emeğe saygı we çok yararlı topic anlamsız değil saol kardeş
KARDEŞ SAOLASINN SENIN ÖNERILERINI HEP DIKKATE ALIYORUM SAYGIALRIMLA
ÇOK TEŞEKKÜRLER.. GERÇEKTEN BİLGİLENMEMİZİ SAĞLADINN
SenS iyide ben genede bunların hepsini yapsam bile gercek kredi kart nuarı veremem guvenmem ozellikle ben guvensem babamı ikna edemem
sanal hesap garanti bank dan limitli hacklense bile içinden fazla para çekilemeyecegi gibi bi çozum bulurmusun bana
fikrm su ;
grantiden sanal hesap alıp internete açmak ordan içine 25 milyon yatırıp prem olmak biri hacklese bile 25 m den fazla para çekemesin
olr mu ble biş ?
sens bu foruma çok yararın dokunuyor
saolasin isimize yarayacak bunlar VAROOOOL SENS :)
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
SenS iyide ben genede bunların hepsini yapsam bile gercek kredi kart nuarı veremem guvenmem ozellikle ben guvensem babamı ikna edemem
sanal hesap garanti bank dan limitli hacklense bile içinden fazla para çekilemeyecegi gibi bi çozum bulurmusun bana
fikrm su ;
grantiden sanal hesap alıp internete açmak ordan içine 25 milyon yatırıp prem olmak biri hacklese bile 25 m den fazla para çekemesin
olr mu ble biş ?
tamam sen hic bir sekilde kendine onlem alma bilgisayarini koruma altina alma. git garantiden sanal kart al 25$ verip premium al sonra hesabindan nasil olsa para gitmeyecek diye dusun ama verdigin para ile Charina elveda dersin...
Garanti bankasi yontemi elbette guzel. ala o garanti bankasi internet bankaciligi icin bir bilgisayara ihtiyacin var degilmi ?
ve guvenli olmasi gerekmezmi ?
unutma elinin altindaki bilgisayarin guvenligini garanti bankasi saglamiyor .
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
fikrm su ;
olr mu ble biş ?
tamam sen hic bir sekilde kendine onlem alma bilgisayarini koruma altina alma. git garantiden sanal kart al 25$ verip premium al sonra hesabindan nasil olsa para gitmeyecek diye dusun ama verdigin para ile Charina elveda dersin...
Garanti bankasi yontemi elbette guzel. ala o garanti bankasi internet bankaciligi icin bir bilgisayara ihtiyacin var degilmi ?
ve guvenli olmasi gerekmezmi ?
unutma elinin altindaki bilgisayarin guvenligini garanti bankasi saglamiyor .
SenS yanlış anladın ama ben diorum ki bu senin dediklerinin hepsini yaparım hatta bilge format atarım hiç bişiyi yuklemeden sadece paypal ı hallederim ondan sonra yükliceklerimi yuklerim işlemim bittikten sonra ama bu guvenlige ragmen %100 değildir hacklenmemek %99 olsa bile %1 in olma şansı da war ve babamı ikna edemem çok istiorum gold uyeligi o yusden garantinin sanal kartı ile yapmak istiorum orjinel kart no vermeden tabiki senin solediklerini yapıcam ama ayrıyetten garantileşsin die sanal hesap açıcam charına elveda dersin derken ne demek istedin onu anlamadım ? garanti yusunden mi
Yine Senden yararlı Bi Topiç daha Çok saol
gene mi sen ya sens bi kerede gereksiz topic acta yazalım ama gercekten cok yararlı bi insansın cok saol topic için
cok saol pasa :D keske daha once soleseydın hacklenmezdım
SenS seni tekrar tebrik ediyorum!
uyardığın ve yardımcı olduğun için teşekkürler
çOK yararLı oldu eyw. emrah abi
quote:
Orjinalden alıntı: _I_cuT_
çOK yararLı oldu eyw. emrah abi
oo aykut ho$ geldin forum'a :)
hoşbulduk ara sıra uğruyorum :) ne zaman girsem cok yararlı topic ler senden tabi
bide bisey sorucam bızım serwer da 4everSenS war onunla sen mı oynuyosun suan?
quote:
Orjinalden alıntı: _I_cuT_
hoşbulduk ara sıra uğruyorum :) ne zaman girsem cok yararlı topic ler senden tabi
bide bisey sorucam bızım serwer da 4everSenS war onunla sen mı oynuyosun suan?
evet , geceleri ben oynuyorum gunduzleri bi arkadas oynuyor ben geceleri item kasiyorum o LeveL kasiyor 66 olucak bir iki gune insallah .
anladm ins olursun iyi calısmalar guzeL topicleri beklıyoruz senden yine :)
@ Sens;
Foruma yararlı , aktif üyelerden birisin.Tüm info topiclerin gibi bu da çok yaradı işime. Saol.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
@ Sens;
Foruma yararlı , aktif üyelerden birisin.Tüm info topiclerin gibi bu da çok yaradı işime. Saol.
Aslinda 2 topic'imi gercekten uygulasalar ve tedbirlerini alsalar bu Forumda 1 kisi hacklendim diye topic acmaz .
ama iste halen topic acip illa gorsunler diye birde rica edip ust konu yaptiriyoruz insanlarimiz faydalansin diye lakin okumak islerine bile gelmeyen milletimiz ardindan hacklenince gavurlara kufur ediyorlar..