Şimdi Ara

PayPal üyelik açabildim sonra ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    PayPal için Azerbaycan üzerinden kayıt oldum, ardından fatura adresi, yaşanılan yer vb. bilgileri gerçek bilgilerimle girdim. Yalnızca telefon numarasını doğru girmedim. Şu an üyeliğim aktif, e-posta aktivasyonu yapılmış durumda.
    Ben şu an Enpara, Cepteteb, Akbank vb. bankalarım ile PayPal'ıma para yatırıp alışveriş yapabilir miyim? Veya PayPal'ıma gelen parayı forumlardaki komisyon ile iş yapan arkadaşlar dışında kendi hesabıma aktarabilir miyim? Daha doğrusu PayPal hesabıma para girişi sağlayabilir miyim?

    Teşekkürler.



  • 1. Enpara, Cepteteb, Akbank Bunları Kredi Kartı olarak ekleyip onayladıktan sonra paypalınızı ödeme yapmak için kullanabilirsiniz. Bunun için hesap onaylı olması gerekmiyor ancak güvenlik dışı bir etkileşim olduğunda sizden onay isteyebilir. Paypal'a bakiye ekleyemezsiniz sadece paypal ödeme yaparken eklediğiniz kart üzerinden para çeker.

    2. Paypal hesabınıza gelen ödemeyi banka hesabınıza çekebilmek için HESABIN TAMAMEN ONAYLI OLMASI GEREKİR! Kısaca üye olduğunuz adreste yaşadığınızı onaylayan kimlik, resmi fatura veya pasaport olması gerekir.

    Son olarak. parayı çekmek için Azerbaycan ülkesindeki koşullar gerekir. (Şu an linki bilmiyorum ama) paypal'da ülkelere göre ödeme yapma ve para çekme için geçerli olanlar yer alıyordu. Bildiğim kadarıyla VISA logolu banka hesabınız varsa bunu kredi kartı olarak ekleyip banka hesabınıza TL olarak para ödemesi yapıyorlar MASTERCARD geçerli olmayabilir. Fakat kesintiler oluyor :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.