasmislar.Oldukça fazla şikayet var teknik servis ile güçlü bir şekilde bu bilgisayari almayi düşünüyorum ama teknik servisi korkutuyor beni cihazın kronik sorunu yok gibi ama elektronik aletlerde sansizim.Sizin yorumunuz nedir? Dell teknik servisini ve bu cihazi onerirmisiniz?

1700 lira butcem var bu butceyle alınacak en iyi bilgisayarlar birtanesi sanırım. Digerleri lenovo z510 ve asus X550Jk-XO012d
2 lenovo pc aldım ikisinde sorun yasadim y570 sonrasi iade ile z580 simdide para iadesi aldim.Ve musteri hizmetleri beni baya ugrastirdi.Bu yüzden eksideler

Asus tam bir oyun pc si sanirim ben cok fazla oyun oynamam 2 bucuk senedir kullaniyorum laptop ve bf3 crysis2 nfs run pes 2013 disinda oyun oynamadim.Son 1 senedir de oynamiyorum.

Ama yeni çıkan oyunlarada ilgim var.Ama oyle yüksek ultra çözünürlük bekletim yok.
Ben genel olarak internet film pc tv izlerim .Bana eski bilgisayar im kadar performans verecek pc hangisidir? (Eskisi z580. 2gb gt635 ekran kartı vardi 8gb ram ve 1 tb harddisk) bu çerçevede 1700 lira butceyle hangi urunu tercih ederdiniz?
Simdiden teşekkür ederim.Pc fiyatları indirime girdigi an alacağım bu yüzden hizli fikir paylasimi olursa cok sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 1700 liraya kadar laptop arastiriyorum gozum hep 8 gb ram olanlara kayiyor cok bir bilgim de yok acikcasi ne kadar faydası olur 6 gb ram olan laptoplar genel olarak daha hesapli ornegin i5 2 gb ekran kartı olan bir laptop ta 8 gb ekstra performans saglar mi artisi nedir 100-200 lira fazla vermeye deger mi?
Bilgilendirir misiniz lutfen.
Merhaba arkadaşlar uzun uğraş sonucu lenovoyla uzlaştım,değişim raporunu bekliyorum yeni bilgisayar alıcam ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Şuan bendeki bilgisayar z580 8 gb ram, 2 gb ekran kartı gt635m, 1 tb harddisk i5 değişim raporunu alabilmem için kullanıcı hatası sonucu çıkan 130 tl yi ödemem gerek ben bu bilgisayar 1580 TL ye almıştım.

Şimdi ona yakın bi bilgisayar z510 var seçenekte onun özellikleri ile kıyaslandığın da vatan bilgisayarda +120 tl daha ödeyerek 1700 TL ye almaya değer mi? sonuç olarak +250 TL ye pc yi değiştircem.

Yada bu fiyatlara göre bana önerebileceğiniz farklı bilgisayarlar var mı? Eski bilgisayarı değiştirmeye değer mi?
Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin :)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.347 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.