Şimdi Ara

PC açıldığında otomatik çalışmaya başlayan programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
41.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc yi açınca birçok program otomatik çalışmaya başlıyor örneğin skype gibi. bunların otomatik açılmasını nasıl engelleyebilirim? bu konuda bilgisi olan varsa ilgilenebilir mi?teşekkürler

• hijackthis denen bi program var ufacık onunla fix leyerek yapıyorumm yada tune up var system bakım aracı onunla yapıyorum basit bi yolu varmı bilmiyorum ama bunlarla çok kolay yapılabiliyor
  • başlat-->çalıştır-->msconfig-->başlangıç
    bu zincirin sonunda başlangıçtaki programları göreceksin.Onları istediğin gibi düzeltebilirsin.
  • valla ya neden ek program verdiniz anlamadın basit aslında
  • xp de bunu yaptığım zaman bilgisayarı her açtığımda tekrar eski haline getirmem gerektiğini söyleyen bir mesajla karşılaşıyorum. bu durumda ne yapmam lazım????

quote:

Orjinalden alıntı: Faithfulness

başlat-->çalıştır-->msconfig-->başlangıç
    bu zincirin sonunda başlangıçtaki programları göreceksin.Onları istediğin gibi düzeltebilirsin.

• tekrar gösterme işareti var ona tıkla tamam a bas
  • sorunu çözdüm teşekkürler faithfulness
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem başladıktan 5 dk sonra açılmasını istediğimiz programları belirlediğimiz bir program vardı bilen var mı onu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faithfulness

başlat-->çalıştır-->msconfig-->başlangıç

Skype bunu hiç takmıyor, her nekadar denediysem de yine bi yolunu bulup kendini ekliyor, ne yapmak lazım
  • skype ın özelliklerinden kapat, win açıldığında başlamasın die..
  • skype --> araclar --> secenekler --> "Gelismis" sekmesi --> Acilis --> "Win basladiinda skype i aciim mi?"
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

sistem başladıktan 5 dk sonra açılmasını istediğimiz programları belirlediğimiz bir program vardı bilen var mı onu ?

System Mechanic'te böyle bi özellik vardı sanırım
  • 1-kullandığınız programlarda başlangıçta başlamasın seçeneneklerini iptal edebilirsiniz böylelikle sistem hafızasına kayıt edilmez
    2-*diyelim ki sormadan başlıyor trojan gibi o zman msconfigteki ayarlardan başlangıç bölümündeki ni yaparsın
    3-bilgisayar windowsa geçmeden önce sistem dosyaları bile yüklenmeden önce shift tuşuna basılı tutarsın
    4-grup ilkesi ayarlarından ayarlayabilirsin
    5-özel sistm programları ile yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensartas -- 27 Ağustos 2006; 23:56:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.