Şimdi Ara

PC AÇILIRKEN ANAKART EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDE TAKILI KALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC Mİ HER AÇTIĞIMDA ANAKART [GIGABYTE RESMİ] EKRANA GELİYOR VE YAKLAŞIK 5-10 DAKİKA BEKLEDİKTEN SONRA AÇILIYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumpas -- 12 Nisan 2009; 13:35:27 >

• bende de benzer durumlar oluyordu bios a girdim sağda biosu optimize et gibi bi ibare var (tabi ing yazıyordu ve anakart gigabyt tı) optimize ettikten sonra düzeldi bios la ilgili bilgin yoksa fazla kurcalama
    edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 11 Nisan 2009; 13:42:23 >
  • SABIRIM F5 E BASRAK BİOSA ULAŞACAĞIM VEDE BİOSU OPTİMİZE ET İNGİLİZCE BULABİLİRİM SANIRIM TABİ SEÇENEKLERE AYRILIYORSA YAPAMAM TEŞEKKÜRLER DENİCEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumpas

SABIRIM F5 E BASRAK BİOSA ULAŞACAĞIM VEDE BİOSU OPTİMİZE ET İNGİLİZCE BULABİLİRİM SANIRIM TABİ SEÇENEKLERE AYRILIYORSA YAPAMAM TEŞEKKÜRLER DENİCEM

bios a girmek için "del" bas ama optimize et diyince başka seçenekler çıkmıyor sana soru soruyor E-H mı diye E bas enter yap
  • ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ YAPTIM BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ YARDIM EDECEK OLAN VARMI BU KONUDA
  • açılışta boot edebileceği usb hdd aradığından kaynaklı olabilir. device sıralamasında usb bootable diskleri alt tarafa indirmeyi dene.
  • 5-10 dk bekledikten sonra güvenli modda açıp virüs taraması yaptır bir istersen.Bence en iyi sanıyorum format
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş virüslük bir durum değil sanırım çünki yeni format çektim formattan öncede aynısını yapıyordu benim kanaatimce power subley le alakalı bir şey olabilir bilgisi olan arkadaş varsa yazsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.