Bildirim
PC AÇILIRKEN ANAKART EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDE TAKILI KALIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de benzer durumlar oluyordu bios a girdim sağda biosu optimize et gibi bi ibare var (tabi ing yazıyordu ve anakart gigabyt tı) optimize ettikten sonra düzeldi bios la ilgili bilgin yoksa fazla kurcalama
edit imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 11 Nisan 2009; 13:42:23 > -
SABIRIM F5 E BASRAK BİOSA ULAŞACAĞIM VEDE BİOSU OPTİMİZE ET İNGİLİZCE BULABİLİRİM SANIRIM TABİ SEÇENEKLERE AYRILIYORSA YAPAMAM TEŞEKKÜRLER DENİCEM -
quote:
Orjinalden alıntı: cumpas
SABIRIM F5 E BASRAK BİOSA ULAŞACAĞIM VEDE BİOSU OPTİMİZE ET İNGİLİZCE BULABİLİRİM SANIRIM TABİ SEÇENEKLERE AYRILIYORSA YAPAMAM TEŞEKKÜRLER DENİCEM
bios a girmek için "del" bas ama optimize et diyince başka seçenekler çıkmıyor sana soru soruyor E-H mı diye E bas enter yap -
ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ YAPTIM BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ YARDIM EDECEK OLAN VARMI BU KONUDA -
açılışta boot edebileceği usb hdd aradığından kaynaklı olabilir. device sıralamasında usb bootable diskleri alt tarafa indirmeyi dene. -
5-10 dk bekledikten sonra güvenli modda açıp virüs taraması yaptır bir istersen.Bence en iyi sanıyorum format -
kardeş virüslük bir durum değil sanırım çünki yeni format çektim formattan öncede aynısını yapıyordu benim kanaatimce power subley le alakalı bir şey olabilir bilgisi olan arkadaş varsa yazsın..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X