Şimdi Ara

Pazar günü feneriumlarda %24 indirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 eylül pazar günü tüm feneriumlarda bütün ürünlerde %24 indirim varmış. Yeni sezon formalari da dahilmiş indirime.. Takımın durumu karışık olsa da fırsat bence çok güzel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• takımın durumu karışık olasa ne olucak olmasa ne olucak ki en azından fenerbahçenin ürünleri günlük hayatta kullanıma elverişli diğer takımlar gibi damalı eşşek gibi gezmiyorsun , üstüne giydiğinde abes kaçmıyor kimse demiyor maça mı gidion aga diye :)

Bakalım bir plaj havlusu birde t-shirt almayı düşünüyorum.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

takımın durumu karışık olasa ne olucak olmasa ne olucak ki en azından fenerbahçenin ürünleri günlük hayatta kullanıma elverişli diğer takımlar gibi damalı eşşek gibi gezmiyorsun , üstüne giydiğinde abes kaçmıyor kimse demiyor maça mı gidion aga diye :)

koptum :))) ama haklısın :)
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • teşekkürler

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

takımın durumu karışık olasa ne olucak olmasa ne olucak ki en azından fenerbahçenin ürünleri günlük hayatta kullanıma elverişli diğer takımlar gibi damalı eşşek gibi gezmiyorsun , üstüne giydiğinde abes kaçmıyor kimse demiyor maça mı gidion aga diye :)

Kargaya yavrusu sahin gorunurmus.

Kanarya kanarya.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Bende yeni sezon forması ve plaj havlusu almayı düşünüyordum. Bilgi doğrudur değil mi?

Teşekkürler.

• Bilgi doğru. Resmi sitede açıklama mevcut. Mobil olduğum için link veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben protesto yapiyorum ve artık hiçbir ürün almayacagım fenerium'dan. Önce takımı düzeltsinler. futbolcular ve teknik heyet keyif içinde gün geçirsin ama taraftar maç sırasında saç baş yolsun. yok öyle yağma !
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventselman

bu arada internet üzerindeki satışlardada geçerli mi indirim?

geçerli forma 75 tl
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW
  • forma bedenlerini çözemedim, biraz büyük mü acaba normale göre ?

Aykut gidene kadar cop almak yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

1 ay once 199 tl verdık vay arkadas yaa,2 formada 50 tl mi kaçtı şimdi bize :)) bide cektıgımız karın agrısıda cabası gol atacaz dıye

şöyle oturup da rahat bir fener maçı izlenmiyor artık...
    hep stres hep stres...

Not : FB'liyim ama Fenerium'dan bugüne kadar sadece bir atkı aldım, ne kadar kötü taraftarım değil mi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.