Şimdi Ara

Pazartesi sigarayı bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrıca diyete de başlıcam. yepyeni bir sayfa açıcam hayatımda.

• Beyin yapmak istemediği şeyleri hep erteler.Gerçekten bırakmak isteseydin şu an bırakırdın.Yani hiçbir zaman sigarayı bırakamıcaksın xD akgezen olacaksın sigara içe içe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Beyin yapmak istemediği şeyleri hep erteler.Gerçekten bırakmak isteseydin şu an bırakırdın.Yani hiçbir zaman sigarayı bırakamıcaksın xD akgezen olacaksın sigara içe içe

keşke olsam. ordum falan olsa.
  • bırak kardeşim,ben bıraktım yaklaşık bir ay oluyor,sabahları ağzımda b*k tadı yok,güne leş gibi başlama yok,sporda tıkanma yok,ciddi anlamda günde 15 tl verirken üzülüyordum,cebe de zarar sağlığa da bırak gitsin,ben 10 sene içtim hem de süpürge gibi öyle ağız tiryakisi falan değildim bırakırken hiç bir zorluk yaşamadım,azaltarak falan bırakmaya çalışma bir anda kes sigara içmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

bırak kardeşim,ben bıraktım yaklaşık bir ay oluyor,sabahları ağzımda b*k tadı yok,güne leş gibi başlama yok,sporda tıkanma yok,ciddi anlamda günde 15 tl verirken üzülüyordum,cebe de zarar sağlığa da bırak gitsin,ben 10 sene içtim hem de süpürge gibi öyle ağız tiryakisi falan değildim bırakırken hiç bir zorluk yaşamadım,azaltarak falan bırakmaya çalışma bir anda kes sigara içmeyi.

Ben 1 yıldır içiyorum üstelik rahat bırakırım bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakmak hakkında
    6 yıl önce açıldı
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.