Şimdi Ara

Pc açılınca (açılmayınca...) gelen 2 uzun bip sesi (video ekledim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca anlatayım buna benzer aynı sorunu yaşadım daha önce ama o zaman şu öten minik anakart hoparloru takılı değildi ses duyamadım ama aynı şekilde açılmıyordu yazıcıogluna gittim yaptırdım , bios sorunu dediler reset attık biosa düzeldi dediler , bende iyi dedim.. Sonra aylarca yapmadı geçen gün yine kapadım açtım biiiiiip biiiiiip diye kaldı... kapadım açtım kapadım açtım sonunda düzeldi... Bugune yine yaptı aynı sorunu... bios pilini çıkardım taktım işe yaramadı kurcaladım en sonunda ram i slotunu değiştirdim açıldı... Ama geçen gün ram slotlarını değiştirdim açılmamıştı sonra eski slotunda açılmıştı... Anlamadım gitti yahu neden yapsınki böyle birşey hani bir sorun olsa arıza hiç açılmaz pc... bi açılıyor bi açılmıyor.. Şimdi açık ama korkuyorum reset atmaya.. Video ekliyorum pro. arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Anakart: Gigabyte 990FXA -UD5
    İşlemci: Fx8320
    Ekran kartı: 6970 bioslu 6950
    Ram: 8Gb corsair 1600mhz cmv8gx3m1a1600c11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 28 Ağustos 2013; 20:51:19 >

• En yakın zamanda bios pili edinin yine geçmiyorsa ram i değiştirin yine omuyorsa ram slotu bozulmuştur garantiye vermeniz gerek mainboard u
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

En yakın zamanda bios pili edinin yine geçmiyorsa ram i değiştirin yine omuyorsa ram slotu bozulmuştur garantiye vermeniz gerek mainboard u

pil ve ram den olacagını sanmıyorum.Ram slotu bozuk olsa bir çalışıp bir çalışmamazlık yaparmı ? Hiçten çalışmaması lazım değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

En yakın zamanda bios pili edinin yine geçmiyorsa ram i değiştirin yine omuyorsa ram slotu bozulmuştur garantiye vermeniz gerek mainboard u

pil ve ram den olacagını sanmıyorum.Ram slotu bozuk olsa bir çalışıp bir çalışmamazlık yaparmı ? Hiçten çalışmaması lazım değilmi ?

Denemeden bilemeyiz ama int den bios sesleriyle ilgili bilgi edinebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bir kere daha bu konu açılmıştı geçen bi arkadaşımın başına geldi aynı olay 2 tane ram'i vardı ikisinide tek tek denedim önce ram slotuyla ram'in uçlarının tozunu alacak şekilde havayla temizledim sonra tek 1 ramle çalıştı ram'lerinden 1 tanesi bozulmuştu sendede 2 tane ram varsa aynısını yap çözülmezse yeni ram al.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir yerden bir ram temin edip onlada aynı sorunu yapıyormu bakınız.Bozuk bir parçada ara ara gidip ara ara gelebilir tümdende gitmeyebilir.Bu sorun yüksek ihtimal ya ram yada anakarttandır.
  • Forumu daha iyi kullanmaniz gerekiyor bip sesleri ile ilgili oldukca genis ve detayli bir aciklama mevcut zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_34050255/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legends

Forumu daha iyi kullanmaniz gerekiyor bip sesleri ile ilgili oldukca genis ve detayli bir aciklama mevcut zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_34050255/tm.htm

baktım hocam 2 uzun bip yok orda... 2 uzun bip çalıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Kardeşim bir kere daha bu konu açılmıştı geçen bi arkadaşımın başına geldi aynı olay 2 tane ram'i vardı ikisinide tek tek denedim önce ram slotuyla ram'in uçlarının tozunu alacak şekilde havayla temizledim sonra tek 1 ramle çalıştı ram'lerinden 1 tanesi bozulmuştu sendede 2 tane ram varsa aynısını yap çözülmezse yeni ram al.

şu an çalışıyor dostum sorun yok ama kapamaya korkuyorum.Bazen işte açılmıyor saatlerce ugrasıyorum bir anda acılıyor.. açılmadıgı zaman o videodaki gibi oluyor.
  • sanıyorumki ram tam oturmuyor yada ram slotu tam okumuyor arada gidip geliyor ya anakart degisicek yada ram 2 dıt sesi ramdan kaynaklıdır. başka sorunu olamaz
  • Sistem yine aynı problemi yaratırsa takılı olan tüm usb ve bağlı aygıtları çıkartın sadece monitor takılı olsun.
    Bakalım ne farkedicek yeni seri anakartlarda artık mV temaslarda sistemi açmıyor probleminiz bu olabilir.
  • hepsini denicem tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Kardeşim bir kere daha bu konu açılmıştı geçen bi arkadaşımın başına geldi aynı olay 2 tane ram'i vardı ikisinide tek tek denedim önce ram slotuyla ram'in uçlarının tozunu alacak şekilde havayla temizledim sonra tek 1 ramle çalıştı ram'lerinden 1 tanesi bozulmuştu sendede 2 tane ram varsa aynısını yap çözülmezse yeni ram al.

şu an çalışıyor dostum sorun yok ama kapamaya korkuyorum.Bazen işte açılmıyor saatlerce ugrasıyorum bir anda acılıyor.. açılmadıgı zaman o videodaki gibi oluyor.

Korkmana gerek yok ram slotlarından kaynaklanıyordur bir daha açılmazsa ram'in üstünden bastırarak pc'yi aç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.