Şimdi Ara

paypal - vakıfbank _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paypal hesabıma vakıfbank kredi kartını tanımladım.daha sonra hızlıal sitesinden 46.95 tl lik bir alışveriş yaptım.ertesi gün kredi kartımın dönem içi hareketler bölümüne baktığımda şoke oldum.hesabıma 21.90 dolarlık bir bakiye yansımış.

1* bankayı aradığımda paypal bizden ne isterse (tl,döviz) biz kredi kartınızdan onu çekeriz diyor.paypalı aradığımda biz harcamanızı tl olarak yansıttık bankanız bizi yabancı şirket olarak gördüğü için hesabınıza dolar olarak yansıttı,başka bir banka ile çalışın sizin bankanız problemli diyor.yani bir çözüm bulamadım.burda kurnazlık yapan bankamı yoksa paypalmı_?
    2* eğer sorunum bankada ise enpara hesabı açacam artık.peki ben yurtdışı dolar olarak alışveriş yaptığımda ,alışverişim enparadaki hesabıma nasıl yansıyor_? o an ki dolar kurundan tl olarakmı çekilecek_?

yardımını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...

• arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan kimse yokmu._? önceden bir konu açıldımı herkes bildiği birşeyleri paylaşır yardımcı olurdu
  • Bu konuyu ben de merak ediyorum.. Paypal hesabıma bir kart tanımlayıp alışveriş yapacağım ancak 2-3 gündür bu durum takılıyor aklıma. Hangi kartımı tanımlasam daha iyi olur bilemedim.

Ben bilgim olmadığı için size yardımcı olamayacağım ama sizin durumunuzda bir şeyi merak ettim.

Kredi kartınıza 21.90 dolar olarak ücret yansıtmalarının neresi kötü? Hesapladığımızda yine sizin 47 liralık alışverişinize denk geliyor? Merak ettim ne gibi bir dezavantajı var?
  • kurnazlık yapan vakıfbank
    şimdi bunun detaylarını açıklayayım
    çalıştığımız yer burası ile anlaşmış ama banka şart olarak da ek hesap - k.kartı - yatırım hesabı - altın hesabı bilmemne bilmemne açacaklarını da kabul ettirmiş
    çalıştığımız yer biz mecbur anlaştık ama siz gidip tek tek kapatın dedi sonra tek tek gidip bunları kapatmakla uğraştık
    birini kapatırken başka tarafı kapatmıyorlar limiti azaltıyorlar orayı kapatıyoruz otomatik ödeme istiyorlar burayı kapatıyoruz
    bes yapalım diyorlar ötekini kapatıyoruz bilmemne yapalım diyorlar git gel uğraşıp durduk.
    sadece hesap kalsın ve bankomat kartı kalsın birde internet bankacılığı olsun yeter niye ek hesap bilmemne de açtınız diyoruz
    banka ek hesapları kapatırsam ben nasıl kar elde edeceğim diyor amaçları yanlışlıkla da olsa müşteriyi eksi bakiyeye düşürtmekmiş.
    kredi kartı verirsem yarın öbürgün aidatı kitlerim diyor. yatırım hesabını şunu bunu açayım
    fon hisse bilmemne alırsanız komisyon alıp yolumuzu buluruz diyor
    yani kısaca özel bankalardan daha beter uygulamaları var. bu nedenle kurnazlık yapma yöntemlerini bulmuşlardır

belkide paypal nakit kart kullanabilirsin teb ile anlaşmışlar. önce araştır.

ayrıca paypal kullanacaksanız sanal kart tanımlayarak kullanmanızı tavsiye ederim
    birde sağlam olan yurtiçi siteleri kullanırken paypal üzerinden kullanmanıza gerek yok
    direkt kart numarası ile işlem de yapabilirsiniz.
    hızlıal ile alışverişlerimde sıkıntı çıkmadı ürünü temin edemediklerinde kesilen parayı karta aynen yatırıyorlar.

2. sorunun cevabı burada var ama encard ile yurtdışı harcamazı yaparsın ama her sitede geçmeyebilir.
    https://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 16 Nisan 2014; 23:26:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Bu konuyu ben de merak ediyorum.. Paypal hesabıma bir kart tanımlayıp alışveriş yapacağım ancak 2-3 gündür bu durum takılıyor aklıma. Hangi kartımı tanımlasam daha iyi olur bilemedim.

Ben bilgim olmadığı için size yardımcı olamayacağım ama sizin durumunuzda bir şeyi merak ettim.

Kredi kartınıza 21.90 dolar olarak ücret yansıtmalarının neresi kötü? Hesapladığımızda yine sizin 47 liralık alışverişinize denk geliyor? Merak ettim ne gibi bir dezavantajı var?

@celikhalit8 21.90 dolar ekstreme doviz olarak yansıyacak.birde kur farkı ödeyecem o şekilde düşünün.tl ile alışveriş yapmışken niye dolar ödeyeyim.

@mehmetmetingülcan benim tek kredi kartım var oda vakıfbank.vakıfbankın sanal kartı yok mecburen kredi kartını kullanıyorum.bende bunun çözümü şöyle buldum.ek kart çıkardım , limitinide dilediğim gibi ayarlayıp bu şekilde alışverişlerimi hallediyorum.sanırım en sağlam çözüm enpara başka yolu yok

• Reklam olmaması için burada adres belirtemiyorum ama aynı konu benim başıma da geldi. Konuyla ilgili olarak blogumda uzunca bir yazım var.İsteyen arkadaş olursa özelden link gönderebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.