Pazarama 125₺ kod Kişiye özel alt limit 1₺

-
-
-
Vakıfbank 1500üzeri 200₺ world puan 3 katı diye kampanya gelmiş 600lük bişeyler bakıyodum o vesile ile gördüm
Vakıfa da bakın ordan da bişeyler çıkabilir 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1000e 100 var işe yaramaz.
Bonus size özel 750'ye 200 var pazarama alışverişlerinde.Güzel çek gelen bonus'a da baksın.
referans kodu diye bir durum varsa paylaşın üye olayım siteye
-
500/75 varmış bende de. İşe yarar mı pek bilinmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler hocam bilgi için hem sepette indirimle kupon birleşmediği için pek bi cazipliği kalmıyor.Piyasaya göre uygun ürünler paylaşabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300/125
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler. 200'e 125 ve 300'e 125 gelmiş.
-
Lanet olası site yine çöktü, böyle rezil bir altyapı görmedim. Sepetine girebilen var mı?
-
400/100 vermiş
-
bize bir şey vermemiş uyuz site
pazaramada cashback veren yer var mı arkadaşlar? naysdan başka
-
Altınbaş çay var toplu tüketim yerlerine yönelik çok ucuza geliyor bu kuponlarla arkadaşlar.
-
pazarama kadar boş beleş e-ticaret sitesi yok. uyguna bir kıyafet buldum aldım ertesi gün tedari edilemeyen ürün diye iptal etmişler, bir de yalandan 50'lik boş beleş kupon tanımlamışlar. o kadar saçma bir yer ki sattıkları ürünler ateş pahası yetmiyor verdiği kuponlar sepetle birlemişyor, yerinizde olsam bu e-ticaret sitesinden uzak dururdum.
-
-
dg 300/100 varmış son 2 saat kalmışi,2 kiloluk altınbaş aldım,
inşallah 500 gramlıktan farkı yoktur,
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 11 Mart 2025; 1:2:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 paket de ben aldım 2kg luk. Farkı yok hocam 500gr lıktan. Sürekli bundan alıyorum.
-
Arkadaşlar kuponlara maximum mobil üzerinden mi yoksa pazarama uygulamasından mı bakıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- spotify 3 ay ücretsiz
- algida ile kazan kod hilesi
- gnç sinema bileti nasıl kullanılır
- rks rv10 yorum
- feza torpil 120 adet
- black friday 2025
- letgo komisyon var mı
- yandex s****
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X