Şimdi Ara

#### PAYPALHACK, MAIL HACK, DNS HACK, ### HACKLENMEMEK ICIN ACIKLAMA ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azdıkların içi cok tesekkur ederım sens kardes gercekten forumdakı en yararlı uyelerdensın.

profilini goremedıgım ıcın m ataadım.eger izin verirsen yazdıklarını baska bir forumda payasmak istiyorum(tabi senden alıntı olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oracles

azdıkların içi cok tesekkur ederım sens kardes gercekten forumdakı en yararlı uyelerdensın.

profilini goremedıgım ıcın m ataadım.eger izin verirsen yazdıklarını baska bir forumda payasmak istiyorum(tabi senden alıntı olarak)

nickim'i kullanarak herhangi forumda paylasabilirsiniz .
  • BEN MSN HACKLEMEYİ ANLAMADIMAMA PAYLAŞIN İÇİN SAOL

• quote:

Orjinalden alıntı: DJ41

BEN MSN HACKLEMEYİ ANLAMADIMAMA PAYLAŞIN İÇİN SAOL

anlamadigin yeri acikla . ben yardimci olayim. detayli anlatayim dostum.

• arkadaşlar bu forumda hack yasak degilmi ben ole biliorum ama her neyse ben fazla yararlanamadım ama EMEGE SAYGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfOttoman

arkadaşlar bu forumda hack yasak degilmi ben ole biliorum ama her neyse ben fazla yararlanamadım ama EMEGE SAYGI

bu topic hack topigi degil iyi oku dilersen ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

arkadaşlar bu forumda hack yasak degilmi ben ole biliorum ama her neyse ben fazla yararlanamadım ama EMEGE SAYGI

okumadan yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son_NéféS

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

okumadan yazmış

gereksiz kisiler gereksiz mesajlar iste hersey meydanda.

• öncelikle bu gilgiyi bizlerle paylaştığın için teşekkür edeirmm...Ellerine sağlıkk
  • senin gibileri bulmak zorlaştı artık
  • sens ben fakirrevolutions beni ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

senin gibileri bulmak zorlaştı artık

tesekkurler :)
  • çok saol kardeş
  • hacklendım 2 saat fln oldu nasıl oldu anlamdım
    dc oldum bı gırım hiç bişey yok üstümde
    hatta ilginc olansa adam bana pm attı sonra kekurı 100m die kudurdum(benım kekurım o)
    kufur ettım okadar belki agzından bişi kacar die ama nafile
    gitti onca item peki vermı aranızda hecker adam beramusta insan _PUNISHER DİE BİRİ
    ama sanırım iki kişler orgum ben biri konusmustu benle way kekurı cıkarmısın die bende sanada cıkar fln demıstım iyi nietle oda isyanatesiii ikiside kekuri satıyodu mardonda:(
    hemde arkasaın itemlerıydı bunlar satıyım die vermişti
    daha haberi yok cok mahçup olcam KAHRETSİN

• SenS,

Üst konunuzun içeriğini diğer üst konunuz ile birleştirebilecek misiniz? Bölümde çok fazla üst konu oldu. Benzer konular ve aynı kişi tarafından açıldığı için birletirilmesi daha kolay ve mantıklı olacaktır.

Tek yapmanız gereken yeni konunun açılış yazısını (sizin yazınızı) eskisine eklemek ve eskisinin başlığını düzenlemek.

Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

PM atmıştım fakat PM kutunuz dolu olduğu için iletilemedi. Bu sebepten buraya yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Haziran 2006; 14:13:48 >
  • eyw kardes guzel acıklama olmus thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

SenS,

Üst konunuzun içeriğini diğer üst konunuz ile birleştirebilecek misiniz? Bölümde çok fazla üst konu oldu. Benzer konular ve aynı kişi tarafından açıldığı için birletirilmesi daha kolay ve mantıklı olacaktır.

Tek yapmanız gereken yeni konunun açılış yazısını (sizin yazınızı) eskisine eklemek ve eskisinin başlığını düzenlemek.

Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

PM atmıştım fakat PM kutunuz dolu olduğu için iletilemedi. Bu sebepten buraya yazdım.

Tabiki zaten Citizen ile bu Konunun bir sure ust konuda kalacagina karar vermistik . yararlansinlar daha sonra ayni soylediginiz (tahmin ettiginiz) gibi yapip. diger konuyu assagiya cekmeyi dusunmustuk.

bek Diger konuya ekleme yapayim . Bu konuyu ust konuluktan kaldiriniz .

• Konuyu SSS yaptım. Böylece diğer kullanıcılar konuya daha rahat ulaşabileceklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Konuyu SSS yaptım. Böylece diğer kullanıcılar konuya daha rahat ulaşabileceklerdir.

tesekkurler .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.