Bildirim
PC açıldığında otomatik çalışmaya başlayan programlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hijackthis denen bi program var ufacık onunla fix leyerek yapıyorumm yada tune up var system bakım aracı onunla yapıyorum basit bi yolu varmı bilmiyorum ama bunlarla çok kolay yapılabiliyor -
başlat-->çalıştır-->msconfig-->başlangıç
bu zincirin sonunda başlangıçtaki programları göreceksin.Onları istediğin gibi düzeltebilirsin. -
valla ya neden ek program verdiniz anlamadın basit aslında -
xp de bunu yaptığım zaman bilgisayarı her açtığımda tekrar eski haline getirmem gerektiğini söyleyen bir mesajla karşılaşıyorum. bu durumda ne yapmam lazım????
quote:
Orjinalden alıntı: Faithfulness
bu zincirin sonunda başlangıçtaki programları göreceksin.Onları istediğin gibi düzeltebilirsin.
-
tekrar gösterme işareti var ona tıkla tamam a bas -
sorunu çözdüm teşekkürler faithfulness -
sistem başladıktan 5 dk sonra açılmasını istediğimiz programları belirlediğimiz bir program vardı bilen var mı onu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Faithfulness
bu zincirin sonunda başlangıçtaki programları göreceksin.Onları istediğin gibi düzeltebilirsin.
Skype bunu hiç takmıyor, her nekadar denediysem de yine bi yolunu bulup kendini ekliyor, ne yapmak lazım -
skype ın özelliklerinden kapat, win açıldığında başlamasın die.. -
skype --> araclar --> secenekler --> "Gelismis" sekmesi --> Acilis --> "Win basladiinda skype i aciim mi?" -
quote:
Orjinalden alıntı: tniaskrad
sistem başladıktan 5 dk sonra açılmasını istediğimiz programları belirlediğimiz bir program vardı bilen var mı onu ?
System Mechanic'te böyle bi özellik vardı sanırım -
1-kullandığınız programlarda başlangıçta başlamasın seçeneneklerini iptal edebilirsiniz böylelikle sistem hafızasına kayıt edilmez
2-*diyelim ki sormadan başlıyor trojan gibi o zman msconfigteki ayarlardan başlangıç bölümündeki ni yaparsın
3-bilgisayar windowsa geçmeden önce sistem dosyaları bile yüklenmeden önce shift tuşuna basılı tutarsın
4-grup ilkesi ayarlarından ayarlayabilirsin
5-özel sistm programları ile yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensartas -- 27 Ağustos 2006; 23:56:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X