Şimdi Ara

Paypal Hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim paypal hesabımda 100$ para var. Paypal balance : 100$ şeklinde ana sayfada yazıyor. Ayrıca paypal hesabıma bağlı olan 1 tane Sanal kart var. Ben 10$ lık bir şey almak istiyordum paypal hesabımdan ödemek üzere, sonuçta 100$ var. Fakat paypal parayı inatla Sanal Kartımdan çekmeye çalıştı kartın limiti 0 olduğu için sürekli You can't complete this action with this credit card gibisinden hata verdi zaten ben parayı sanal kartımdan çekmesini istemiyorum. Funding Options kısmında sadece sanal kartım gözüküyor, paypal balance şeklinde bir seçeneğim de yok. En sonunda sinirlenip sanal kartıma 20TL aktardım ve alışverişi öyle yapabildim ancak. Parayı sanal karttan çekti ve paypal hesabımda hala 100$ duruyor. Neden böyle yapıyor? Neden paypal hesabımdaki parayı alışverişte kullanamıyorum? Hesabım verified bu arada.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • Türkiye için böyle bir sınırlama var paypal'da. Withdraw ile hesaba aktarmak parayı. Özel değilse o kadar parayı nasıl kazandığınızı sorabilir miyim internet üzerinden felan mı?

Parayı team fortress 2 adlı oyunda eşya satarak topladım.

I feel my heart leaking
  • paranı banka hesabına at sonra sanal banka kartının hesabından kullan yurtdışına alışverişlerde kredikartı hariç hiçbişey geçmiyor. paypal bakiyesi ancak türkiye sınırları içindeki paypal kullanıcılarına gönderebilirsin. veya alacagın ürünü satan kişilere gönderebilirsin. ticari paypal'e
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

paranı banka hesabına at sonra sanal banka kartının hesabından kullan yurtdışına alışverişlerde kredikartı hariç hiçbişey geçmiyor. paypal bakiyesi ancak türkiye sınırları içindeki paypal kullanıcılarına gönderebilirsin. veya alacagın ürünü satan kişilere gönderebilirsin. ticari paypal'e

Onun için de 2 hafta süre verdi. Paypal türkiye'de yaşayan adam için çok kötüymüş ya. Sadece yabancılarla bir şey sattığımızda parayı tutmaya yarıyor o zaman. Alternatifi var mı acaba paypalin?

I feel my heart leaking
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

paranı banka hesabına at sonra sanal banka kartının hesabından kullan yurtdışına alışverişlerde kredikartı hariç hiçbişey geçmiyor. paypal bakiyesi ancak türkiye sınırları içindeki paypal kullanıcılarına gönderebilirsin. veya alacagın ürünü satan kişilere gönderebilirsin. ticari paypal'e

Onun için de 2 hafta süre verdi. Paypal türkiye'de yaşayan adam için çok kötüymüş ya. Sadece yabancılarla bir şey sattığımızda parayı tutmaya yarıyor o zaman. Alternatifi var mı acaba paypalin?

kapsamlı olarak paypalden daha iyisi yok yani ya kredi kartı yada paypal

güvenilir bi arkadaş bulursan iyi olurdu bende şuan sermaye yok, yoksa senin paranı kur üstünden cüzi bi fiyata dönüşürebilirdim. anında hesabınada aktarırdım. paranı.
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam tekrardan bir sorum olucak. Acaba paypal balance'daki parayı gift şeklinde başklarına yollayabiliyor muyuz? Alışveriş yapamadığımız halde.

I feel my heart leaking
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Hocam tekrardan bir sorum olucak. Acaba paypal balance'daki parayı gift şeklinde başklarına yollayabiliyor muyuz? Alışveriş yapamadığımız halde.

tabii yollayabilirsin. üstteki para göndere tıkladıktan sonra 2 secenek çıkıyor biri online alışveriş ve bireysel ödemeler yazar orada 4 secenek var hediye,borç ödeme finansal yardım ve diğeri şeklinde ben genellikle borç ödemeyi işaretliyorum. tabii yollarken karşıdakinin paypale kayıtlı bi email adresi olmalı onu yazdıktan sonra herşey senin elinde artık. harçlık dagıtırsın.

• Teşekkürler.

I feel my heart leaking
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.