Şimdi Ara

#### PAYPALHACK, MAIL HACK, DNS HACK, ### HACKLENMEMEK ICIN ACIKLAMA ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar gundeme gelmesi gereken bir konu son gunlerde tekrarlayan bir konu ... bir cok kisi yine hacklendim diyor. lutfen okuyunuz .
  • Okudum SenS Saol Butun Emeklerin İçin
  • teşekkürler paylaşım için
  • güzel bir konuDNs hack zor bu zamanlarda..Amma mail hack olabilir..ben yinede maille ko nun bağlantısını kuramadım bidaha okucamedit:anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 12 Nisan 2007; 11:01:00 >
  • Tesekurler verdigin bilgiler icin.Gercekden herkesin okumasinda fayda var
  • +1905 çok yararlı saol sens
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

başka ne diye biliriz ki..

• çok saolsın
  • Saolasın
  • saol çok yararlı bir topic belkide bu yöntemlerin sayesinde bazı arkadaşlarımız hack yemekten kurtulacaktır
  • Ust konu olsa daha iyi olurdu ama isinize karismak gibi olmayayim
  • Saolasın
  • SenS bu islerden cok ii anlıyorsun ama kendi charın nie hacklendi tarafımdan onu anlamadım imza:
    HACKED_BY FrenzY
  • hebelekhubelek
    laylaylom koptum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaskhin

SenS bu islerden cok ii anlıyorsun ama kendi charın nie hacklendi tarafımdan onu anlamadım imza:
    HACKED_BY FrenzY

ben oyunu birakali baya bir oldu charimi hediye ettigim bir kac kardes sifreyi kaptirmis olabilirler bu gayet dogal :)

ilgilenmiyorum artik hatta hediye ediyorum herkeze bir cok sey ilgilenmedigim icin bu konu hakkinda da bir yorumum yok .

islerim ailem ve sosyal hayatim ile ilgileniyorum oyun oynamiyorum bu oyunu oynadigim donemler evimde yasiyordum ve evden disari cikmiyordum rahatsizdim ; simdi iyiyim; ve oyun oynamiyorum. oynamayida dusunmuyorum. kimin ne yaptigini da takip etmiyorum enterese etmiyor beni

• quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: yaskhin

SenS bu islerden cok ii anlıyorsun ama kendi charın nie hacklendi tarafımdan onu anlamadım imza:
    HACKED_BY FrenzY

ben oyunu birakali baya bir oldu charimi hediye ettigim bir kac kardes sifreyi kaptirmis olabilirler bu gayet dogal :)

ilgilenmiyorum artik hatta hediye ediyorum herkeze bir cok sey ilgilenmedigim icin bu konu hakkinda da bir yorumum yok .

islerim ailem ve sosyal hayatim ile ilgileniyorum oyun oynamiyorum bu oyunu oynadigim donemler evimde yasiyordum ve evden disari cikmiyordum rahatsizdim ; simdi iyiyim; ve oyun oynamiyorum. oynamayida dusunmuyorum. kimin ne yaptigini da takip etmiyorum enterese etmiyor beni

hediye ediyor :D bilgiler için cok sagol abi
    ım tuna

• quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

Yaw sen hakikaten emeyin bu foruma azımsanamayacak kadar çokdur..Emek verdiyin için 154542124554 lerce TEŞEKKÜR EDERİZ
    Siteye girerken :
    Kullanici Adi : U47BCF89KKT
    sifre : laylaylom
  • cok saolun beyler bu siteyi yapanın alah burdanıdını versin
  • Kim hortlattı bunları yaf
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.