Bildirim
pazar gunu toyota alamiycakmiyiz??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence de açık olmaları lazım, acaba Pazar günleri istatiski olarak çok az ziyaretçi mi var acaba, o yüzden patronlar da ekstra mesaii yaptırmaya gerek yok diyorlardır. Yoksa haftaiçi kadar müşteri olsa kesin açılırlar diye düşünüyorum. -
eşimin yarisini pazar günü görmüş ve ondan sonra almıştık. servis hizmeti yada deneme sürüşü yapılmıyordu ama afyonda hisar plaza açıktı. bence de açık olması lazım çünkü bu sayede 2 toyota aldım.. -
pazar günleri açıktır.ama öğlen 11 den akşam 17 ye kadar. akota öyle çalışıyor. -
reis lider pazar günleri açık.... -
İşte Toyotanın bir eksisi daha. -
reis lider 1aydir kapali pazar gunleri kriz yuzunden dedik heralde fazla mesai ucreti filan oduyolarsa -
Toyanda açmıyor pazar günleri. Yeni avensisi görmeye gidecektim gidemedim bir türlü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X