Şimdi Ara

Ticari Banka Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ticari olarak garanti bankası ile çalışıyorduk ancak adres değişikliği nedeniyle gittiğimiz yerde garanti şubesi çok kalabalık bizde yakında İş bankası var oradan hesap açtık ancak Cuma günü vize işlemleri için konsolosluğa vermek için şirketin hesap hareketlerini istediler banka kaşe imzalı.İş bankası benim hesap hareketlerim verdiği extre için 63 TL hesabımdan para kesmiş.Şaka gibi.Yarın iadesi için şube ile görüşeceğim.Ticari olarak çalıştığınız tavsiye edebileceğiniz banka var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ticari İşletmeler İçin En İyi Banka Seçenekleri

Şirketinizin finansal ihtiyaçlarını karşılamak için doğru ticari bankayı seçmek, işinizin başarısı için çok önemlidir. İşte şirketler için en iyi banka seçeneklerini belirlemenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

• İşletmenizin İhtiyaçlarını Belirleyin: Ticari hesap türü, kredi limitleri ve dijital bankacılık hizmetleri gibi işletmenizin özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun.

• Araştırma Yapın: Farklı bankaları karşılaştırın ve sizin için en uygun olanı belirlemek için özelliklerini, ücretlerini ve müşteri yorumlarını değerlendirin.

• Ücretleri Anlayın: Aylık bakım ücretleri, işlem ücretleri ve çek tahsil ücretleri gibi tüm bankacılık ücretlerini kontrol edin.

• Dijital Hizmetleri Keşfedin: Çevrimiçi ve mobil bankacılık, fatura ödeme ve bordro hizmetleri gibi dijital hizmetlerin mevcut olup olmadığını öğrenin.

• Müşteri Hizmetlerini Değerlendirin: Müşteri hizmetleri ekibinin yanıt verme süresi, güvenirliği ve bilgi birikimini göz önünde bulundurun.

En iyi ticari banka, şirketinizin benzersiz ihtiyaçlarına uyandır ve finansal hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan bankadır. İşte dikkate almanız gereken bazı öneriler:

• Şirket hesabı için en iyi bankaları araştırırken, düşük aylık bakım ücretleri ve rekabetçi kredi limitleri sunan bankaları tercih edin.
    • Ticari hesap için en iyi banka, işletme büyümenizi desteklemek için ihtiyaç duyduğunuz özelleştirilmiş hizmetleri ve finansal ürünleri sağlayacak bankadır.
    • Şirketiniz için en iyi banka, mükemmel müşteri hizmetleri, son teknoloji dijital bankacılık platformları ve kapsamlı finansal çözümler sunan bankadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi işlemler için arıyorsunuz ? Sektör ? Akbank-Garanti-Yapı Kredi ile çalıştım bilgi verebilirim
  • Hocam Mühendislik firmasıyız.İnşaat sektöründe hizmet veriyoruz.Garanti ve İş bankası ile çalışıyoruz.Garanti şube çok kalabalık para vs. çekmek uzun sürüyor.İş bankası iyi bir sorun yaşamadık ama şirket hesap hareketleri için 63 TL işlem ücretine anlam veremedik.Garanti bu işlemler için para almıyor ama şubeleri yeniledikleri için kobi/bireysel fark etmiyor artık her işlemde sıra beklemeniz gerekiyor.Bu nedenle Garanti ile mecbur kalmadıkça çalışmıyoruz. Genel olarak Para çekme , eft havale , vergi ödemelerimiz oluyor.Ara sırada çek sorgulatıyoruz.Bankaya gittiğimiz de çok sıra beklemeden işlemlerimizi halletmek istiyoruz.Büyük beklentilerimiz yok açıkçası :) Akbank ve Yapı kredi ile şahsı ve ticari olarak hiç çalışmadım bilgim yok.Büyük bir firmada değiliz büyük beklentilerimiz yok ama bu tip konsolosluk gibi yerler vize için hesap hareketlerinizi istiyorlar bunun için para kesilmesi çok saçma geldi bize.Yarın iade talep edeceğim kabul etmezlerse İş bankası ile ticari ve şahsı olarak çalışmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: boltman34

Hocam Mühendislik firmasıyız.İnşaat sektöründe hizmet veriyoruz.Garanti ve İş bankası ile çalışıyoruz.Garanti şube çok kalabalık para vs. çekmek uzun sürüyor.İş bankası iyi bir sorun yaşamadık ama şirket hesap hareketleri için 63 TL işlem ücretine anlam veremedik.Garanti bu işlemler için para almıyor ama şubeleri yeniledikleri için kobi/bireysel fark etmiyor artık her işlemde sıra beklemeniz gerekiyor.Bu nedenle Garanti ile mecbur kalmadıkça çalışmıyoruz. Genel olarak Para çekme , eft havale , vergi ödemelerimiz oluyor.Ara sırada çek sorgulatıyoruz.Bankaya gittiğimiz de çok sıra beklemeden işlemlerimizi halletmek istiyoruz.Büyük beklentilerimiz yok açıkçası :) Akbank ve Yapı kredi ile şahsı ve ticari olarak hiç çalışmadım bilgim yok.Büyük bir firmada değiliz büyük beklentilerimiz yok ama bu tip konsolosluk gibi yerler vize için hesap hareketlerinizi istiyorlar bunun için para kesilmesi çok saçma geldi bize.Yarın iade talep edeceğim kabul etmezlerse İş bankası ile ticari ve şahsı olarak çalışmayacağım.

Akbankta kobi olarak bir avantajını göremedim garanti ile 1.5 yıl çalıştım pos vs şuan akbanktayım ama yapı krediye geri döneceğim :) bu paketler benim işimi görecektir isterseniz şubeye uğrayın bu paketler hakkında net bilgi alın

4 adet paket seçeneği var yıllık ödeme yapıyorsunuz havale vs ücretsiz sınırsız

www.yapikredi.com.tr
    Çam Paketi | KOBİ Bankacılığı Paketleri | Yapı Kredi
    https://www.yapikredi.com.tr/kobi/kobi-bankaciligi-paketleri/cam-paketi

• Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Ticari hesap açmak için en uygun banka hangisi bilgisi olan varmı.
    Hem pos almam lazım hemde çekleri senetleri oraya işleme koymam lazım.
    Bi kaç tanıdığa sordum ziraat bankası dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün finansbank'a eski hesabımı aktifleştirmek için gittim. 3 ayda 150 tl yıllık 600 tl hesap işletim ücreti var dedi. Giden olursa bilgisi olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapı kredinin 5 yıldır ticari müşterisiyim. Başlarda iyiydi ama sonrasında azıttılar. 150 bin limitim var. neymiş efendim yukarıdaki arkadaşın bahsettiği paketi alacakmışım, yanında 165TL gibi world business kart ücreti bunların yanında genel limitimin revizesi için %1.5 oranında revize bedeli her yıl ödeyecekmişiz. %1.5 ödemediğim için kredi kartımı kullanıma kapadılar. YKB yi tavsiye etmiyorum. Bende Ziraat ile çalışmayı düşünüyorum, hem kamu bankaları şu an rakipsiz oranlar sunuyor. Ayrıca aldığım teklif çok düşük bir ticari kredi oranı yanındada yıllık 560TL hesap işletim alırız başka kuruş ücret yok dedi. Ha, ihaleye giricek olursun teminat mektubu falan onlar ücrete tabidir ancak, kredi kartı, kredi kullanımı ve çek için bence en uygun ziraat.
  • garanti bbva ile çalışmaya başlamak şahıs şirketim için en doğru kararmış pos cihazını alınca bundan iyice emin oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.