Şimdi Ara

Pazarama 125₺ kod Kişiye özel alt limit 1₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alt limitsiz 125 ve diğer hesabımda da 200/125 var dünden beri alacak birsey bulamadım yok yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • machuca42 M kullanıcısına yanıt

eğer kullanmayacaksanız arabaya bir parça alacağım 200/125 tl olabilir eğer mümkünse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazaramanın fiyatları çok pahalı geçenlerde 1000 e 125 verdi oyle bile daha pahalı idi ürünler kullanmadım

• Bu konuyu gördüm hesabıma baktım dert sahibi oldum  

125/200 vardı çocuğa bi suluk alayım dedim siyah olarak satışta olan bir ürünü aldım siyahını istiyordu ısrarla denk geldi iyi dedim

sonra huylandım siyah gelmezse diye siparişi geçer geçmez hemen bir de kayıt açtım siyah diye aldım siyah yollayın bildirimi yaptım

o an bu an pazarama müşteri hizmetleri sürekli taciz halinde arıyor :)) Satışa koydukları siyah ürünü aldım alt tarafı siyah bir suluk yollayacaklar

rastgele yollanırmış, siyah oladabilirmiş olmayadabilirmiş, zaten kargoya verilmiş şu an yapılacak bir şey yokmuş, hayırlısı ya nasipe bağlayan bir tarzda arayıp durdular

sonra bir anket yolladılar "çözümlerini" değerlendirmem için. Ben de bir şey çözmediniz ki goygoydan başka bir şey yok yaklaşımınızda yazdım.

Taciz 2 katına çıktı o bildirimi olumluya çevirmem için  

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    hoş 500 gramlıklarda da o 5-6 sene önceki tat yok ancak kötünün iyisi,
    500 lüğe göre fiyat cazip duruyor,
    yine de bi gelsin deneyelim ondan sonra tekrar alım yapabilirm.

bonus pazarama kö 750/200 bonus veriyor, tekrar bi kupon yaklarsam kombi yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 4 Mart 2025; 19:27:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantisten Gelen Adam

hoş 500 gramlıklarda da o 5-6 sene önceki tat yok ancak kötünün iyisi,
    500 lüğe göre fiyat cazip duruyor,
    yine de bi gelsin deneyelim ondan sonra tekrar alım yapabilirm.

bonus pazarama kö 750/200 bonus veriyor, tekrar bi kupon yaklarsam kombi yaparım
    Altınbaş yine iyi. Filiz çay komple toz. Böyle bir kalite düşüşü görmedim.

Altınbaş için mayıs üretimi Bulabilirseniz en iyisidir.

siz mayıs çayıyla karıştırmışsınız ama mayıs üretimi iyidir diye bir şey yok mayıs çayı diye bir şey var o da altınbaşta yok. çaykurun elekaltı çayı mayıs çayı olarak geçer diğer markalarda ilk hasat mayıs çayı taze sürgün vs... diye geçer ama altınbaşın böyle bir olayı yok 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

siz mayıs çayıyla karıştırmışsınız ama mayıs üretimi iyidir diye bir şey yok mayıs çayı diye bir şey var o da altınbaşta yok. çaykurun elekaltı çayı mayıs çayı olarak geçer diğer markalarda ilk hasat mayıs çayı taze sürgün vs... diye geçer ama altınbaşın böyle bir olayı yok 👍

Rize de fabrikasına gittiğimde mayıs biçimi bu altınbaşlar alacaksanız bunu alın demişti görevli. Söylenene göre mayısta bicilen çay iyi oluyormuş.

Belki de ben yanlış biliyorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 4 Mart 2025; 19:52:58 >

söylediğiniz doğru aslında ama şöyle bir karışıklık oldu diyelim ; mayısta biçilen çay karışım yapılmaz ve iyi bir bölgenin çayıysa en kaliteli çaylardan birisidir ilk taze sürgünler alınıp kurutulur ve bu ilk sürgün çaya mayıs çayı denir yani bir bakıma ilk çay hasatının mahsülüdür ve biraz daha kıymetlidir, ama işte altınbaşta böyle bir çay yok altınbaş filiz tiryaki vs...üzerine belirtilmemiş olsa bile hepsi harman çaydır karedeniz bölgesinin farklı şehirlerinin çaylarını ihtiva edebilir, butik çaycı değilse yani kendi bahçesinin çayını satmıyorsa hemen her markada böyledir zaten, bir daha ki karadeniz ziyaretinizde çaykur yada herhangi bir çay fabrikasına gittiğinizde direkt mayıs çayı olarak isteyiniz

valla çok çay gurmesi değilim,
    fekat kamelya çayının kokusu tüm mutfağı kaplardı ben küçükken,
    turist olsun kamelya tiryaki vs hepsi acımtırak kötü lezettsiz aromasız renkli sıvı haline dönüştü iyice,
    nüfus arttı üretim mi yetişömiyoıda çer çöp karıştırıyorlar yada kaliteli çay ihraç mı ediliyor anlamadım,
    fakirin bi çay keyfimiz vardı onu da aldılar elimizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 4 Mart 2025; 21:5:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.