Şimdi Ara

Paypal Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paypal kullanmak istiyorum genel işleyişi hakkında ufak bir bilgiye ihtiyacım var.Şimd bu paypal nası çalışıyor. Kredi kartı şart mı İş bankası bankamatik kartımdan online alışveriş yapabilirim bu kartla paypala para aktarıp daha sonra alışverişte kullanabilirmiyim bu şekilde olmuyorsa bankamatikten falan paypal hesabıma para yatırabilirmiyim.İlla kredi kartı mı gerekiyor. Son olarak diyelim paypal hesabımda 20 tl var 5 $ lık bişe alabilirmiyim yoksa illa dolar mı yüklemem gerekiyor. Teşekkür ederim.

PayPal bakiyemde yeterli param olmasına rağmen neden kredi kartımdan çekim yapıldı ?
    İşlem Türkiye'de gerçekleştiğinde, ilk ödeme kaynağınız PayPal bakiyenizdir. PayPal bakiyeniz ödemeyi karşılamıyorsa, kredi kartınızdan çekim yaparız.
  • Arkadaşlar konuyu baltalamadan birşey sormak istiyorum. kredi kartımdan paypala nasıl para aktarabilirim?

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşlar konuyu baltalamadan birşey sormak istiyorum. kredi kartımdan paypala nasıl para aktarabilirim?

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home bu siteden paypalla ilili ilgileri alailirsiniz zaten fazla karmaşık değil hesabınıza giriş yaptığınızda site size gerekli yönlendirmeleri yapıyor.

Orijinalden alıntı: fotocum

kredi kartı şart değil, bankamatik kartıda ekleyebilirsin. eğeson sorunla ilgili de paypal ın kendi açıklaması aşağıdaki gibidir.

PayPal bakiyemde yeterli param olmasına rağmen neden kredi kartımdan çekim yapıldı ?
    İşlem Türkiye'de gerçekleştiğinde, ilk ödeme kaynağınız PayPal bakiyenizdir. PayPal bakiyeniz ödemeyi karşılamıyorsa, kredi kartınızdan çekim yaparız.

Hocam benim bankamatik kartım var işbankası atıyorum içinde 200 lira var ben bunun 100ünü paypala aktardım 150 liralık alışveriş yapınca yapamamam gerekir. Banka hesabımdan kendi 50 lira çekmesini istemem. Bu mümkünmü Yani paypalın benim hesabımla işi olmasın ben ona ne kadar aktardıysam onu kullansın bu mümkünse açacam hesap değilse tehlikeli olur çünkü paypalın çalınması durumunda hesap çok kolay boşaltılır

• Bilgisi olan yok mu ?
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende paypal kullanıyorum ancak alışveriş yapacağım zaman kart bilgilerini giriyorum ve alacağım ürünün bedelini ödüyorum yalnızca zaten alışveriş yaptığınız anda kart bilgileriniz o hesaba otomatik ekleniyor birşey almadığınız zaman sanmıyorum ekstradan para çekileceğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok ekstradan para cekilmesi gibi bir durum yok güvenlik işi sıkı. Ama işlem limiti olayını bilmiyorum. Yalan yok kredi kartım tanımlı al diyorum alıyor.

anladım peki kredi kartı yerine iş bankası bankamatik kartımı tanımlayabilirim sanırım derdim şu benim aslında steamdan oyun alamıyorum bankamatik geçmiyo normalde internetten alıyorum ama steam kabul etmiyo. Bankamatik kartımı paypala tanımlasam sonra steamdan ödeme yöntemi olarak paypalı seçsem olur mu? Birde diyelim 20$ oyun hesap türk lirası hesabı kendi kuru çevirik otomatik alır heralde dolar hesabı açmama gerek yoktur inş :D

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Yok ekstradan para cekilmesi gibi bir durum yok güvenlik işi sıkı. Ama işlem limiti olayını bilmiyorum. Yalan yok kredi kartım tanımlı al diyorum alıyor.

anladım peki kredi kartı yerine iş bankası bankamatik kartımı tanımlayabilirim sanırım derdim şu benim aslında steamdan oyun alamıyorum bankamatik geçmiyo normalde internetten alıyorum ama steam kabul etmiyo. Bankamatik kartımı paypala tanımlasam sonra steamdan ödeme yöntemi olarak paypalı seçsem olur mu? Birde diyelim 20$ oyun hesap türk lirası hesabı kendi kuru çevirik otomatik alır heralde dolar hesabı açmama gerek yoktur inş :D

Yok otomatik çeviriyor kuru gerek yok :)

• Evet oomatik öebiriyor istersen paranı da tam dolar olarak aktarabilirsin anlık kurdan donuştürür ve çeker. Aklına takılan noktaları paypalı arayıp sorabilirsin en resmi açıklama onlarda. Ama aklnda soru işareti olmasın türk olmadıkları için küsüratına kadar hata olursa iade ediyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.